Black Metal Albums

Όντως πρόκειται για δισκάρα (καλύτερο από το ντεμπούτο τους). Αν και ιδιαίτερα underground ήταν από τις πρώτες ελληνικές μπάντες που έμαθα, οπότε και τρέφω μεγάλη αδυναμία.

thumbs up :smiley:

Η Ελλάδα έχει πολλά διαμάντια στο χώρο της Black Metal…

Μιας και αναφερατε τους End,ριχτε και μια αυτια σε αυτο(οσοι δεν το εχετε κανει ηδη).Ελληνικο κι αυτο…

Sad - A Curse in Disguise

Άγιον Όρος και έτσι το booklet;

Ναι μαλλον απο κει ειναι…παντως ειναι λιγο πιο depressiβιλα απο End…

Το Sad είναι γαμηστερό και φυσικά πιο depressive απο τους End…

Ακουσα Nachtmystium (διαβασα ένα αρθρο στην κεντρικη) και συγκεκριμένα το κομματι “Ghosts Of Grace”. Για πείτε. Από που ξεκινάω?

Μετα απο 3-4 μερες απραξιες εχουν μαζευτει κατι λιγα…
Για παμε !

Blut Aus Nord : Ακομα δεν εχω ριξει προσεκτικη ακροαση στο καινουριο αλμπουμ,
αλλα επειδη αρεσει θα το ακουσω.

Absu : Νταξει οι τυποι ειναι καραθεουλες ετσι!Οδοστρωτηρας το αλμπουμ,
πειτε το ενθουσιασμο αλλα μ’αρεσει παρα πολυ!

End : Και το Ι και το ΙΙ ειναι δειγματα αψογου,παγωμενου,μισανθρωπικου ΒΜ.Συστηνονται
ανεπιφυλακτα και τα 2.

Sad : Aπο τις καλες μπαντες του ειδους αν και δεν ειμαι και πολυ φαν του ολο ηχου.
Αν θυμαμαι πρεπει να ειχα προτεινει και το Ι πριν καιρο.

@Panagiotis : Ακουσες απο το φετινο τους αλμπουμ και καλυτερα ξεκινα απο
αυτο γιατι εχουν αλλαξει αρκετα τον ηχο τους σε σχεση με τα προηγουμενα τους αλμπουμ.

Αν θες να ριξεις μια αυτια σε καποιο απτα προηγουμενα τους θα σου προτεινα Instict : Decay η’ Eulogy IV

Δοκιμασε το τελευταιο. Δισκαρα ολκης!

http://www.rocking.gr/review2044.php

Edit:

Αουα. Να μια κυκλοφορια που πλεον περιμενουμε πως και πως.

Και τι καλα παιδια αυτοι οι blacksters. Ουτε αναμονες ουτε τιποτα. "Ναι ρε, τωρα το τελειωσαμε και το βγαζουμε σε ενα μηνα’’. Just that.

Επισης, πολλα θενκς για τα συγχαρικια. Δε πολυμπαινω τις τελευταιες μερες και σ εχασα.

Εγώ το πρώτο που άκουσα ήταν το Instict: Decay και μου άρεσε αρκετά. Το τελευταίο τους προσωπικά δεν μ’ άρεσε…

¶σχετο, σήμερα βρήκα(και πήρα φυσικά) το Rotting από τους Βραζιλιάνους Sarcofago… Ότι καλύτερο έχουν βγάλει για 'μένα μετά το θεϊκό I.N.R.I.

Acherontas, έχω πάρει πολύ καλά δείγματα γραφής από τους Sarcofago θα το τσεκάρω το albumάκι.

Η πρότασή μου για τούτη εδώ την εβδομάδα είναι S.V.E.S.T. - Urfaust.

Oι Γάλλοι απλώς τα σπάνε. Αν και το 40λεπτο πόνημά τους αποτελείται από μόλις 3 τραγούδια, τα σπάνε. Θα έλεγα πως η μουσική τους δεν κουράζει, φρέσκια, καθόλου μονότονη, πράγμα σπάνιο για τόσο ορθολογικό blackmetal. Άψογο.

^ Second That !

Εξαιρετικη δουλεια !

μόλις έριξα την πρώτη σοβαρή ακρόαση στο Assassins των Nachtmystium. Ο δίσκος είναι κάτσε καλά, είναι βασικα μία μείξη του black με πιο space καταστάσεις, κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν το είχα ξανασυναντήσει. Δεν ξέρω αν το κάνουν καλά, δεν ξέρω αν θεωρούνται πρωτότυποι, ξέρω ότι μου αρεσε αρκετά αυτό που ακουσα. Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις ε.

PS: Κάτι μου λέει ότι το One Of These Nights είναι στην ουσία το One Of These Days των ΘΕΩΝ? Και αντί να λέει “One Of these days I’m gonna cut you to little pieces”, λέει “One Of These Nights I’m gonna fucking die”. xaxa respect!

συμφορουμίτες σας ευχαριστώ για τα φώτα σας.

Γα τα σκοταδια μας πες καλυτερα… :stuck_out_tongue_winking_eye:

:lol::lol::lol: σωστός!

Πάρτο ΧΤΕΣ!!

Ο,τι καλύτερο βγήκε το 2008 στον ακραίο χώρο, για μην πω τίποτα περισσότερο.

Ούτε depressive, ούτε majestic, ούτε πλήκτρα, ούτε μπλιμπλίκια, μόνο βλάσφημο καρακαβλωτικό black/death/grind. Ο δε ισπανικός στίχος απογειώνει το όλο αποτέλεσμα, ενώ ένα καρα-cult χεβιμεταλλάδικο κόψιμο στο 2ο κομμάτι απλά με έκανε να εκσπερματώσω.

Οι τύποι, αν το ήθελαν, μπορούσαν να είναι για πλάκα top όνομα στο χώρο.

To εχω ακουσει ρε :stuck_out_tongue:

Αστα αυτο το cd τους ακομα να το παρω.Ειναι μεχρι να κανω καμια παραγγελια
κανα 50-60 ευρω απο την εταιρεια τους…
Η οποια σημειωτεον τα εχει 5$ τα σιντι…

Δεν πειράζει, τα γράφω για να το ακούσουν κι άλλοι.
Εγώ το πήρα με ένα δεκάρικο από Bowel…

Εμενα μου πεφτει κατι τις μακρια το Bowel. :stuck_out_tongue:
Παντως η Nuclear War Now! που εβγαλε το cd τους (οπως και των Dead Congregation)
εχει τρελα σαπιες αλλα και τρελα γαματες μπαντες !