Black Metal Albums

artwork & tracklist του Black Cascade των WITTR

1.Wanderer Above the Sea of Fog
2.Ahrimanic Trance
3.Ex Cathedra
4.Crystal Ammunition

ιν αδερ νιουζ,κυκλοφόρησε το Convoy(Pt. 2) από Procer Veneficus…

Kαλά το εξώφυλλο τα σπάει άσχημα. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για το περιεχόμενο.

αν κρινεις απ’ το ιπι, η ελπιδα ειναι με το μερος σου.

Άντε να πέρνει σειρά και το νέο των Varathron. Εκεί να δείτε εκσπερμάτωση.:lol:

Μιλάμε για τρελά γούστα!:slight_smile:

Έλα ρε! Κάθε δεκαετία θα βγάζουν και από ένα δίσκο αυτοί! :stuck_out_tongue:
Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν την τελευταία μετριότητα. Θέλουμε ένα His Majesty Αt Τhe Swamp Νο. 2 (και μετά ξύπνησες…)

Χεχε την τελευταία μετριότητα; Το Crowsreign είναι δισκάρα. Μου άρεσε περισσότερο από το His Majesty…, καθώς οι Varathron δείχνουν να αποκολλώνται από τον Rotting Christ ήχο των mid-90ies, και να δημιουργούν, ας πούμε, ένα προσωπικό μονοπάτι. Από την άλλη το HMatS, ναι μεν πολύ καλό, πολύ κοινότυπο όμως βρε αδερφάκι μου, με ελάχιστες δυστυχώς εξαιρέσεις. Τι να πω; Γούστα είναι αυτά:)

Όσο για το εξώφυλλο, ακούγονται πολλά γιατί δεν διάλεξαν έναν καλλιτέχνη να το επιμεληθεί και κατέφυγαν στην εύκολη λύση του photoshop (ή όπως αλλιώς λέγεται). Προσωπικά, με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά.

love at first sight που λένε.

Oπως ειπαμε και στο thread με τις νεες κυκλοφοριες διερευσε
το νεο Funeral Mist.Δυσκολο μου φανηκε στην πρωτη ακροαση.
Διεκρινα αρκετα νεα στοιχεια.Θα δειξει με τις ακροασεις αν αξιζει ή οχι.

Δεν έχω άποψη ακόμα, αλλά το Jesus Saves! είναι απίστευτο κομμάτι!

περιμενα ακριβως τετοιου ειδους πειραμα απ’ τον Αριοχ, μιας και εφυγε ο αλλος.
σαφως χειροτερο απ’τo salvation. θελει ακροασεις, χωρις να ειναι δυσκολοχωνευτο.
αγαπημενο κομματι μεχρι στιγμης το ροκενρολλε Blessed Curse.

Εγω παντως κωλογουσταρα!!Δισκαρα!!

Σαν πολυ soundtrack/πομπωδες δεν του βγηκε ?
Οσοι το ακουσατε τουλαχιστον ελπιζω να με καταλαβαινετε…

Αδυνατω να εκφερω σοβαρη γνωμη. Τουλαχιστον, προς το παρον.

Απο τις λιγες περιπτωσεις δισκων που μου αφησαν γευση ‘‘θα το θελα πιο φορτωμενο’’. Αλλα ειναι καλο! Πολυ καλο.

Τυχον συγκρισεις με Salvation αποφευγονται (για ευνοητους λογους). Πρωτα το λιωνουμε, μετα συγκρινουμε.

Δεν με κολλησε παντως ετσι το Salvation σε καμια περιπτωση

Θα ελεγα το αντιθετο. Αλλα δε μπορω να δηλωσω δυσαρεστημενος, ακριβως επειδη ειναι διαφορετικο.

Εχω φτασει αισιως στις 10-12 ακροασεις.
Μ’αρεσει ο δισκος ! Πολυ !
Πολυ κακεντρεχεια παντως…Στα φορα και στα σαητ.

[SIZE=“4”]1.[/SIZE]
Το άκουσα 2 φορές το Funeral Mist… Για να πω την αλήθεια δεν μ’ ενθουσίασε υπερβολικά αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό δισκάκι… Τώρα δεν ξέρω άν μετά από 5-6 ακροάσεις γουστάρω περισσότερο…

[SIZE=“4”]2.[/SIZE]
Προτείνετε μου κανένα αλμπουμάκι του στυλ “The Celtic Winter” από Graveland… Κι αν γίνεται σε ακόμη πιο underground φάση…

Ρε παίδες άκουσα το τελευταίο άλμπουμ των Necromantia (2007). Δεν ήταν τόσο χαλια όσο λέγατε πάντως. Θυμίζει αρκετά τα παλιά τους, αν και δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το σούπερ ντούπερ, άλλα όχι και χάλια.

Το The Sound… είναι συμπαθητικός δίσκος, ανώτερος φυσικά από ότι ακουγόταν ότι ήταν. Δεν με άγγιξε, αν και έχει και καλές στιγμές, όπως τα Archtecture of Exquisite Madness και Order of the Black Sphinx. Σε καμία περίπτωση δεν “βλέπει” κομμάτια από Crossing the Fiery Path, Scarlet Evil…, Ancient Pride. Δυστυχώς όμως, κυρίως ο εγχώριος έντυπος τύπος κρίνει με βάση το παρελθόν, και όχι το πόσο καλός είναι ο δίσκος. Εδώ στο γερμανικό Rock Hard πήρε ένα 7/10.

Νομιζω πως το εχει αναφερει κι αλλος… αλλα anyway. Το search δε μ βγαλε τιποτα.

Ljå - Til Avsky For Livet

Λεξεις κλειδια: Ξυσιμο, βια, μελωδια, Νορβηγια.

Ψιλοφοβερο δισκακι. Δε το περιμενα τοσο καλο. Και πιασαρικες οι μελωδιες ε.