Black Metal Albums

Σωστα μαντευεις !

Πάρα πολύ ωραία μπάντα! Ένα ακόμα πολύ ωραίο δείγμα του τι μπορεί να παράγει η Γερμανία σε black metal (για να μην αναφερθώ στους θεους Dark Fortress)!

October Falls - The Womb Of Primordial Nature

[SIZE=“2”]Inquisition - Nefarious Dismal Orations[/SIZE]

Ακτινες φωτος πεφτουν απλετα, εκει που οι αιθεριες μελωδιες τυλιγουν την ατμοσφαιρα του καταπρασινου δασους. Δε νοιωθεις κι εσυ φιλε μου, την γλυκεια μελαγχολια να σε περιτριγυριζει; Ανοιξε την καρδια σου λοιπον και να εισαι σιγουρος πως το Κολομβιανο μπλακμεταλ θα ειναι εδω για να σου δειξει ξανα τον δρομο.

P.S.: Τα σπαει ε. Ειναι οντως μελωδικο, αλλα και πολυ ‘‘σκοτεινο’’.

Απο αυτους τσιμπησα ενα ΕΡ τους απο την Nuclear War Now :stuck_out_tongue:
Ωραια μουσικουλα.

Οι Inqusition κωβουν κωλους ως γνωστον ! Ειχα ξαναπει γι’αυτους εδω και δεν θυμαμαι ποιος
με ρωταγε :-k
Το συγκεκριμενο αλμπουμ δεν το εχω ακουσει παντως :-s

Μονο αυτο εχω ακουσει και μου φανηκε να εχει πολυ ψωμι. Μαλλον πρεπει να ψαξω και τα προηγουμενα. Με ποιο ξεκιναμε;

Παρτα απο την αρχη να γουσταρεις ! Ξεκινα απο το ΕΡ Incense of Rest και συνεχιζεις.
Tιτανομεγιστη μπαντα !

Προσωπικο αγαπημενο το Magnificent Glorification of Lucifer

είναι :wink:

http://www.vbs.tv/video.php?id=3009727001

δεν ηξερα που να το ποσταρω το λινκ…οποτε καταχρηστικα εδω…

αφιερωμα στο black, αλλα τελικα προεκυψε αφιερωμα στον Ghaal των Gorgoroth…

Θενκς για το βιντεο…αλλα λεμε ελεος με την λουγκρα πλεον,πολυ αξια του δινουν!

Δεν παρακολουθώ τακτικά, αλλά δεν νομίζω να έχει μπει το albumάκι:

Om - Negura Bunget

Σε γενικές γραμμές δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά με την μπάντα, με την έννοια να πάρω δίσκο, αλλά σε μία από τις τελευταίες μου παραγγελίες ήταν και αυτό μέσα, οπότε είπα να τους δώσω μία ευκαιρία. Από την μία αποδείχθηκε ότι καλά έκανα, αλλά επίσης ότι κακώς δεν τους είχα τσεκάρει παλαιότερα.
Προοδευτικό, ισορρπώντας και στα όρια του ατμοσφαιρικού, blackmetal, χωρίς φλυαρίες, χωρίς πολλά λόγια. Έμπνευση και μεγαλείο. Μουσική-μουσική-μουσική. Χωρίς ποζεριλίκια της κακιάς ώρας, χωρίς το όλο αντιχριστιανικό/σατανιστικό image που καλιεργείται στους κόλπους του μαύρου παρακλαδιού. Καταφέρνουν και σε σαγυνεύουν με τα “τεράστια” riff τους, τα “αναπάντεχα” κοψίματα. Οι Ρουμάνοι σε ταξιδεύουν, χωρίς να φαντασιοπληκτούν. Προσγηωμένοι αλλά ελεύθεροι -μουσικά και ηθικά, πράγμα αναγκαίο και βασική προϋπόθεση του Om.

Απόψεις;

Δισκάρα μεγάλη.

να πω κι εγώ;;;

το Crack the skye εχει πιο πολλα να πει.

χχαχ.

[-X Κανουμε και κανα search.Ειμαστε 5 γραφικοι εδω περα που το εκθειαζουμε οπου βρουμε.
Οχι μονο αυτο ομως!Εχουν και αλλα εξαιρετικα αλμπουμ.
Προσφατα το απεκτησα και αυθεντικο επιτελους !

σοβαρα το πολ στην αρχικη ,ποιος το βαλε.ολες οι απαντησεις ΕΠΡΕΠΕ να ειναι THORNS.

Αυτοι εδω δεν εχουν αναφερθει ε

[SIZE=“2”]Ragnarok - Arising Realm[/SIZE]

Ισχυρο Νορβηγικο μπλακμεταλ με ολα τα κλισε που ξερουμε κι αγαπαμε. Ξυσιμο και (τρου) σκατοψυχια σε συνδυαζμο με καμποσες (πιασαρικες) μελωδικες στιγμες. Επειδη πανω απ’ ολα, ειμαστε ευαισθητοι και καφροι. Πως λεμε ιπταμενοι και τζεντλεμαν; Κατι τετοιο.

[βαλτε εδω διθυραμβικα σχολια του ΒΑΝ]

έι!
Που το 'ξερες διάολε; =P
Μαζί με το Diabolical Age τα αγαπημένα μου.