Black Metal Albums

Απο Ragnarok εχω ακουσει τα 2 πιο προσφατα τους.Ωραια μου φανηκαν.

Tο συγκεκριμενο δεν ειναι απλα ωραιο. Σκιζει!

Σε αλλα νεα:
[CENTER][SIZE=“2”]
Nocturnal Graves - Satan’s Cross[/SIZE]

[/CENTER]

Black Thrash Attack!! Τα λογια περιττευουν. Ειναι τρελοι οι Αυστραλοι!!

Κι οχι, δεν θυμιζει Aura Noir, απλα εχουν τσαμπουκαλιδικο attitude και καπως ετσι κερδιζουν τις οποιες
εντυπωσεις.

Ωραία συνέντευξη του drummer των Wolves In The Throne Room

μονο ο ασχημομουρης ΠΡΕΠΕΙ να δινει συνεντευξεις.

Eχω διαβασει καλα λογια για αυτους στο φορουμ της εταιρειας τους αλλα που να τα προλαβουμε ολα
το κερατο μου.

Κατα τα αλλα,κατι καλο συμβαινει εδω περα…

Ναι, επανάληψη του θεΐκού κατα τ’ άλλα Under ein Blodraud Maane.

Αφου το ξεθαψα ας το ποσταρω.

Αrathorn - Niemals Kroenender Als Was Einst War

Πολλες επιρροες απο αρχοντα με αρκετα επικα/βικινγκ στοιχεια. Ωραια ειναι τα πολλα πληκτρα που εχουν χρησιμοποιηθει οπως και φλαουτο και ακορντεον.Αν δεν υπηρχαν αυτα, κατα τη γνωμη μου ο δισκος δε θα αξιζε οσο αξιζει.

Πςςςςςς τι λες τωρα,που το θυμηθηκες αυτο οντως?!Πολυ καλο…

latest κολλημα αν και οχι τοσο τρου

Λίγο που άκουσα Austere στο myspace μπορώ να πω οτι μου άρεσαν…έχουν 2 αλμπουμς βλέπω. Ατμοσφαιρικούρα κάργα με μια suicidal παραίτηση να πλανάται στον αέρα. Ιντρεστινγκ :-k

Οι Austere ειναι μπανταρα και το καινουριο ειναι μεγαλο κολλημα τον τελευταιο καιρο…δισκαρα (οπως και το 1ο τους)

:Dpaidia an kai asxeto sthn sygekrimenh sizitish ematha oti vgenei o vikernes opote se ligo kairo tha exoume kai kati apo burzum sta xeria mas.den metadiw alo logo pohs siginhshs!!!

Μπα δε νομιζω πως θα κυκλοφορησει κατι…[-X

9 Απριλιου λοιπον. Να και μια μπαντα που δεν περιμενα ποτε πως θα επιστρεψει.

Έεεεεεεεεεεελα ρε φίλε! Καλή φάση!

Άντε να δούμε τι θα δούμε κι από δαύτους…

I Shalt Become - The Pendle Witch Trials

Ναι το ξεχασαμε αυτο…πολυ καλο βασικα για οσους γουσταρουν την μπαντα και το depressive/ambient/black η οπως αλλιως θελετε να το πειτε :stuck_out_tongue:

εγω τελευταια εχω λιωσει το nagelfar το virtus west.σουπερ δισκος με προσωπικοτητα.αν και το strontgorth ηταν πο καλο εννοειτε…

Διερευσε καινουριο Xasthur…Οσοι πιστοι προσελθετε :stuck_out_tongue:

Ωπα! Το άκουσες; Για πες τι λέει…