μια φορα το ακουσα βασικα,δεν μπορω να πω ακομη…νομιζω ομως ειναι πιο σαπιο απτα τεελυταια του
Ho ho ho! Αυτά είναι!
κι εγώ το άκουσα…
μαλακιάρα…[-X
Και η παραγωγη ειναι σαν τα πρωτα του,του υπογειου…σαν των Drowning The Light ενα πραμα
Μαλακιαρα δεν ξερω αλλα απο τα καλυτερα του δεν ειναι με τπτ
Και να βγάλει, θα είναι σαν τα δύο τελευταία… Αλλά δεν μας πειράζει καθόλου!!!
[SIZE=“4”]Aetherius Obscuritas - Az éjszaka császára[/SIZE]
Pure Fucking Ουγγρικό σάπιο Black Metal!!!
Αρχικά σας χαιρετώ μιας και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum, λέγοντας ότι με αναγκάσατε να γράψω λόγο του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί, αλλά και θα πρέπει από την άλλη να σας πω και ένα μπράβο για τις αξιολογότατες απόψεις καθώς και για όλη την προσπάθεια που κάνετε στην αλληλοενημέρωση (κατά την γνώμη μου ο μόνος τρόπος κατανόησης σε βάθος ενός μουσικού είδους)
Μιας και είναι το πιο επίκαιρο album να σας πω ότι δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο το νέο Xasthur,είμαι και εγώ βέβαια ακόμα στην τρίτη ακρόαση. Ο αστός Scott Conner δεν με είχε εντυπωσιάσει ποτέ στο παρελθόν, δεν ντρέπομαι να πω ότι είδικά στην αρχή του τον θεωρούσα «της πλάκας παλικάρι» αλλά να που σήμερα μεσημέρι στην δουλειά έβαλα να τσεκάρω το all reflections… και έπαθα αυτό το κάτι που σε κάνει να βάζεις ξανά και ξανά το άλμπουμ ώστε να ανακαλύψεις τι σε βασανίζει και γουστάρεις. Ρεαλιστικά οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο στο θέμα παραγωγής αλλά αυτός ο κασετικός ήχος σε εμένα και προφανώς σε όλους τους κασετολάγνους θα λέει αρκετά, κυρίως λόγο των αναμνήσεων της εποχής που η κασέτα έδενε με την ακραία αισθητική.
Είναι περιττό να δηλώσω ότι ξεκινώ εβδομάδα επαναληπτικών ακροάσεων Xasthur, μέχρι και την κασέτα του 1997 θα ακούσω και τώρα που το γράφω, αυτό θα κάνω πριν από όλα.
2 πολυ ωραιες μπαντες με ωραια χρηση πληκτρων
άιντε κουφάλα μπαν, δεν είσαι ο μόνος που μου φέρνεις τρελά νταζαβού με τις τυμβωρυχίες σου! Είναι κι ο Προσατάνικ!
Πού στο γεροδιάολο τους θυμήθηκες κι εσύ τους ΑΕΒΑ??? ε? Ε??
χαχα
κοιτα κι εγω ξεχασμενους τους ειχα μπορω να πω αλλα ξαναεπιασα δισκογραφια στα χερια μου και θυμηθηκα παλι τι γαματοι ειναι
Διερευσε καινουριο Peste Noire
Ειχα ακουσει καποιες φορες το προηγουμενο αλλα τελικα δεν με ξετρελανε.
Sorry αν το εχετε αναφερει πιο πριν μιας κ ειμαι νεος κ δν τσεκαρα ολα τα ποστς …
το TEITANBLOOD το ακουσαμε ολοι λοιπον ?
Δεν νομιζω να τους ξερουν πολλοι σε αυτο το φορουμ.
Το ακουσα 1-2 φορες και με ξενερωσε ο ηχος στα τυμπανα.
“Αδυναμος” για αυτο που παιζουν ρε πουστη μου.
Θελει πολλες ακροασεις ο δισκος μιας και ειναι αρκετα δυσκολος και περιπλοκος.
Ας ποσταρουμε και το απιστευτο εξωφυλλο made by T.Ketola (Kaamos,Dead Congregation etc)
Teitanblood – ΅Seven ChalicesΆ
Πλάκα κάνεις; Μια βδομάδα περίπου τώρα που τ’ ακούω με σκίζει από την πρώτη μέρα (μπήκε και στο ipod για να καταλάβεις).
Οπως ειπα τον ακουσα 2 φορες.Εσυ εβγαλες ακρη απο την δευτερη ακροαση ?
Θα μ’αρεσε να εχουν λιγο περισσοτερο ογκο στον ηχο,αλλα δεν παει να πει οτι θα σταματησω
να ακουω το αλμπουμ ή δεν θα το ακουσω ποτε ξανα.
Κοιτα μην δαγκωσεις κανεναν ακουγωντας το στο δρομο
Δεν ειναι και πολυ κοινωνικο αλμπουμ.
Το compilation παντως εσκιζε τα παντα.
Το καινουργιο (δυστυχως) θα αργησω να το ακουσω, επειδη δε παιζει χρονος ουτε γι’ αστειο. Εχω πολυ συγκεκριμενα πραγματα στα υπ’ οψην.
Btw, πως και τους τσιμπησε η Norma; Παραξενο.
Call me hype !
Στα αμερικανικα distros τα βινυλια τελειωσανε αυθημερον…