Δεν αντιλεγω,ουτε λεω οτι δεν αξιζει απλως εχω κολλημα με το EP
Καλά ε, σήμερα πήρα το τελευταίο Ad Hominem. Απλά respect!!! Τσεκάρετέ το οπωσδήποτε!!!
Κρυφτειτε στις κατακομβες.
[SPOILER]Mythos - Pain Amplifier
Θεωρητικα ειναι Death Metal. Πρακτικα ομως, τετοιο feeling συναντας μονο στο Black.[/SPOILER]
Φιλος!101% Death Metal ειναι.Υπαρχει τετοιο feeling και στο death απλα το εχουν λιγες και καλες
μπαντες.Οι Mythos ειναι μια απο αυτες τις μπαντες.
Εdit : Ενταξει ισως να εχει καποια στοιχεια απο ΒΜ αλλα δεν παυει να ειναι Death Metal.
Μην προσπαθειτε να μου κλεψετε τα διαμαντια!
Το θέλω. ΤΩΡΑ.
Γεια σας κύριοι, τώρα τελευταία περνάω kvlt περίοδο.
Αλλά πάντα βαριόμουν να ακούσω Emperor επειδή έχουν υπερβολικά πολλά album και δεν ξέρω από που ν’αρχίσω. Προτάσεις?
[spoiler]kvlt? Y/N
[/spoiler]
Definitely kvlt!
Το ξερω οτι ειναι death metal βρε! Για τον αποπανω λογο το βαλα εδω.
Και σορρυ, δεν ειχα ιδεα πως το χες ποσταρει. :oops: Μαλλον πρεπει να χρησιμοποιω το search στα τελευταια.
Για Adramelech εχεις πει τιποτα, ή να παω να γραψω (καποια στιγμη); Ακουσα κι αυτες τις Βομβες του Αδη, ωραιοι να ουμ. (Οφφ τοπικ, τελος).
Αλλά πάντα βαριόμουν να ακούσω Emperor επειδή έχουν υπερβολικά πολλά album και δεν ξέρω από που ν’αρχίσω. Προτάσεις?
Έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με πολλές μπάντες , μιας και δεν ξέρω από που να αρχίσω την ακρόαση. Τις περισσότερες φορές δεν καταλήγει πουθενά, η μπάντα θα κάνει άλλους φίλους εκτός από μένα. Σε περιπτώσεις όμως που κάτι πιάνω στην ατμόσφαιρα για την αξία κάποιας μπάντας, έχω μονάχα έναν κανόνα για να υπάρξει και δική μου άποψη. Repeat τα πάντα όλα.
Για την ιστορία των Emperor θα έλεγα πως διακρίνω δυο περιόδους. Η πρώτη από demo μέχρι και split με Thorns και η δεύτερη 1999-2009.
Στην πρώτη περίοδο κυριαρχεί η διάθεση για συνθέσεις ενώ στην δεύτερη κυριαρχεί η υπερβολή για συνθέσεις. Αν η κοινή γνώμη πίστευε στις δύο εποχές θα έλεγε ότι στην πρώτη περίοδο το album που κερδίζει είναι το In the Nightside Eclipse(1994) ενώ στην δεύτερη το IX Equilibrium (1999).
Η δική μου άποψη είναι:
1997-Anthems to the Welkin at Dusk
1)Εισαγωγή που οριοθετεί την τεντωμένη γραμμή των όσων ακολουθήσουν (πολλές φορές θέλω να ακούσω μονάχα αυτήν από το album, όμως στην ουσία πρόκειται για το intro του album)
2)Ένα εκπληκτικό πρώτο κομμάτι “Ye Entrancemperium”, έχει ότι πρέπει να έχει ένα black metal κομμάτι.
3)Το άψογο μελωδικό τέλος του “Thus Spake the Nightspirit”.
4)Το έπος “The Loss and Curse of Reverence”.
5)Την ατμοσφαιρική πίεση του “With Strength I Burn” (εδώ μπορεί κανείς να δεί ολικά την νοοτροπία της σύνθεσης των Emperor.)
6)Η δύναμη του The Wanderer , αν και στην ουσία πρόκειται για το outro του album.
ποσο ομορφα τα λεει ο αποπανως!
In The Nightside Eclipse δαγκωτό. Ο πρώτος BM δίσκος που άκουσα πριν 13 χρόνια, και που εξακολουθεί ακόμα να είναι στα top 10 μου. Ο ορισμός του Χάους.
Κιε γω το In The Nightside Eclipse προτιμω, αλλα ο πιο-αποπανω τα λεει τοσο ωραια (και σωστα) ρε γμτ που μαλλον αξιζει ν’ ακουσεις εκεινον πρωτα.
Anthems δαγκωτό ρε! Τι να λέμε τώρα! Ο δίσκος που με έμπασε στο μπλακμαίταλς!
To οποιο για οποιον δε γνωριζει ειναι συνθεση του Euronymus.
Εσκασε μυτη καινουριο 1349
Βασικά το πρώτο ριφάκι θεωρείται ότι είναι του Euronymous, και συμπεριλαμβάνεται σε ένα ημιτελές κομμάτι των Mayhem, υπάρχει σε ένα άκυρο bootleg που κυκλοφόρησε κάποια στιγμή.
:bounce: :bounce:
I Breathe Spears λεμε :vibrate:
Ωραιος και ο νεος οσον αφορα και το Anthems.
Δεν χρειαζεται να συγκρινουμε Anthems και In The Nightside.
Και τα 2 ειναι αψεγαδιαστα.
Εγώ πειράζει που έχω ένα ελαφρύ κόλλημα με “Prometheus”;:–
Δυστυχως το 1349 δεν μου ειπε και πολλα…