Black Metal Albums

OUT NOW THROUGH DEBEMUR MORTI PRODUCTIONS

DMP0037
ARCKANUM - Antikosmos
Ltd. 12" LP

• Bonus track : Loka Bok Ok Hat +
  • Sleeve available in two different versions +
  • 180gr white record w/ black splatters +
  • 180gr transparent record w/ black splatters +
  • 180gr black record +
  • 30x30cm 12-page booklet +
  • A2 poster +

###################################

STILL AVAILABLE

DMP0037
ARCKANUM - Antikosmos
A5 CD

Tracklisting :
1 - Svarti 06:02
2 - Dauðmellin 04:34
3 - Røkulfargnýr (MP3) 05:04
4 - Blóta Loka 05:14
5 - Nákjeptir 04:06
6 - Eksortna 01:29
7 - Sú Vitran 06:25
8 - Formála 04:06

Retail orders : eitrin.mailorder[at]gmail[dot]com
Wholesales : eitrin.editions[at]gmail[dot]com

Label : http://www.debemur-morti.com
Mailorder : http://www.eitrin.com

Soundtrack To Wintry Death Of The Worlds!

?Njørðr asked Þjazi, the wrathful rime-giant, on the behalf of all the gods for amends; peace between them. But Þjazi answered: ?No amends ? no peace!? Next, darkness and mist hung over the horizon behind Þjazi and his brothers; and out of the darkness came the ferocious dog-headed giant-tribe of Beli, Þjazi?s allies. The gods now understood that war and darkness were upon them.?

ARCKANUM returns with the Soundtrack to Wintry Death of the Worlds, an invocation of the wrath from the world of ice. Shamaatae evokes snow-storms out of the bottomless depths of the underworld called Niflhel. They will come as furious rime-giants and sweep their icy scythes to reap all. This album is homage to the Old Norse giant called Þjazi. It is a reflection and an allegorization of Þjazi?s wrathful and god-adversary evocation, resulting in long and annihilating winters destined to wipe out all life. It is the beginning of Ragna Røk.

The noise and harmony of “ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ” are resounding the acosmic rime-breath of Chaos; motivated to counteract the cosmos with destruction.

Tracklisting is as follows:

1. Þórhati
  2. Þann Svartís
  3. Þyrpas Ulfar
  4. Þursvitnir
  5. Þyrstr
  6. Þjóbaugvittr
  7. Þjazagaldr
  8. Þá Kómu Niflstormum
  9. Þrúðkyn
  10. Þríandi
  11. Þyteitr

ARCKANUM’s fifth album has been mastered by Andy Classen at Stage One Studio and will be out on May 29th on both CD and vinyl.
In the meanwhile, you can check two songs on the band’s Myspace.

?When I have destroyed the worlds, the next one shall be free!? ? Þjazi

OUT NOW THROUGH DEBEMUR MORTI PRODUCTIONS

DMP0036
OCTOBER FALLS - The Womb Of Primordial Nature
Ltd. Gatefold 12" LP

• 180gr black record +

STILL AVAILABLE

DMP0036
OCTOBER FALLS - The Womb Of Primordial Nature
Digibook CD

Tracklisting :
1 - I 10:32
2 - II 10:21
3 - III (MP3) 08:01
4 - IV 09:17

Retail orders : eitrin.mailorder[at]gmail[dot]com
Wholesales : eitrin.editions[at]gmail[dot]com

Label : http://www.debemur-morti.com
Mailorder : http://www.eitrin.com

Manes-solve et coagula με συμμετοχες απο malefic kai niklas kvavorth.ΔΙΣΚΑΡΟς ΛΕΜΕ.:!:

Για δώσε more info…

Black Metal/Experimental/Electronic/Jazz θεωρειτε με τα κλασσικα αποκοσμα φωνητικα τσιριδες κραυγες και τα σχετικα χωρις γυαλισμενη παραγωγη (νομιζω ειχανε 3 ντεμο πριν κυκλοφορησουν αυτο) .Το καλυτερο κομματι νομιζω που εχει ειναι το πρωτο που ειναι 15 λεπτα και ξεκιναει με βιολι (εχει και λιγο καλυτερη παραγωγη).Μπορεις να το βρεις ευκολα στο νετ κυκλοφορει για κατεβασμα.

Δλδ το καινούριο Manes γαμάει manes! Χεχεχε! Thanx για την πληροφορία. Θα τους τσεκάρω!

Ενταξει εγω δεν ακουω πολυ μπλακ απλα μαρεσουν οι shining και γιαυτο το τσεκαρα.Ειδικα το suicide depressive black metal και ολες οι συγγενεις underground μπαντες θελουνε πολυ ψαξιμο και πρεπει να σε τρωει για να τα ακουσεις ολα αυτα.Ειδικος επι του θεματος ειναι ο nihilist εδω.:stuck_out_tongue:

βσκ ειναι το χειροτερο manes μεχρι στιγμης. δεν ειμαι πνευμα αντιλογιας. απλα ακουστε τα 2 προηγουμενα και το πρωτο μπλακμεταλαδικο, μεχρι και στη σπεσιαλ εκδοση του vbe τα ντεμο κομματια παλι καλυτερα ειναι.

Οτι ειπε ο αποπανω για τα παλαιοτερα. Το ‘‘καινουργιο’’ δε το χω ακουσει ακομα.

[SIZE=“4”]New Split Leviathan & Acherontas[/SIZE]
Sic Luceat Lux

Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα νέα κομμάτια από τον Wrest με Leviathan, μιας και όπως έλεγαν οι μαυρομεταλικές κουτσομπόλες δεν θα συνέχιζε άλλο κάτω από το όνομα τους. Ο πρωταθλητής όμως των demo από το “κάνε χώρο να μεριάσω” San Francisco, παίζει να έχει καμιά εκατοστή ακυκλοφόρητα και μπορεί άνετα να μας κάνει πλάκα κάθε φορά που λέμε ότι ήρθε το τέλος τους, με κάτι καινούριο. Ασε που παίζει να γουστάρει κάργα τα split (αυτός και o τροβαδούρος Malefic, τεσπα). Από τα γεγονότα βέβαια το πρόσωπο αυτό δείχνει να κρατά ψηλά την σημαία του underground, μην γελιόμαστε σπάνια βρίσκουμε τέτοια προσήλωση μαζί και υπογραμμίζω αυτό, με σοβαρότητα. Μουσικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά νέα να σας πω, όποιος γνωρίζει και αγαπά θα ευχαριστηθεί με τα γνωστά delirios προς το άπειρο, τα riff ανεμοστρόβιλο (αν και μικρό γουστάρωωωω!), τα Lurker of Chalίμια (Ω! ναι, και με ακουστική κιθάρα) και σαφώς τα κιθαριστικά μασηματέ solo και τέλος τα γνωστά φωνητικά, “λέγε με τατουαζά”, κομπλέ με απ? όλα.
Οι Acherontas (Μα καλά ρε ?σεις πώς έκατσε αυτό το split, με ξεκούφανε?) έχουν στρώσει κόκκινα αιματοβαμμένα χαλιά για καριέρα, πάει και τελείωσε είναι μονάχα στο δικό τους χέρι να κάνουν στο επερχόμενο album ότι έκαναν στο περσινό Order Of The Silver Serpent εκ του spit με Necromantia αλλά και εδώ μέσα. Με λίγες ακροάσεις Kornugia και Velvet Aurora είναι κομπλέ ακούστε τα και θα με θυμηθείτε, άψογα βρήκα και δυο μικρά κομμάτια πιάνου.
Συμπερασματικά δυο πράγματα, το όλο concept είναι πολύ κοντά στην split ιδέα και το αποτέλεσμα κατα την γνώμη μου βέβαια Χ2, αλλά με προβληματίζει λίγο ο ήχος του συνολικά (εδώ μπορεί να φταίει και η ποιότητα που έχω εγώ).
Κρίμα που δεν μπορώ το Σάββατο να πάω να δω τους Acherontas.

Δεν το εχω ακουσει το σπλιτ,αλλα ενα μπραβο σου αξιζει.
To Split εχει βγει απο την εταιρεια των Acherontas την Zyklon-B (ελληνικη για οσους δεν το γνωριζουν).
Τι φαση ειναι οι Acherontas ? Δεν εχω ακουσει.

Γενικά ψιλομεγάλα σε διάρκεια κομμάτια με πολύ χαώδη ατμόσφαιρα. Γενικά πολύ ωραία μπάντα, αλλά πιστεύω οτι θέλουν ελάχιστη δουλίτσα ακόμα> Είναι πολύ τολμηρό μπορώ να πω αυτό που κάνουν και σε σημεία το ψιλοχάνουν. Όχι τίποτα φοβερό αλλά imo θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτεροι.

Δεν ξέρω τι λένε στουντιακά οι Αχεροντας, πάντως το σαππορτ στους Mayhem ήταν από τις καλύτερες κωμωδίες εβερ! Μου έχει μείνει ο ανάποδος σταυρός κολλημένος στο δάπεδο με σελοτειπ και η έκφραση του - ζωσμένου με αλυσίδες - τραγουδιστή!

Ε, όπως και να έχει όλοι το ξέρουμε οτι μερικά πράγματα στο black metal είναι λίγο περίεργα. Η ισορροπά ανάμεσα στο cult και το γραφικό μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί.

Bad News : http://www.terrorizer.com/content/negura-bunget-divided

Και οπως λενε και τα αυθεντικα μελη καλυτερα…
“We, Sol Faur and Hupogrammos, who have composed nearly all music and
written the lyrics of and for Negura Bunget herewith, declare that this band is dead.
Any continuation of it just means a shame and a fake in our eyes.”

Θα υπαρχει η μπαντα και θα περιοδευουν τα μελη τα οποια δεν εχουν γραψει νοτα στα αλμπουμ τους.

Σε αλλα νεα :
Drudkh - Microcosmos out on July 14th.

Eπισης την Δευτερα κυκλοφορει και επισημα το
Katharsis - Fourth Reich

Τόσο καλα… Είναι γάμα τα σάλτα οι blacksters τελικά.

Το Drudkh Μάιο δεν ήταν να βγει;

Γιατί έχω μία αίσθηση ότι θα είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Λογω εξωφυλλου ? Ειναι στην Season Of Mist πλεον και αυτο δεν ξερουμε αν θα
τους βγει σε καλο ή κακο !

Aυτο είναι Black Metal κύριοι

Nα πω την αλήθεια από το cover artwork εγώ για emo θα το έκοβα… Χαχαχαχα!

Καλα άκου πρώτα και τα ξαναλέμε…

Κ απο που κ ως που emo