Black Metal Albums

Βρε τους ξέρω τους Abyssic Hate! Πλάκα έκανα για το εξώφυλλο…

Εχει ξαναποσταριστει το αλμπουμ…τα σπαει οντως

Σημερα κυκλοφορει επισημα,απο χτες κυκλοφορει και στα ιντερνετια :stuck_out_tongue:

Επισης διερευσε και νεο ΕΡ Nachtmystium με τιτλο Doomsday Derelicts.
Δεν το εχω ακουσει απλα το αναφερω.

Ελπίζω να μην είναι τόσο μούφα όσο το “Worldfall”…

Δεν το εχω ακουσει το Worldfall.Σαν το τελευταιο αλμπουμ ειναι ?

Όχι και τόσο… Σκέψου οτι ενώ το τελευταίο άλμπουμ έχει καραγαμώ παραγωγή, το ΕΡ είναι τίγκα σάπιο, έχει πολύ πιο ανούσια και ανέμπενυστα κομμάτια (κατά την ταπεινή μου άποψη) και άθλιες διασκευές. Πχ διασκευάζουν Goatsnake (οι οποίοι παρεπιπτόντως είναι μπαντάρα), αλλά ο Judd μάλλον ξεχνάει οτι είναι Blackster και το παίζει stoner-άς στα φωνητικά. Ότι να’ναι…

Εμενα προσωπικα και το τελευταιο απλμουμ μαρεσε και το Worldfall (με την διασκευαρα σε Death In June) οπως και το καινουριο EP,το οποιο βεβαια ειναι διαφορετικο απτο προηγουμενο…ειναι black metal κοινως.

Το τελευταίο album σκίζει κωλάρες, απλά το EP δεν ξέρω… Με χάλασε πολύ.

Παρεπιπτοντως εσκασε μυτη καινουριο Dodsferd…με πιο suicidal διαθεση αυτη τη φορα ;p

λεικαρε καινουργιο Glorior Belli, ξερετε που.

Το έκανε το θαύμα του πάλι ο Νικολάκης;:wink:

Διαφορετικοι αυτη τη φορα αλλα και παλι πολυ καλο :slight_smile:

[kinky mode on]That’s nice to hear…[kinky mode off]

Καινούριο ep από Caïna

Ο τύπος συνδυάζει πολύ ωραία το post-rock/ambient μαζί με το black.

Ασχετο αλλα δεν συμφωνω με την κριτηκη του καινουριου Endstille που ανεβηκε στο site…

Τις προάλλες πέτυχα τους Ludicra, πολύ μελωδική μπλακ μέταλ μπάντα στην οποία συμμέτέχουν μέλη των WITTR, Hammers of Misfortune, με ωραία γυναικεία φωνητικά. Μου άρεσαν αρκετά αν και με το χώρο είμαι τελείως άσχετος με το χώρο και σχωράτε με.

Τσεκάρετε αν θέλετε εδώ

post-bump!

Για Negative Plane τα ειπαμε στο ενδιαμεσο, αλλα τελικα σκιζουνε κι οι Zarathustra. Φοβερο EP.

Σε οποιον δεν αρεσει το ‘‘Of Serpents & Swords’’ να το καει το βιντεο. Με το συμπαθειο δηλαδη.

Κατα τ αλλα πολυ καλο και το album του '06 (βαριεμαι να ψαχνω για τιτλο). Δοκιμαστε απο myspace ξερωγω, αξιζουν.

Edit: Αυτο εδω: In Hora Mortis. To EP ειναι καλυτερο ομως.

Ωραίο το “In Hora Mortis”. Εγκρίνω!:wink:

http://www.metal-temple.com/review.asp?id=1993

Τσεκαρε και το EP τοτες. Θα σ αρεσει περισσοτερο.

I will! Thanks!:slight_smile: