Black Metal Albums

Στην Debemur Morti ειναι αυτοι.
Ολο τους πετυχαινω στο σαητ της και λεω να τους ακουσω αλλα που χρονος για ολα.
Εχουν κοινο μελος με Slidhr οι οποιοι εχουν αρκετα καλο ονομα στο underground.

Double post γιατι ειστε μουχλες και γιατι πρεπει.

Regarding Nocternity , avantgarde music will rerelease onyx with bonus trax from the split eps with Morriagn and Nastrond, also all lps will be repressed in picture disk some time in the near future. As for a new album, the label takes all my time and music will , hopefully end of this year i will get back on track with my 2 new members Ravn Harjar Raumr and Daemon.

Ταδε εφη Khal Drogo σε ξενο φορουμ μετα απο ερωτηση δικια μου.

Τα σπασε το αποπανω. :thumbup:

Σε αλλα νεα

Όπως δήλωσε σε νορβηγική εφημερίδα, είναι πολλές οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να κυκλοφορήσουν τον πρώτο του δίσκο μετά από 11 χρόνια. Κατά τα λεγόμενά του, ο δίσκος θα είναι metal και 100% Burzum.

Γελαω. Αντε και στη Νουκλιαρ Μπλαστ με το καλο.

Μας δουλευει ο παλικαρακος…Οσο καλο και να ειναι το αλμπουμ,ξεπεσε (κι αλλο) στα ματια μου…τι σου ειναι τα λεφτα τελικα

Παιδιά θα του στείλω μήνυμα να μην βγάλει μουσική γιατί τον θεωρείτε ξεπεσμένο.

Στο what’s up στειλε,μη χρεωθεις.

Αν ειμαστε τυχεροι μπορει να εχει και τον Gaahl στα φωνητικα :stuck_out_tongue:

Γιατι ρε παιδες ? Εγω αν δεν ακουσω μουσικη δεν κρινω τιποτα.
Αντε να βγαλει κανα αριστουργημα να γουσταρουμε !

πωπω τις τελευταιες 5-6 σελιδες ειδα κ εχω χασει τη μπαλα…ποσα μουσικη ΔΕΝ εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο…ειδικα αυτος ο Deathster εχει λιωσει το παληκαρι… :stuck_out_tongue:

Τι εκανα εγω ρε ? :stuck_out_tongue:
Ε καφριλες ακουω κυριως αλλα γενικοτερα ακουω παρα πολυ μουσικη.
Οσο ειμαι σπιτι παντα κατι παιζει στο pc…

Και δεν εχω ακουσει οτι εχει ποσταριστει εδω απλα ειμαι μεγιστος καμμενος με τα
pc’s και αραζω συχνα φορουμ.

Απορω πως διαολο προλαβαινεις κ τ’ακους ολα αυτα…
πλακα-πλακα, Winter Path εχεις ακουσει…;; :lol: :lol: :lol:

τους ειχα δει κ πατρα, γαμουσανε…ειμαι υπερ-fan

Θανο ? Ηλια ?

ο ηλιας δε μιλαει, εφαγε κατι φυ.στι.κια το μεσημερι λεει κ του κατσανε βαρια…
οκ, ας μη χεσουμε κ το τοπικ τελειως…μιλαμε msn :wink:

Μην φανταστείς πως χάνεις και πολλά, τα περισσότερα αδιάφορα είναι :slight_smile:

αυτος ειναι ενας λογος που δεν ψαχνομαι για καινουριες κυκλοφοριες γενικα, αλλα καποια πραματα πρεπει να τα ακουσω να δω τι παιζει…ισως να κατεβασω να ακουσω τωρα το καλοκαιρι που θα’χω χρονο…

α, κ καλως σας βρηκα :slight_smile:

Για τα λεφτα τα κανεις ολα, για τα λεφτα δε μ αγαπας.

Καλο θα ειναι μωρε, απλα εχει πλακα που καποιοι (ελεω δημοτικοτητας) ξεχνανε τις μπουρδες που λεγαν μια φορα κι ενα καιρο, οταν το παιζανε γκριμ εν φροστμπιττεν, ναιιι. Χωρις παρεξηγηση προς το νεο μελος. :stuck_out_tongue: Αλλα νταξ, ο τυπος ελεγε για νεγρικη μουσικη και κιθαρες δλδ. Μου χτυπα λιγο ασχημα, οπως και να χει.

Τουτα δω, ασχετως (ενδεχομενης) ποιοτητας, ε.

αν ειναι αυτολεξει ετσι η δηλωση του vikernes, εγω προβληματιζομαι κ μονο απο το “…100% metal”…οταν εχει τετοιο background περιμενεις να πει τουλαχιστον “…θα ειναι 100% BLACK metal” :lol:

φρεσκο φρεσκο.

@Angmar : Πολλα ειχε πει πριν μπει φυλακη.Φαινεται οτι εχει αλλαξει και εχει ηρεμησει αισθητα.
Θελω παρα πολυ να ακουσω ενα νεο δισκο απο αυτον,εξαλλου προκειται περι μουσικης ιδιοφυιας.

@NoMisteraki : Αυτο εχει κατι μερουλες ρε που εχει βγει.Οχι οτι τ’ακουσα αλλα το εχω δει…
Καλο ειναι ?

Παιδιά το νέο μπουρζουμ θα γαμήσει ο,τι ακούτε.

Και μην ακούω μαλακίες περί χρημάτων, ειδικά εσύ Ανγκμαρ ακους ένα σωρό μπάντες που παίζουν πλέον ΜΟΝΟ για τα λεφτά.

Αφήστε τον άνθρωπο να βγάλει τίποτα για να ζήσει, για τον Βαργκ μιλάμε, όχι για κανέναν σουπερσταρ.