Black Metal Albums

Τα χω ακούσει αυτά, πες κάτι λιγότερο γνωστό ας πούμε.
Τέλος πάντων ας έχει καλό παίξιμο με ενδιαφέρει, ριφάρες.

Με προβληματιζεις φιλτατε.Εχεις ακουσει τα σωστα πραγματα.
Χμμ…

Σε περιεργο/ιδιοτροπο εχουμε ακουσει Ved Buens Ende,Fleurety ε ?

Funeral Mist ? Cadaver Inc ? Gehenna ?

ξεκινας με Terminal World Perspective απο Control Human Delete.

και

Mezzerschmitt - Weltherrschaft(EP)

επισης εχουμε και δυο ελληνομπαντες που παιζουν αυτο το ινταστριαλλε.

Angstridden - Fuck Humanity With Pride

και οι ακομα καλυτεροι(=Ρ) wormspit, απο γουορμς βρισκεις σχετικα ευκολα το πρωτο ντεμο.

'Η κι αυτό:

Anaal Nathrakh - Domine Non Es Dignus

Από ελληνικά πράγματα

End - τα πάντα
Wormspit - το demo
Angstridden - s/t ep

Κατα τ’ άλλα

Control Human Delete - Terminal World Perspective
V:28 - ξεκίνα με VioLution ή Nonanthropogenic

και επειδή δεν πιάνω τέλεια τι λες, χωρίς ιντάστριαλ

Dead Shell of Universe - Tamo gde pupoljak vene…tamo je moje seme
Decrepit Spectre - Coal Black Hearses

και μια bonus προτροπή ν’ακούσεις γενικά γιατί σε συμπαθώ
Manes - Vilosophe

θα μπορούσα να κάτσω να ψάξω τον φάκελο με την μουσική μου αλλά δεν τα 'χω ταξινομημένα και αυτό κάνει την δουλειά πολύ, πολύ δύσκολη. Αν θυμηθώ κάτι θα κάνω κανα edit εδώ. :slight_smile:

εδιτ: έλα να άλλα 2, πάνω πάνω
Abigor - Fractal Possession και Channeling the Quintessence of Satan (τα παλιά έχουν άλλο ήχο)
Aborym - Fire walk with us

οταν ξεμπερδεψεις και μ’ αυτα και με το ντομαην απο ανααλ.
ασχολεισαι και μ’ αυτο:

Black Hole Generator - Βlack Κarma

και οι αλλοι ε. μη ντραπειτε.

εντιτ: α ναι! και το Abigor, ειδαν την επιτυχια σπουπερβιλλεην και αλλαξοπιστησαν.

Χαχα, ευχαριστώ ρε παιδιά, θα ακούσω μερικά, με πρώτο το Written in Waters των V.B.E. γιατί απλά δεν το χω ακούσει τόσο καιρό.
Απλά μην περιμένετε ποστ εντυπώσεων την ερχόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω και το πιο γρήγορο αυτί στο είδος.:stuck_out_tongue:

Αν είναι αποθεωτικό σαν τα Danzig ποστ σου, ας πάρει και μήνα! :smiley:

Α μιλάμε για τόσο πίσω;
Αν κατάλαβα καλά πάντως δεν θες το κλασικό πεπατημένο black metal και ψάχνεις πράγματα τα οποία απλώς είναι διαφορετικά από αυτό.

E, δεν έχω ακούσει πολύ από το είδος, τα πολύ κλασικά μόνο, Thorns, Arcturus Mayhem, Darkthrone, DHG Emperor κλπ.
Και από κει και πέρα ακούω κάτι που θα το αποθεώσουν όλοι, από περιέργεια, πχ Deathspell Omega ή το φετινό το Cobalt.
Απλά χθες άκουγα το Thorns και μου μπήκε η καύλα να ακούσω κάτι σκατόψυχο με ριφφ και παίξιμο διαολεμένο.

Εγώ θα σου έλεγα, αν δεν το έχεις ακούσει πολύ, να δώσεις βάση (πολλή βάση όμως) στο Min Tid Skal Komme. Κατά τη γνώμη μου, η οποία δεν μπορεί να έχει μεγάλη βαρύτητα εφόσον δεν κατέχω τον ήχο, είναι από τα αρτιότερα πράγματα της σκηνής, αν όχι το αρτιότερο και κυρίως από άποψη παιξίματος. Απίστευτος ήχος εν έτη 95, τέλειο μπάσο, άριστη μίξη ιδιωμάτων, μελωδία, σκότος και απαιτητικές συνθέσεις. Και πρωτοπορία εννοείται, χωρίς να γίνεται το αποτέλεσμα στρυφνό για τους μη σάπιους ακροατές. Και αυξημένο επίπεδο αισθητικής σε σχέση με όλη σχεδόν τη σκηνή, ιδιαίτερα αν είσαι εκτός true black metal αισθητικής. Και επειδή ίσως να υπάρχει μια επαφή στο τι μας αρέσει στον ήχο, θα σου έλεγα να ακούσεις τα δυο τελευταία shining (IV & V), τα οποία κι αυτά συνθετικά και παιχτηκά ξεφεύγουν αρκετά.

Χαχαχ, θεός somnambulist, είχα γράψει κατεβατό πριν το παραπανω ποστ μου για το Min Tid και το έσβησα.
Ναι, όπως τα λέει, αυτό ν’ ακούσεις πρώτα γιατί είναι μέσα στα τοπ 3 νορβηγικά μπλακ μέταλ άνετα. Όποιος πει όχι είναι βλάκας.

νομίζω είναι προφανές ποιο ποστ έπρεπε να σβήσεις, οπότε και το ποιος είναι βλάκας ε :stuck_out_tongue:

E το γεμισαμε με πληροφοριες το παληκαρι !
Απλα να scourge γινε λιγο πιο σαφης στο τι θες να ακουσεις.
Οι Fleurety γαμανε.Μην λεμε καθε φορα τα ιδια ε :stuck_out_tongue:

Λοιπον για ριξτε μια αυτια στους Aherusia οσιοι δεν το εχετε κανει…Σεπτεμβρη κυκλοφορει το αλμπουμ,πολυ καλο ατμοσφαιρικο black μαζι με κρητικη λυρα (και μονο η λυρα εμενα με βαραει “ασχημα” λογω καταγωγης :P)

1-2 κομμάτια έχω ακούσει μόνο, που δε με τρέλαναν, δε με χάλασαν κιόλας. Ευχάριστη δουλειά…

Δε θυμάμα να έχει αναφερθεί, οπότε θα πρότεινα να τσεκάρετε και το ντεμπούτο από Savaoth. Αρκετά ενδιαφέρουσα δουλειά, με ωραίο ήχο και χαοτική ατμόσφαιρα!

Σοβαρολογεις? τους βρισκω αισχρους και ειδικα στο live με Rotting Christ ξενερωσα αγρεια.

Βασικα ναι,εμενα μαρεσαν αρκετα…κι απ’οτι εμαθα σε αρκετους ακομη

[FONT=“Arial Black”]Myrkr - Black Illumination[/FONT]

Αν και στην λίστα αγοράς έχω 65 black metal album με πιάνει από το λαιμό η τάση, όπως και κάποιους άλλους ανώμαλους εδώ μέσα να παίρνω κάποια album στην τύχη, κυρίως για την μαγεία της υπόθεσης, που κακά τα ψέματα έχει χαθεί. Δεν το κρύβω έχω ένα κάρο από δίσκους που ακόμα και να τους πουλήσω στο e-bay δεν θα πάρω ούτε νορβηγική δεκάρα.

Αν τώρα μου λέγατε στο παρελθόν ότι θα γουστάρεις όσο δεν πάει με μια Ιρλανδική μπάντα, θα σας πετούσα ότι έβρισκα μπροστά μου. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το βουλώσω και να πάθω κρίση πανικού σκεπτόμενος πόσα έχω χάσει ο μαλάκας με τον Νορβηγικό παροξυσμό μου.

“Είναι θα έλεγα μπροστά οι κιθάρες και τα φωνητικά ξωπίσω, μια φευγαλέα δόση σύγχρονου ήχου και διάθεση για δημιουργία τυπικού blackmetal, δεν μπορώ να εστιάσω αν πρέπει να παραπέμπει κάπου και ίσως με συναρπάζει μια χαοτική διάθεση που το διακατέχει στα μικρά και επιθετικά του κομμάτια.Also check με προσοχή Black Illumination track”

Για δείτε και πείτε, έχω απορία πλέον αν λειτουργώ μονάχα με κριτήρια φανταστικά?