Double Post αλλα μολις εμαθα μπολικα ενδιαφεροντα νεα !
Στο http://www.myspace.com/drudkhofficial που το τρεχει η Season Of Mist εχει ανεβασμενα τα εξης.
Drudkh re-releases on SOM!
Season of Mist proudly announce that DRUDKH have entrusted them with re-releasing all of their glorious previous albums! In the planning is a careful and true to the original re-mastering, new artwork and a collector’s box! More details to be revealed later!
Drudkh for those about to collect: VINYL!
For all those, who prefer BLACK to silver, we have great news: There will be vinyl editions of the forthcoming album “Microcosmos” and each re-release! Once again, Season of Mist will provide a collectors box to case those precious pieces. Why should fans of vinyl get less?.. more details to be revealed later…
Koυτια,επανακυκλοφοριες… Η Season of Mist παει να τους κανει φιρμες μου φαινεται,
αλλα μας κανει και εμας καλο μιας και τα βινυλια δεν τα βρισκεις ευκολα και ψιλοξεφευγουν
απο αποψη τιμων.
Λοιπόν, μετά από καμιά 10αριά ακροάσεις το νέο Anaal Nathrakh είναι μάλλον άνισο.
Τα 4 πρώτα κομμάτια σκίζουν τη γη στα δύο, και είναι μέσα στα κορυφαία της χρονιάς ΑΚΟΠΑ.
Από κει και πέρα έχουμε μεγάλη κοιλιά όμως, με μία μόνο εξαίρεση… δλδ. τα μισά κομμάτια του άλμπουμ είναι απίστευτα, και τα άλλα μισά βαρετά. και κάνα-δυο ArchEnemyκά σόλος που σκάνε σε άκυρες στιγμές, μου γύρισαν τα έντερα…
Γενικώς καλό δισκάκι, αλλά δεν είναι Έσχατον με την καμία όμως!
Κι επειδή είμαι στις μέρες που ξεθάβω παλιότερες μικρές κυκλοφορίες/ντέμο από άγνωστα πράγματα, λέω να μοιραστώ μαζί σας κάτι από την προηγούμενη χρονιά που τελικά μ’αρέσει πολύ.
Feigur - I, Pestilence
o.m.-bm από την Γαλλία, έβγαλε αυτό το self released demo περυσι στις αρχές της χρονιάς. Ψυχρό και depressive με συμπαθητική θαμένη παραγωγή με έντονες μελωδίες κι ένα my return to ashes να σε στοιχειώνει ύπουλα. Έχω ήδη μετανιώσει που κάνω αυτό το ποστ αλλά κρίμα να πάνε χαμένες οι 5 γραμμές.
Μιας και αναφέρθηκαν οι Anaal Nathrakh τσεκάρετε τους Fuckpig με το καινούριο album Spewings from a Selfish Nation
Anaal Nathrakh multi-instrumentalist and former Mistress drummer Mick Kenney has joined with former Mistress members Drunk and Misery to return to earlier d-beat/grind project Fukpig. ‘Spewings From A Selfish Nation’, the first record since 2003’s ‘Nuclear Apocalypse’ will be available as a download and an extremely limited CD release later in the year through FETO Records.
Ποιο πολύ grind είναι παρά black αλλά εσείς που μπαίνετε σε αυτό το topic ακούτε σάπια μουσική οπότε λογικά θα σας αρέσει
Ρε παιδες ενεργοι ηταν οι Antaeus,απλα μαλλον εκανε μια βολτα ο ΜκΜ και ξαναγυρισε.
Το split με Katharsis εχει αρκετο καιρο που εχει βγει παντως.Καλο αλλα μεχρι εκει.
Τιποτα φοβερο κατα την γνωμη μου.
Δε ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα πραγματικα ΓΑΜΑΕΙ.Οταν εψαχνα μπαντες παρομοιες με τους (πρωιμους)Dissection(αυτο το fast paced melodic black που λατρευω)και το ειχα πρωτοακουσει μου ειχε φυγει το κεφαλι…
To επομενο τους Slaughtersun(Crown Of The Triarchy) γαμαει επισης αλλα με το Naer τους εμαθα…
Τα λεγαμε πριν κανα διβδομαδο για Arckanum.
Εκατσα και ακουσα αρκετα τα Kostogher,Αntikosmos και το split με Svartsyn.
Ειδικα το Kostogher το λατρευω ηδη ! Μιλαμε για ανθρωπο που γουσταρει να παιζει αυτη την
μουσικη,το νοιωθει ρε παιδι μου ! Το αλμπουμ αυτο καθεαυτο ειναι 10αρακι χαλαρα.
Στοιχειωμενη ατμοσφαιρα,γαματα τραγουδια,παραγωγη απο τα ταρταρα !
Προσωπικά δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να αγοράσω με μισή ακρόαση στο bowel την νέα οπτική του Zhaaral (Darkspace, δεν είναι ο Paysage d’Hiver όμως). Μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια με τον στόχο των πολύ μεγάλων της εποχής μας (κατά την γνώμη μου βέβαια) Wolves in the Throne Room να υποβόσκει παντού, δηλαδή μια συναισθηματική πίεση και λιγότερο ξέσπασμα, που όταν γίνετε είναι απλά ένα ακόμη γεγονός που εμπεριέχετε σε αυτήν και ίσως την οπτική της μαμάς μπάντας (darkspace) στο αδιάκοπο ταξίδι προς το άπειρο, διαφορετικού τύπου όμως, μιας καi αναγκαστικά γίνετε πιο εσωστρεφής αναφερόμενος στον άνθρωπο από ότι στο σύμπαν. Η καθαρή παραγωγή (Avantgarde= κάτι μου λέει ότι θα παίξουν project και από τα άλλα μέλη των darkspace μετά την μεταγραφή των darkspace εκεί=Paysage d’Hiver και αν παίξει και κανένα remaster των demo τους, όχι μόνο για διακοπές δεν θα έχω λεφτά, αλλά ούτε και για κωλόχαρτο) δένει με τις μελωδίες, που είναι το κύριο μέλημα στο περιεχόμενο της σύνθεσης του Zhaaral. Μερικές φορές το να εγκωμιάζεις κάτι με πολλά λόγια το χαλάει. Απλά ακούστε το ολόκληρο, όταν έχετε όρεξη.
Eσυ κατι ξερεις παραπανω.Βγαλανε αλμπουμ μονο σε βινυλιο προς το παρων.
AJNA Offensive/Noevdia.
Κατεβασα το 7ιντσο που αναφερεις.1-2 ακροασεις εριξα και μου φανηκε ενδιαφερον.
Ναι απλά θα θελα αν γινόνταν να έχει φωνητικά διαφορετικά από τα συνήθη του είδους, αυτά τα ουρλιαχτά, ε ξέρετε.
Και ριφάρες, παίξιμο καλό δηλαδή.
Σαν παραγγελία δηλαδή κάνω.
666 International εχεις ακουσει πιστευω.
Mayhem - Grand Declaration Of War ? Τα φωνητικα δεν ειναι αυτο που ζητας.
Ολος ο δισκος ομως ειναι ενα τεραστιο γαμηστερο ριφφ.