Double post γιατι αυτη την στιγμη κατεβαζω το νεο αλμπουμ των Drudkh.
Oποιος ενδιαφερεται να μου το πει.
εμαθα οτι το καινουργιο 1349 ειναι πολυ καλο
Αν και στην αρχή είπα ότι προσπαθεί να κλέψει κάτι από την “Γαλλική” κουλτούρα, σταδιακά αναθεωρώ οι 1349 είχαν πάντα προσωπικότητα, ειδικά από το Uncreation (κορυφαίο) μέχρι το τέλος που μπαίνει σε μια θολή λογική γίνετε αυτό το πολύ καλό που λες. Το περίεργο είναι ότι το έχω ακούσει περισσότερο και από τα album του έτους που έχω αγοράσει :-k
χεχ ωραια… Νομιζω οπου να ναι βγαζουν και οι Dark Funeral δισκο… Αντε ποτε θα ρθουν και για καμια συναυλια στην Ελλαδα
το εχω ακουσει 3 φορες, φαινεται οτι κοντραρεται με το προηγουμενο οχι ομως με το Krov u, αλλα οκ ειναι ιδιαιτερη μπαντα, γνωριζει μουσικη, φαινεται κι απ’ τις ριφφαρες αυτο, απλα μας τα χαλαν σ’ αυτο το πολυτιμο πραμα που λεγεται φιλιν. στις επομενες μερες μπορει να μπει και κανας ΒΑΝ και να πειι οτι λεω αρχιδιες, μπορει να εχει και δικιο.
Πρωτη ακροαση στο νεο Drudkh ηταν ακρως ενθαρρυντικη.Παμε για αλλες.
Deströyer 666 - Defiance
Ειναι στην Μοσχα και σας περιμενει.
Tώρα το ακούω. ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Kαλα το Anaal Nathrakh ειναι γαμηστερο…παρανοια…
Μολις ακουω το νεο Funeral Mist, και με την πρωτη ακροαση με κερδισε…οχι απλως με κερδισε μου τιναξε το κεφαλι… τι φωναρα ο Arioch…πιο πειραματικο απο το παρελθον, μαλλον εκει στη NOEVDIA χτιζουν σχολη για το ειδος…
Listening to: Funeral Mist - A New Light
via FoxyTunes
Ενα αλμπουμ που ακουσα τον τελευταιο καιρο και ξεχασα να το μοιραστω…
Celestial Bloodshed - Cursed,Scarres and Possessed απο Νορβηγια
(Ο τραγουδιστης της μπαντας σκοτωθηκε πριν λιγο καιρο απο οπλο που εκπυρσοκροτησε)
Ιsis εγινες δικος μας και εσυ ?
Φιουνεραλ Μιστ ρε αιδοια!
Το Celestial Bloodshed το εχω τρακαρει πολλες φορες.Πρεπει να το ακουσω.
Ακουω κατι πολυ καλο τωρα,αν αποδειχτουν ορθα οσα διαβαζω θα σκασει
προταση psychedelic (!) black metal !
βασικα παντα δικος σας ημουνα, αλλα καπου με ειχε κουρασει το ειδος τα τελευταια χρονια…λυκειο-πρωτα ετη πανεπιστημιου με τα μπουνια στο black…μετα χαλαρωσα… Τωρα τελευταια ομως αρχισαν και βγαινουν παλι ενδιαφεροντα δισκια και το ενδιαφερον αναζωπυρωθηκε ξανα…
Listening to: Dark Funeral - The Fire Eternal
via FoxyTunes
Αχ και σου στειλα στο Βαργιεμαι, αλλα δεν το πηρες πρεφα. Ετουτο 'δω ακου, ποιοτητα αλφα διαλογης, με τονο μαλιστα. Luror η μπαντα, Cease to Live ο δισκος.
εγινε ρε …θα το ακουσω αμεσα το δισκιο…θενξ
ρε αλανια μια ερωτηξις… στο maranatha των funeral mist, στο τελευταιο κομματι το Antiflesh Nimbus, τα χωροδιακα samples που ακουγονται ειναι πολυ γνωστα, αλλα δε θυμαμαι απο που…βοηθεια κανεις???
Listening to: Gehenna - Grenade Prayer
via FoxyTunes
Εμένα μου είπε Κάποιος οτι θυμίζουν έντωνα Bathory-Hammerheart και το δέχομαι απόλυτα…παίζει να είναι και το μοναδικό που πλησίασε ποτέ τόσο κοντά.
Βέβαια με πολύ διαφορετική θεματολογία…
Πασιγνωστο το sample, αλλα χωμενο σε black metal Κομματι, με μπερδεψε και δε το πηρα χαμπαρι…και ομως ψαρωτικος ο Arioch.
Ακουστε λοιπον παλι το Αnti-flesh Νimbus και μετα ακουστε αυτο…
Ειναι απο τον καιρο των τσιγγανων
Το Funeral Mist χωνει στεγνα ε ! Εχει φαει αρκετο θαψιμο και γενικα ολοι δεν κρινουν τι ακουνε,
αλλα συγκρινουν με το Salvation λες και ο δισκος λεγεται Salvation 2…
Το μεγαλυτερο του ατου ειναι η ατμοσφαιρα του !
Για το sample ειχα παρει πρεφα οτι ειναι Κουστοριτσα,απλα δεν ηξερα τι και πως.
το salvation δεν το εχω ακουσει… :oops:
και απ’οτι εχω παρει χαμπαρι πρεπει να ειναι δισκαρος…
παντως το maranatha με ενθουσιασε… το αλλο ειναι πιο γαμωσταυρεισον??
Listening to: David Bowie - Life On Mars?
via FoxyTunes
Ε βασικα το Salvation ειναι αυτο που λεμε masterpiece.
Μουσικα ειναι πιο βαρβαρο απο το Maranatha.Οι συνθεσεις ειναι ολες αψογες.
Εχει κανει τοσο ντορο στα ΒΜ νερα που μπορεις να το πεις De Mysteriis των 00’s.
Εσκασε και σε οτι να’ναι εποχη και δεν ηθελε και πολυ.
Εγω λατρευω και τα 3 επισημα Funeral Mist και προτιμω να τα βλεπω σαν μια
συνεχεια παρα να καθομαι να σκαω ποιο ειναι καλυτερο.