Black Metal Albums

Πιστευω παντως με την ολη συμπεριφορα τους,απαντηση σε σχολια και διαφορα bulletins κανουν το ‘‘καλυτερο’’ promotion γυρω απο το ονομα τους.Κορυφαιο ειναι που καποιος τους ειχε αφησει σχολιο ‘‘marketing σπουδαζετε?’’

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=681306&postcount=13

symphonic black metal ? O πιο αδοκιμος ορος ever ?
Θες να μας πει τι εχεις ακουσει γενικα απο το ιδιωμα ?
Ξεκινα με Limbonic Art που νομιζω οτι ειναι στα ορια του ορου και βλεπουμε.

Γιατι αδοκιμος;Εξηγησε μου αν θελεις.Εχω ακουσει Dimmu Borgir κ ενας απο τους λογους που μ αρεσουν ειναι οτι εχουν πληκτρα που κανουν την μουσικη πιο ατμοσφαιρικη.Γι αυτο κ εγραψα symphonic γιατι θελω να βρω κ αλλες μπαντες σ αυτο το στυλ.Ευχαριστω κ για την προταση θα τους ψαξω.

Dimmu Burger μόνο ε? Δοκίμασε Theater of tragedy, Lake of tears, Nightwish, έχουν μουσική συνάφεια με τους Dimmu. Α και μην ξεχάσω Cradle of Filth. :stuck_out_tongue:

Οκ ευχαριστω!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωπ μαλακία μου. Μήδεια πλάκα έκανα, μην ακούσεις τίποτα απ αυτά τα σκουπίδια.
Aκου Limbonic που σου πε ο Ντεθστα, άκου Emperor, δοκίμασε αν θες Arcturus και βλέπουμε.

πέσιμο Fail

Χαχαχαχαχα ειμαι ασχετη ετσι;Ευχαριστω οπως κ να χει:)

Πας για facepalm και συ. :stuck_out_tongue:

Γιατι ειναι αδοκιμος.Τo oτι μια μπαντα εχει πληκτρα δεν την κανει απαραιτητα symphonic.
Και στην τελικη τι σκατα ειδος μουσικης ειναι αυτο ?
Οι Limbonic Art και οι Emperor με την χρησιμοποιηση των πληκτρων εκανε το Black Metal τους
πιο περιτεχνο,πιο ‘μεγαλειωδες’ εξου και ο αδοκιμος ορος τοτε Majestic Black Metal.
Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.

Για Arcturus δεν μιλαω καν.Η μπαντα που εχει παιξει τα παντα.Τσεκαρεις μεσω Youtube και αν
σ’αρεσουν ρωτας.

Και οι Graveworm, Catamenia και Kawir μαλλον θα της αρεσουν.

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“4”]2009-Acrimonious-Purulence[/SIZE][/FONT]

Οι Acrimonious δεν παίζουν όπως στο Broken Bonds of Balance ep του 2007 που σπέρνει αναμφισβήτητα. Έβαλαν πια λίγο μελανό Ορθόδοξο δηλητήριο. Το ότι θα ναι καλό ετούτο μου το ψιθύριζε η μεταγραφή τους από την κορυφαία ελληνική εταιρεία Nuclear Winter Records στην πρώτη ξαδέλφη της noevidia , Ajna Offensive (προκατάληψη και ποιότητα πάνε μαζί στο θέμα εταιρειών). Ήθελα λοιπόν να το ακούσω για να είμαι σίγουρος στα συμπεράσματά μου. Πρώτα από όλα πρέπει να δηλώσω ότι ένα άτομο κάνει τελικά καλύτερη δουλειά (βλέπε και Dodsferd, The One) Οι Acrimonious είναι την elite της ακραίας σκηνής στην χώρα μας, ξεχωρίζουν εύκολα και θα τολμούσα να πω ότι το φετινό album είναι πολύ μεγαλύτερη έκπληξη, γιατί δεν παίζει τόσο ρόλο ότι γαμεί και δέρνει όσο το ότι το κάνει με επίπεδο ή άντε με συναίσθημα. Κιθάρες άψογες και φωνητικά που έχουν την Von-ική λαχτάρα του παλαιού Death/Black. H μεγαλοπρέπειά του δεν αφήνει περιθώρια αλλά εμφανίζεται όταν αφαιρεθείς.
1-Call To Disorder είναι ένα έπος έντεκα λεπτών με βάση τα καθαριστικά ορθόδοξα στραβομασημένα τερτίπια, δηλαδή αυτό που θέλω να ακούσω εγώ (το κομμάτι αντικατοπτρίζει το πως θέλω να ηχεί το Black Metal)
2-Dissolving Spirals (Αυτή η κρυφή του μελωδία μου θυμίζει κάτι από Ancient-Svartalvheim) είναι ο ορισμός του πως πρέπει να είναι ένα black metal κομμάτι και βάζω και τα λεφτά να στείλω ένα cd για σεμινάριο στους Satyricon με θέμα “πώς θα ακουγόμασταν αν είμασταν ακόμη γαμώ τις μπάντες”.
3-Spirits Eclipse είναι η πιο ολοκληρωμένη σύνθεση, κομματάρα. Η εισαγωγή είναι για πρέζα…
4-Angel Withdrawn έχει τα καλύτερα φωνητικά όλου του album.
5-At The Portals Of Daat (As Above So Below) {το κομμάτι με τον τίτλο που επέβαλε η εταιρεία να υποθέσω?? κακία αλλά να λέμε και τα στραβά} cool black metal όμως,τύμπανιστικό.
6-Purulence είναι ένας θρήνος που θα μπορούσε να φέρνει στο μυαλό σύνθεση των Wolves In The Throne Room παιγμένη από Ορθόδοξους μαυρομέταλους.
7-A Star Within a Star είναι το κατευόδιο του album και συνέχεια του Call To Disorder, κουβαλά τον ρομαντισμό που προσδίδουν πάντα οι απαγγελίες (ελληνική cult-ίλα)
Υ.Γ Purulence σημαίνει διαπύηση ή εμπύημα τα οποία με την σειρά τους είναι η επιπλοκή της κατάστασης ενός τραύματος που παρατηρείται όταν εμφανίζεται πύον. Δείτε ακόμη τους αλυσοδεμένους σε χέρια και πόδια μέσα στον ουροβόρο όφη του εξωφύλλου με επίπεδο και ακούστε τα λόγια στο ομώνυμο που αν δεν προσέχεις μοιάζει instrumental.
Τotal 8 πάει για 9, αγορά σχεδόν βέβαιη.

Το αλμπουμ δεν το εχω ακουσει πολυ.Δεν προλαβαινω αλλωστε.
Αυτη η μπαντα ειχε βγαλει τα εξης πριν το αλμπουμ…
Unholy Cult Demonic , Demo (2003)
Perdition Gospel , EP (2006)
Broken Bonds of Balance , ΕΡ (2007)

Με εξαιρεση το ντεμο που ειναι θαμμενο στην παραγωγη τα αλλα δυο ΕΡ ειναι αυτο που λεμε
διαμαντια.Τα 4 τραγουδια του πρωτου ΕΡ και τα 2 του δευτερου μας φανερωνουν μια μπαντα που δεν
ψαχνεται.Εχει τον δικο της ηχο,οσο ειναι δυνατον δικο της στυλ,αρκετα χαρακτηριστικη φωνη και προπαντως καλα τραγουδια.

Το αλμπουμ με ξενισε γι’αυτο που αφηνει να εννοηθει ο Plunderer.Ισως να εχει μπει λιγο “χερι”.
Σαν να μπηκαν σε ενα καλουπι για να αρεσει το αλμπουμ.
Αν και ακροαση στην ακραση πιστευω οτι θα βρω παλι εκεινα τα στοιχεια που μ’αρεσαν σε αυτη την μπαντα.

Ο χρονος θα δειξει αν αυτο το αλμπουμ ειναι καλο ή οχι.Να πω την αληθεια δεν τους φοβαμαι.

Η μεταγραφη στα ξαδερφια της NoEvDia αν μη τι αλλο δειχνει οτι εκει εξω τους εκτιμανε.

Σιγουρα δεν την κανει symphonic,αλλα τις περισσοτερες φορες αυτο τον ορο εχω δει για τετοιες μπαντες γι αυτο κ το εγραψα.Τελοσπαντων ευχαριστω κ για τις πληροφοριες κ για τις προτασεις, ηδη ακουσα Arcturus κ μου αρεσαν πολυ.Θα τσεκαρω κ τα αλλα:)

Και πολυ καλα θα κανεις ! Have fun !

To Acrimo ειναι γραμμενο πολυυυ καιρο πριν κυκλοφορησει . Και οι συγκρισεις με Mortuus που γινονται (στο εξωτερικο που ακουνε και Mortuus δηλαδη) ειναι τιγκα αδικες . Ο δισκος σπερνει και αξιζει να τσεκαριστει απο ολους του μαυρομεταλους πολεμιστες του σατανα κτλ … αλλα και απο αυτους που δεν ειναι τοσο ενθερμοι και απλα θελουν να χαρουν ντοπιο καλο πραμα.

Φιλε ντεθστερ χερι δεν εχει μπει επισης , μιας και εχει γραφτει πριν υπογραψουν οπουδηποτε. Τεσπα γενικως τσεκαρουμε οπως και δηποτε και περιμενουμε καινουρια Injekting Khaos για να κλαψουμε.8)

Μια πρωτη αποψη ειναι.Μ’αρεσει παρα πολυ η μπαντα και σαν να μου φανηκε οτι υπηρξε μια αλλαγη
για να γινουν πιο αρεστοι στους Ορθοδοξους μαυρομεταλλους.
Η χτεσινοβραδινη ακροαση με αφησε ικανοποιημενο οσον αφορα την ποιοτητα παντως.

τι ξερεις; ξερω οτι εχουν γραψει τυμπανα,κιθαρες και μπασα και μενουν τα φωνητικα.

μιξη μαστερινγκ μενει … το θεμα δεν ειναι αυτο ,δηλαδη που βρισκοτναι τα κομματια . Το θεμα ειναι να κυκλοφορησει συντομα. Πιστεψε με βιαζει το συμπαν ολακαιρο , κανει τα παλια κομματια να ακουγονται στρουμφακια. Πανικος και βια λεμε.