Black Metal Albums

αντε πια, επισης ψηνει λαηβ αρχες 2010 για πατρα μαζι με ρεηβενκαλτ και μποχεμιαν. μπορει αν το δει ο νικος να με σκοτωσει, αλλα αυτο συζητιεται εδω και ενα χρονο.

Ωραια πραγματα μας λες ΒΒΒ !
Το λαηβ που λεει ο Ρακις το εχω ακουσει και εγω εδω και καιρο.
Νικος?

ντραμμερ/βοκαλιστ απο ιντζεκτιν.

Ε γι’ αυτό θα ερχόμουν Πάτρα να το δω.

ο νικος δν μπαινει ροκιν και δεν σκοτωνει … ειναι καλος σαν αρκουδακι απο τα τζαμπο (αυτα που κανουν 2,99)

τωρα για το λαιβ δν ξερω … οντως κατι λεγοταν αλλα εφοσον δεν εχει κλεισει δεν εχει νοημα…

ηθελα καιρο να το ακουσω, διαβασα και το ριβγιου απο Ανγκμαρ, ολα στο ψησιμο.
εχω να πω οτι δεν σιχαινομαι πια τοσο πολυ τον κβαρφορθ.
ο Jormundgand λατρεμενος οπου εβαζε το χερι του.
και γενικα το συνολο ικανοποιησε, αλλα αυτη η γαμημενη η μποτα δε χωνευοταν με τιποτε, χαλαγε ενα πανεμορφο συνολο, δλδ αναζητουσα αμπιεντοσημεια για να μην την ακουω, ελεορ.

Πολυ καλο το acrimonious.Black metal χωρις Ελληνικες παρωπιδες

Τελικα το demo ηταν καλυτερο. =\

Βασικα μλκιες λεω, απλα υπαρχει ενα πραματακι που με χαλα ανα καιρους. Τα κομματια ειναι ολα απο πολυ καλα εως σουπερ, αλλα επειδη ειχα λιωσει το demo, μου φαινεται ‘‘καπως’’ που ξανακουω μερικα απο αυτα με πιο γυαλισμενο ηχο.

Λαιβ παντως θα ακουγεται οπως ακριβως πρεπει.

Το συγκεκριμενο αλμπουμ τα σπαει…Ευτυχως ο Μιχαλης (Μορφεας) την εκανε απο Naer Mataron κι εφτιαξε μια all-star μπαντα η οποια δεν μπορει ουτε στο παραμικρο να συγκριθει με τους προηγουμενους.Ετοιμαζεται και περιοδεια με Sargeist…cross your fingers!

Εχει αρχισει και μ’αρεσει επικινδυνα !

Τις επομενες μερες θα εχουμε και το νεο Immortal :!:

Agathodaimon, Chthonic,The Elysian Fields και Zonaria (Borgir σε λίγο πιο Σουηδίλα). Για τσέκαρε…

Εχεις πολυ κακο χιουμορ ο απο πανω …

Τις επομενες μερες θα εχουμε και το νεο Immortal :!:[/QUOTE]

αχ ναιιιιιι…25 σεπτεμβριου…μια μια τις μετραω τις μερες

Έχετε τίποτα να προτείνετε από behexen?

αχ ναιιιιιι…25 σεπτεμβριου…μια μια τις μετραω τις μερες[/QUOTE]

Μια απ τα ίδια κι εδώ! 7 χρόνια περιμένουμε, 7 χρόνια περάσανε απ το Sons Of Northern Darkness…
Το Beyond The North Waves θα στέκει για πάντα εκεί ψηλά, ύμνος των ανθρώπων του Βορρά…

Μεγάλη μπάντα οι Immortal, απίστευτη η όλη εξέλιξη τους, μην ξεχνάμε το αξεπέραστο κατ εμέ At the Heart of Winter, από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα του Νορβηγικού ήχου…
Κρίνοντας και από το tracklist του νέου δίσκου δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!

Aν και τα 2 πρωτα θεωρουνται καλυτερα θα σου προτεινα να ξεκινησεις με το τελευταιο τους,
My Soul For His Glory που ειναι ελαχιστα πιο βατο.Παρα πολυ καλο αλμπουμ.
Αγαπημενη μου κυκλοφορια ειναι το split τους με τους ετερους θεουληδες απο την Φινλανδια τους
Horna.

Apollyon λεμε ! Για να δουμε τι μας εχουν φτιαξει !
Ο Iscariah (παλιος τους μπασιστας) ειπε σε ξενο φορουμ οτι το αλμπουμ ειναι πολυ καλο.

ευχαριστώ πολύ!:smiley: Θα τα τσεκάρω όλα :smiley:

Κανενα προβλημα.Ξεκινα με το My Soul… και ξαναγραψε να μας πεις την γνωμη σου.
Αν κανεις search εχουμε μιλησει για Behexen σε αυτο το τοπικ παντως.

ok ! Δεν το σκέφτηκα :oops::oops:

O Iscariah ξεμπρόστιασε τον βλάχαρο τον Abbath με τους Dead to this world και τους θεους Amok…

Και καλά ρε δεν ντρέπεστε καθολου να μιλατε για το At the heart και το Sons of northern parkness για την μπάντα του Pure Holocaust kai Battles ???