Black Metal Albums

Οχι αδερφε,εγω τα βαζω στο ιδιο επιπεδο ολα αυτα 8):stuck_out_tongue:

Ε το Sons… με ολη την καλη θεληση του κοσμου ειναι το λιγοτερο καλο τους.
Το At The Heart ειναι το πιο ωριμο τους,με οτι αυτο συνεπαγεται.
Το Pure Holocaust δεν το σχολιαζουμε καν μην πεσει καμια φωτια να μας καψει.

Εγω σα χειροτερο τους θα εβαζα το damned in black…

Ναι ρε ποιο Sons; Πικρα ήταν. Το At the heart…το γουστάρω που ώρες ώρες amebix-ίζει κιόλας. Τα άλλα ΔΕΝ τα ακουμπάμε…

εντιτ. Οχι προσατανικ το damned γαμαει ρε. πολυ “αυτοκρατορικο-υπεροπτικο” άλμπουμ

Ε όχι και στο ίδιο επίπεδο! Ειδικά το Pure Holocaust που είναι το δίδυμο αδερφάκι του De Mysteriis Dom Sathanas.
Αυτή την άτοπη σύγκριση θα την δικαιολογούσα μόνο σε κανένα κολλημένο κλασσικοheavy-μεταλά που δεν μπορεί να ακούσει κάτι πιο πέρα από τα τετριμμένα.

Προσατανικ, μιλαω παντα για την εποχη που ηταν και ο Ισκαραια στην μπαντα και ο Abbath εκανε και παλι ολα τα κουμαντα… τα τελευταια Immortal μου φανηκαν επιοικως μετριοτατα. Amok kai Dead to this world νομιζω τα πατανε κατω με χαρακτηριστικη ανεση. Βεβαια νταξει δεν απαιτω να συμφωνησεις , απλα λεω χεχε :smiley:

Ντεθστερ imo ο μεγαλυτερος τουσ δισκοσ ειναι με ανεση το Battles …πολυ απλα γιατι οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις αλλο τετοιο δισκο ΠΟΥΘΕΝΑ

Tεσπα εγω ετσι τα νιωθω αλλα παντως δεν ειμαι κλασσικοαπαυτος που ειπες :stuck_out_tongue:

Οτι λεει ο clegg !

Moνο που το DMDS εκανε τεραστιο ντορο εν αντιθεσει με το ΡΗ.
Δισκαροδισκαρες αμφοτερα.

Καλα πραγματικα δισκο σαν το Battles In The North δεν εχω ξανακουσει.
Στα συν το ολολευκο artwork !

Τις μπαντες του Iscariah δεν τις εχω ακουσει καθολου. :?
Εντωμεταξυ ειναι γαμω τους τυπους (εστω και μεσω φορουμ).

Το Battles οτνως ειναι δισκαρος και το εξωφυλλο ειναι καυλα.Πολλοι λενε πως τα κομματια μοιαζουν μεταξυ τους κτλ κτλ…δεν με απασχολει καθολου,απλα απτα πιο παγωμενα αλμπουμ!

Δεν μου λετε επειδη αρκετα ασχοληθηκαμε με το σταρ συστεμ… Leichengott τσεκαραμε ?

τα επικα βιντεοκλιπ τους που τα βαζετε?

α ρε Abbath τρελε!

:smiley:

Yπαρχουν 2 μπαντες μαστορα.Ποια απο τις 2 ?
Πες και κανα καλο λογο μπας και ψηθουμε παραπανω.

Τους Πολωνούς λέει με την φετινή κυκλοφορία.

Για καλό λόγο ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.metaleagle.com/el/paroysiaseis-diskon/leichengott-cyrograf

δεν θα σχολιασω. δεν θα σχολιασω… :stuck_out_tongue:

Μπραβο ρε μπαν κ βαριομουν να γραφω :smiley:

Πολυ καλο το review παντως , παρα πολυ κατατοπιστικο 8)

Πήρε φωτιά το thread με τους Immortal και βγήκα τη χειρότερη στιγμή, χα χα…
Συμφωνώ με Prosatanic, τα βάζω όλα στο ίδιο επίπεδο γιατί είναι 100% Immortal…
Παρ όλο που τα Pure Holocaust και Battles είναι δίσκαροι, το At the Heart
είναι το πιο ώριμο όπως πολύ σωστά είπε κάποιος… Όσο για το Sons είπα απλά ότι έχει
ένα φοβερό κομμάτι…
Δυστυχώς δεν είμαι ούτε εγώ heavymetalάκι που δεν μπορεί να ακούσει
κάτι διαφορετικό, απλά έχουμε διαφορετική άποψη για το black metal… Οι
Ιmmortal είναι η μόνη Νορβηγική μπάντα που ακούω και τους ακούω επειδή έχουν αναπτύξει
αυτό τον χαρακτηριστικό τους ήχο (από Battles και μετά) και τη θεματολογία που τους κάνει
να ξεχωρίζουν απ όλους τους άλλους εκεί πάνω…
Τέλος θεωρώ τη σύγκριση με τις άλλες 2 μπάντες (που δεν τις ήξερα) παντελώς άτοπη καθότι
παίζουν τελείως διαφορετικά…

Παλικαρια,γυναικες και παιδια τσιμπηστε/ακουστε/κατεβαστε οτιδηποτε βρειτε απο Klage.Depressive black metal αλλα οχι με τσιριχτα φωνητικα κτλ.Ειναι το λιωσιμο μου αυτες τις μερες :smiley:

Ρε μαν δεν ακους Νορβηγικο μπλακ μεταλ , δεν ξερεις τις αλλες μπαντεσ καν (αλλα ακουσες μιση φορα ενα κομματι τους στο σπεις και αμα …) και παρολα αυτα εχεις διαμορφωμενη αποψη πανω στο θεμα . Ενθουσιαζομαι :lol:

Χαχαχα… Αδερφέ κάλμαρε… Το ότι δεν ακούω Νορβηγικό black metal δεν σημαίνει ότι δεν έχω ακούσει ή ότι δεν άκουγα… Ακόμα απολαμβάνω μια τζούρα Carpathian Forest όταν έχω κέφια… Και τα κλασσικά των Darkthrone έχω ακούσει, και των Mayhem και των Burzum και Tsjuder ακούω όταν έχω όρεξη κλπ κλπ. Απλώς οι Immortal είναι για μένα η μόνη Νορβηγική μπάντα που καμία άλλη μπάντα στον κόσμο δεν έχει τον ήχο της (βλάχοι κατά τα άλλα δεν αντιλέγω)…

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Beherit θα μου λένε πάντα πολύ περισσότερα από όλους τους παραπάνω μαζί και όταν θέλω να ακούω αληθινό σατανικό black metal ακούω VON και Teitanblood, όχι βλαμμένους Νορβηγούς να φωνάζουν satansatansatansatan και να κλέβουν τους Sarcofago, τους Venom και τους Bathory, όταν γουστάρω απόμακρο/μελαγχολικό/suicidal ακούω Mutiilation kai Antaeus, όταν θέλω σαπίλα ακούω Hell Militia, όταν θέλω black metal πέρα απ τα στενά όρια ακούω Akercocke και Arkhon Infaustus, όταν θέλω groove ακούω Archgoat και Sadomator και όταν θέλω τέρμα γκάζια ακούω Blasphemy/Revenge/Conqueror και γενικά όλη τη σύγχρονη γαμιστερή War/Goat metal σκηνή…

Συνεπώς δεν είμαι κάποιος που αγνοεί την ιστορία ή κανένα παιδάκι που ήρθε να στο παίξει έξυπνος…
Τα 4-5 τραγούδια που έχει καθεμία απ τις μπάντες που αναφέρατε στο myspace της δεν θυμίζουν Immortal σε τίποτα… Τώρα δεν θα ακούσω όλη τη δισκογραφία τους για να δούμε ποιος έχει δίκιο…
Ειλικρινά no hard feelings man αλλά λίγος σεβασμός στους άλλους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν… Cheerz !

Διαολε (satan satan satan) γιατι ολοι νομιζουν οτι τους τι λεω σημερα …
Ρε μαν προφανως νο χαρντ φιλινγκς απλα η διατυπωση σου δεν αφηνει να εννοηθουν τα παρακατω που ποσταρες… κοινως εισαι μινι love για τις μπανταρες που ανεφερες και σιγουρα τους VON k Beherit(του Drowning down the moon) δεν θα τους φτασει κανενας και ποτε και οι Hell militia k Arkhon ειναι θεοι κ αγαπαμε, και με Black Witchery (Blasphemy junior),Surrender of Divinity τα σπαμε κ ολα οσα λες ειμαι μεσα με χιλια.
Αλλα διφωναω για την νορβηγικη σκηνη … δν ξερω αν σε χαλαει το ατιτιουντ αλλα εχει πολλες σοβαρες μπαντες . το οτι τις ακουνε τρεντιδες δεν εχει να κανει με την ποιοτητα των μπαντων αλλα με την νοοτροπια των ιδιων των τρεντιδων. δλδ αν μου πεις οτι aura noir δεν πατανε κατω το μισο συμπαν και ας εχουν ξεπατικωσει την μιση δισκογραφια των possessed* k sarcofago, ε ξερω γω θα λαλησω. Τεσπα οσο και ανα αγαπαω τις μπαντες που ειπες οι βορειοι θα εχουν παντα DHG,Thorns,VBE και οσο τρεντισ και να νομιζεις οτι ειμαι εγω σου λεω κανεις λαθος , απλα εχω καλο γουστο στη μουσικη :smiley:

*το οποιο στην τελικη κανουν και οι θεοι των θεων Nifelheim ριχνοντας απο πανω maidenikes leadαρες :smiley: