Ποστ ανθολογιας τα δυο τελευταια !
Απειρες μπανταρες ειπωθηκαν…
Η νορβηγικη σκηνη ειχε/εχει μπαντες που κανανε κατι διαφορετικο.
Δεν θεωρουταν αδικα η κορυφαια.Απλα ισως να εχει παρει μεγαλυτερο μεριδιο δοξας απο οτι
της αναλογει.Οι καγκουριες και οι βαρυγδουπες δηλωσεις βλεπετε βοηθησαν σε αυτο.
ΒΒΒ τα εχουμε ξαναπει στο θρεντ αυτο για τις περισσοτερες μπαντες που αναφερθηκαν.Αλλα
να μου πεις που να διαβασεις 1700+ posts.
Διαφωνω. Oath of the Black Blood. Το feeling που υπαρχει σε αυτο τον δισκο δε βρισκεται πουθενα αλλου στο black metal.
Οσον αφορα τους Nifelheim, εχω μια απεριοριστη συμπαθεια, περαν μουσικων δεδομενων, για οσες καλες/υπεργαματες μπαντες υπαρχουν εκει εξω και πιστευουν στο 100% οσα κανουν.
Το τελευταιο σου αρεσε btw;
χαχαχα παντως απο τις Νορβηγικες που ανεφερες δεν μ’αρεσει καμια…οχι τπτ αλλο αλλα ουτε επιτηδες να το εκανες,μπας και σου ψιθυρισε κανεις για τα γουστα μου?!
εχει γραψει κανεις για το 3ο των End…;; ισως η πιο ολοκληρωμενη τους δουλεια, με 3-4 ακροασεις που του χω ριξει…οσο περισσοτερο το ακουω τοσο πιο πολυ μ’αρεσει…!!
angmar λεσ βλακειες … το οαθ ειναι απλα κατσαρολια τα οποια χτυπουσαν με τριπλασιο συναισθημα οι θεοι Blasphemy …αυτο που εκαναν οι Μπεεεεεριτ στο Drowning παταει στο λαιμο καθε πουστρακι που την ειδε ατμοσφαιρα , απο Samael μεχρι τον καθε ριτσουαλιστικ νεκροσειταν (f(x) black masses for the lord …etc etc)(οπου χ τυχαιος αριθμος ανηκει στο R)
το τελευταιο Nifelheim βιασε προφανως … btw ποιοσ γουστερνει θεους Vulcano
επικο και το Damnation btw ινσαλτερ οφ γιιιιζουσ κραιστ κ νομιζω οτι κανω καραφλα :lol:
εδιτ:
προσατανικ εισαι κακογουστος θα λεγα , αλλα εκεινη η καταραμενη Nyktalgia μπλουζα σου δεν μαφηνει… αλλα μου εξηγει γιατι δν σαρεσουνε οι μπαντεσ που ειπα
το end γαμω ηταν , αλλα νομιζω το 2 μαρεσε λιγο περισσοτερο … δεν ξερω κατσε να περασουν λιγοι μηνες να μπουνε και τα κρυα και θα σε πω με σιγουρια
Το Oath ειναι απεριγραπτο. Κατσαρολια, ναι, αλλα τι κατσαρολια.
κατωτερα απο αυτα των blasphemy
Χα χα χα! Τώρα τα βρήκαμε αδερφέ! Έχεις δίκιο για τις μπάντες που πόσταρες,
είναι μεγάλες και σεβαστές μπάντες όντως! Απλώς εγώ δεν τις πολυακούω, χε χε…
Το Drawing Down The Moon είναι όντως ένα τεράστιο βήμα μπροστά, απλησίαστο album…
To Oath έχει διαφορετικό βάναυσο feeling, τελείως raw και θα συμφωνήσω με Angmar δεν υπάρχει
άλλο τέτοιο πράγμα εκεί έξω… Πήρε το FAOD και το πήγε στο τελευταίο άκρο του σύμπαντος χαχα…
Δεν πάει πιο πέρα πώς το λένε!!
By the way, σε καμία περίπτωση δεν σε είπα trendy man, sorry αν φάνηκε κάτι τέτοιο…
Εδώ ακούμε Immortal, για τους Aura Noir, DHG κλπ θα μας πουν τρέντηδες?
Να σ πω κιόλας, δεν πιστεύω να είσαι συνάδελφος? Μαθηματικός σπουδάζω…
Είδα κάτι f(x), x ανήκει R και λέω μπας και…
Και κλείνω το επικό ποστ μου κάνοντάς σας να ζηλέψετε:
1 ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΟΛΕΕΕ!!!
ΒLASPHEMY, REVENGE, ARCHGOAT, BLACK WITCHERY, PROCLAMATION
FINLAND ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!! Total Grave Desecration!!!
Mπουστη απωπανε ! Καλα να περασεις στην Φινλανδια.
Οι Beherit στο Oath ειναι τοσο θεοι που χαλασανε τα λεφτα της ηχογραφησης σε ναρκωτικα
και κυκλοφορησαν τα ντεμο ως ντεμπουτο.
χαχαχα
απλως δεν μου πολυαρεσουν οι πειραματισμοι στο μπλακ…βασικα οι Thorns παλευονται,οι VBE με την καμια (οπως και κατι Virus κτλ),DHG δεν ασχολουμαι
Να πω την αλήθεια κι εμένα δεν μου πολυαρέσουν αυτοί οι πειραματισμοί… Αλλά κάτι άλλοι
όπως π.χ. τα prog στοιχεία που κατακλύζουν το Akercocke Words That Go Unspoken… και κάτι techno περάσματα στο Antichrist !!! Απλά μένεις μλκς…
spiros , Βερολινο μηπως ???
μαθηματικος δεν ειμαι χεχε , το παιζω μηχανικος σε σχολη αποτυχημενων και εχω σιχαθει συναρτηση αδερφε … ασε δραμα.
Προσατανικ εισαι τσοπανης :lol:
νταξει αλλοι μεγαλοι θεοι πρεζακια μεγιστα ειναι οι Mysticum μιας και ειπαμε πειραματισμους…αααααλλος ερωτας αγιατρευτος (τελευταιο επος black magic mushrooms βαφτιζει αναγεννημενους χριστιανους σε lcd για πλακα) … και αυτοι λεει φαγανε τα φραγκα τους σε κοκες οταν τουσ παραγγελνανε το δισκο και τους στελνανε λεφτα. ρισεπκτ που λεει και ενας φιλοσ
vulcano κανεις δεν θα σχολιασει ρε απατεωνες ? επισης μπορω να πω γονάτισα με Anal vomit περσι ,προπερσι ποτε ηταν … και θελω να επισημανω την εναρκτηρια τσιριδα του δισκου …γενικα οτι εχει μεσα τσιριδα αραια ειναι αγαπησιμο.
Βασικά για Βερολίνο πήγαινα, να δω και Blasphemophagher και Morbosidad που ήθελα αλλά έσκασε μύτη
η Φινλανδία και ούτε που το σκέφτηκα… Blasphemy!!! 20 years από Blood upon the altar!
Archgoat!! 20 year anniversary!! Black Witchery!! Στην αρχή δεν ήταν στο billing αλλά άρχισαν να μαζεύουν
λεφτά για να ανέβουν Φινλανδία να παίξουν!! Όσο για Revenge και Proclamation τι να λέμε τώρα…
Ross bay cult eternal!!
Δαιμονική νύχτα θα ναι…Άσε μην ανέβει και κανας Holocausto στη σκηνή και τζαμάρει με Blasphemy
και έχουμε εγκεφαλικά!!!
επαιξες χαρτι μπαλαντερ με Morbosos … εψηνα το βερολινακι μπασ κ σακσω και παρειστικ με τπτ DC και ΕοΤ να χω καποιον να μιλαω αλλα τελικα επαιξε αλλαγή σχεδίων … νταξ δεν βαριεσαι
revenge με κανουν να αισθανομαι κοριτσακι (κ ας τουσ βριζουν οι βλακες που τους λενε τρεντι), αλλα Proclamation νομιζω στο δευτερο το γαμησαν και ψοφησε λιγο … ε νταξ δλδ ειπαμε και μας μας αρεσανε οι Blasphemy αλλα δεν παιζαμε ετσι … να φυγετε να πατε αλλου κυριοι
τεσπα οντοπικαρουμε λιγο ?
προτεινω δισκο … χμμμμ
να πω Μalveilance - just fuck off ? δν ξερω να βρισκω εικονες ομως οποτε απλα το γραφω
Vulcano : Aν και τους θεωρουν κορυφαιους δεν ετυχε να ακουσω.
Μorbosidad : E τι να πουμε τωρα για μια απο τις καλυτερες μπαντες του underground !
Proclamation : Στο 3ο αλμπουμ παιζουν ετσι και ακομα χειροτερα !
Malveillance : Αν και τους ξερω σαν ονομα,ουτε αυτους τους εχω ακουσει.Κρινοντας απο τα λεγομενα ενος
γνωστου μπλογκερ θα μοιαζουν αρκετα με τους Vordr oι οποιοι και γαμανε σε αυτο το crust/punk black metal
που παιζουν.
Ουτε καν αδερφε … εχω τα απαντα και απο τις δυο μπαντες (και οχι σε mp3 ) …
Vordr λατρευω γιατι ειναι αποκοσμα ψυχροι, κερδιζοντας σε μοναδικοτητα οτι χανουν απο λυρικοτητα. Ξεραίλα τίγκα αλλά όχι σε τόσο punk φάση imo.
Malveilance βγαζουν punkιλα (απο ενα σημειο και μετα) μεχρι θανατου …crustιλα μαλλον πιο σωστα. Δλδ ακους και δεν θες να τρεξεις στο δασος , θεσ να πας γηπεδο να ρίξεις μπουνιες .
Btw Horned almighty στο devils music μου βγαζαν κατι αναμεσα σε oi! και μπλακ μεταλ , ειναι κ καραφλες παναθεμα τους :lol:. Ντάξει όχι oi!, πολύ περισσότερο punk αλλά με αυτό το χαρακτηριστικό φινλανδικό στυλ, που επίσης σε στέλνει γήπεδο με τη μια
Παντως ακούω τώρα Vordr και δεν θα έλεγα οτι έχουν κανά crust στοιχειο…
-
Σε ποιες μπαντες αναφερεσαι γιατι γραφεις και κατεβατα και δεν σε πιανω.
-
ε βασικα οι Vordr εχουν πιο πολυ αυτο το φινλανδικο στυλ που ειναι και οι Impaled Nazarene παλια
δηλαδη black metal που πανκιζει δηλαδης. -
Malveillance δεν εχω ακουσει ρε γαμωτο και εχω ακουσει τα καλυτερα οπως και για Bone Awl.
Μy bad.
Δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος crust-ας που υπαρχει.
Σ’αρεσαν ?
το ιμμορταλ στους ρωσσοι.
Καλο ακουγεται,στο υφος των τελευταιων αλμπουμ αλλα θελω κι αλλες ακροασεις για να εχω μια αποψη…