Black Metal Albums

Deathster μιλαω για Vordr, Malveillance . Δεν ξερω δεν μου βγαζει καμια πανκλια η μουσικη των Vordr να πω την αληθεια μ … νταξει μια Φινλανδιλα ναι , αλλα πανκ … δν ξερω … ενιγουει

Bone owl περιεργοι τυποι , με κουραζουν να πω την αληθεια μ για πολυ ωρα . Αλλα ειναι αλητες τρισμεγιστοι οποτε νταξ συμπαθαω λιγο. Τσεκαρε το: 4way split VINLAND - FINLAND αν θεσ που εχει ολες αυτεσ τις μπαντεσ μαζι

Kαλα αφου δεν σας βγαζει καμια πανκιλα η μουσικη τους κρεμαστε με αναποδα.

Απλα το φινλανδικο μπλακ εχει μια πανκια στον ηχο ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα.

Βαζω το νεο Immortal τωρα.Για να δουμε…

Αααααααααααααααααααααααουουουουουουουουοαααααααααααααααααα

Ρε σοβαρα νομιζω η ζωη μου ανεβηκε σε νεο level μετα απο αυτην την φωτο

εντιτ :
φχαριστω που απαντησες … ρε σοβαρα αν ηξερα οτι ειναι τετοιος θεος ο τυπος θα τον ειχα παει βολτα στο ζαππειο και θα του την επεφτα … εχω σπασει σας λεω :lol:

Εντωμεταξυ η μπαντα του θεωρειται καλη ξερω γω !

Τελος παντων.Immortal.All Shall Fall.Επος.

Ναι ωραιοι είναι. Αλλα κανένα στοιχειο crust. Οι άλλοι οι malveilance έχουν αρκετα πανκ στοιχεία ναι.

Και οι horned almighty που ειπε ο βββ σίγουρα κανένα οι. Motorhead παίζουν τα παιδια ρε βββ με celtic frost τζούρες :smiley:

Tώρα για το άλλο που είπες ναι οι φινλανδοι γενικα έχουν μια πανκ αυρα δε διαφωνω.

Αλλωστε εκ γεννήσεως το Black, έχει Punk γονίδια αλλα ας μη το θίξουμε τωρα αυτο.

Νομιζω οτι το ειχε πει και ο Cronos αυτο.Οτι το ΒΜ εχει στοιχεια punk και κανα 2 αλλα ειδη.
Δεν θυμαμαι ακριβη δηλωση.

Ε ναι βρωμάει απο χιλιομετρα. Οταν ο μακαρίτης ο Quarthon ανέφερε σα βασική επιρροή τους Discharge…

Προσωπικά το περίμενα εδω και καιρό να γίνει αυτο το πάντρεμα του crust με το black και απο τις 2 μεριές. Αργησε κιόλας… Τεσπα. Αυτα.

Αν δεν κανω λαθος οι Martyrdöd που ειχαν ποσταριστει το crust thread παιζουν ακριβως
αυτο το μειγμα.
Καλη μουσικη να’ναι μωρε και ας λεγεται και τσιφτετελομεταλ.

ουσιαστικά μ αυτους άρχισε τόσο έντονα το σκηνικό και μετά βγήκανε και οι Ιskra. Τσέκαρε και Hotbild αμα βρείς πουθενά. Κτηνοι!!! Θα τα πω και στο άλλο thread αυτά σε κάποια φάση ΑΜΑ δε βαριέμαι

Σαλονικιος και να βαριεται ? :-k [-X

Δεν εχω ακουσει Martyrdod καλα-καλα ακομα και λεω να ξεκινησω απο αυτους.

Aλεξανδρουπολίτης που ζει στη Σαλόνικα. Αστο δε πιάνεται απο πουθενα χαχαχαχαχαχα.

Ναι άκου Μartyrdod χθές!!!

Απο και κλείεται να μην σ αρέσουν

Καπετανιο , με τα μπουνια motorhead που λες για τους Horned almighty (το χα γραψει καποτε και σε καποιο review αυτο μαλιστα) … αλλα μετα να εξετασουμε και την σχεση punk-motorhead αν με πιανεις :wink: … το oi! το λεω χαβαλεδιαρικα λογω 4 με καραφλα στη μπαντα το οποιο με φερνει στο μυαλο 4skins :smiley:

Καλα το μπλακ εννοειται ξεκινησε απο πανκ … αλλα οντως θα ναι ανουσια μια τετοια συζητηση εδω.

martyrdod που λες παντως το Sekt δν με πολυαρεσε εμενα . και δεν ξερω δεν μου φαινονται τοσο black οσο οι Iskra … τεσπα ακουμε Amebix και Hellbastard και μετα ξαναμιλαμε για σχεση πανκ - μπλακ :wink:

Πολυ τις γουστάρω αυτες τις κουβέντες ρε γαμωτο. Αν και ξέρω πως ισως κουράσω καποιους θα πω 2 κουβέντες ακόμα.

Αυτό που λές για Μοτορχεντ και πανκ…Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι οι Μοτορχεντ είναι υπεράνω πανκ ή μεταλ γιατι πολυ απλά είναι ροκ ν ρολλ. Για τους Horned almighty το έλεγα περισσότερο γιατι είπς οι στοιχεια ε και δε βρήκα κανενα…

Περι Μartyrdod…Σεκτ γαμει. Δωστου ευκαιρία…Το οτι εδεν είναι τόσο μπλακ οσο οι ισκρα είναι αλήθεια, αλλά απλά η φάση είναι οτι οι Martyrdod το “ψήσανε” πρώτοι το θέμα. Η αυρα τους αν θες είναι παραπάνω Black, όχι τόσο τα ριφφ τους. Ασε που εγώ δε τους γουστάρω τόσο τους Iskra. Ωρες ωρες με κουράζουν…

Stenchcore-crust+black=η πιο όμορφη αιμομιξία. Και είναι και λογικό ρε φίλε. Ακους τώρα που είπες Hellbastard π.χ. και λές αποκλείεται τωρα αυτοι να μην γουστάρουν Celtic Frost και Thrash p.x.
Και ακούς Bathory και λές τώρα αυτός δεν άκουγε πανκ;
Σε λέω και πολύ αργησε η φάση. Απλα έπρεπε να ηρεμήσουν λίγο τα πάθη.:slight_smile: Μονο καλό είναι αυτο και για τις 2 σκηνές.

Καινουριο Nargaroth στους Ρωσους…ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟΣ!! :stuck_out_tongue:

Εντι:Τα σπαει,αρκετα διαφορετικο απ’οτι περιμενα ισως…

Μιας και ειπες Nargaroth , θυμαμαι την ηρωικη συναυλια του τυπου Αθηνα , που χαν σκασει ολοι οι υπερτρου και μεσα σε 15 λεπτα ειχαν ξενερωσει με τον τυπο. Α απολυτος αντιηρωας … και διασκευη Orgasmatron και τα μυαλα στα καγκελα …

Πηξαμε στο τρου και την κακια,γι αυτο οι μισοι τον βριζουν…kλαιν ομως.Υπαρχει περιπτωση να μας ξαναρθουν μεσα στο 2010.

Edit: Λαθος τοπικ. =p Παταω για delete

@Καπετανιο: Αυτο το καιρο ψαχνω black / punk μπαντες. Btw, εχω ακουσει Iskra, αλλα δε μπαινουν σε αυτο το παρακλαδι με τιποτα. Τσεκαρε το full length των Bone Awl, trashιλα με την καλη εννοια, δε νομιζω να μη σε αρεσουν. Και τα μπλεκουν και τα δυο αψογα ρε γμτ, στυλιστικα στεκονται ακριβως στο ενδιαμεσο.

Καποια στιγμη θα καμνω υπερποστ για το θεμα, οταν συγκεντρωσω αρκετο υλικο.

Γιατι τι ειχε γινει και ξενερωσαν ?

Σε ποιο παρακλάδι δεν μπαινουν με τπτ;