Black Metal Albums

Αυτο που ανεφερα. Ακου Bone Awl και θα καταλαβεις. Το full length συγκεκριμενα.

Εννοείς Black/punk; Ε πως δεν ανήκουν; Αν οχι που; Crust με Black ξεκάθαρο είναι.

Aκουω Bone Awl στο myspace και με φαίνονται λίγο τυρέμπορες ρε συ…

lol. Τα ξερω τα κομματια στο myspace. Αστα αυτα σε λεω και βρες το album, Meaningless Leaning Mess. Απ τα καλα τυρια, οχι απ τα κακα.

Ok θα το ψάξω. Εσυ ψάξε HOTBILD. Και άκου λίγο καλύτερα τους Iskra γιατι θα με τρελλάνεις :stuck_out_tongue:

Okei. Οι Iskra παντως δε με τρελαναν… ισως τους επιασα σε λαθος φαση, who knows.

Αιντε να ξαναδοκιμασουμε.

Οχι ούτε εμένα με τρελαινουν το ειπα σε καποια φάση και αυτο πριν κανα 2 σελίδες…Ειναι λιγο κουραστικοί ωρες ωρες. Αλλα εκεί που σε κουράζουν πετάνε κανα κομμάτι μεσα στη γκαυλα μένεις με το σαγόνι κάτω και μπερδεύεσαι… Ειναι περιεργη φάση. Αυτα.

edit: μπες τώρα π.χ. στο μαισπεις τους και άκου το τελευταιο που έχει. Ε ειναι 9 λέπτα αλλα είναι μουρλια!

Καλα τα λες. Θα θελα να τους δω live παντως. Ειναι απ αυτες τις μπαντες που δεν ειμαι παντα σε mood να ακουσω, αλλα live θα το κατευχαριστιομουν.

Edit: Θα σε απογοητευσω, επειδη αυτη τη στιγμη ακουω υπερτατα σουπερ φλωριες τυπου Signify απο Porcupine Tree και δεν ειμαι τοσο σε mood μωρε. :oops:

Ακου Hotbild τους έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση

Εριξα μια ματια, Σουηδοι ε; Θα ακουσω οπως και δηποτε.

Σε κραστ μπλογκς θα βρείς τα ντεμο τους στάνταρ. Και έχουν και οκ attitude.

εντιτ: Οι porcupine black είναι ρε. Απλα δε το ξέρουν.

Depressive κιολας, στα πιο νταουνιαρικα τους. :lol:

ναι ναι

νταξ bone owl εχουν ηρωικο ατιτιουντ οποτε νταξ τυρεμπορες δεν ειναι … αλλα δν ειναι κραστ οπως σωστα λεει και ο καπετανιος, ειναι πανκ ο μπλακ που υπαρχουν απειρα τετοια ξερω γω, καποια λιγο πιο θρας καποια πιο καθαρα πανκ. Ισκρα ειναι κραστ ομως …αλλο πραμα. :wink:

nightsky ησουν στον live ?

Πετάγομαι σαν άσχετος στο θρεντ για να πω τη φαμφάρα μου. Φίλος φίλου έπαιζε παλιότερα στους ρέηβενκαλτ και τώρα παίζει σε μια σκωτσέτζικη μπάντα, τους Daemonolith. Παίζουν οld-school alcoholic black. Δεν τους ήξερα, τους τσέκαρα από myspace κι επειδή μου άρεσε ό,τι άκουσα είπα να κάνω ένα προμόσιον της πλάκας.

Έχουν βγάλει ένα full length ονόματι “Βy order of decimation” και όποιος θέλει τους τσεκάρει εδώ:

Τσίριος.

Ε για να σε ρωταω τι εγινε, προφανως δεν ημουν.

Το καινουριο mcd απο Lifelover εσκισε σουφρες!

Οι immortal γαμουν!Και δεν ειμαι και τοσο του μπλακ,αλλα λενε πολλα.Θα τους ψαξω.

Ελπιζω να μην σε χαλασουν,ειδικα τα πρωτα αλμπουμ που ειναι αρκετα διαφορετικα απο των τελευταιων ετων :wink:

Οι πυλες του Blashyrkh ανοιξαν ξανα.

[SIZE=“2”]ΕΠΟΣ![/SIZE]

Εμενα μαλακιτσα μου φανηκε. Πυροτεχνημα . Ο Αμπαθ ακουει ροκ και οι πυλες του Blashyrkh δυσκολα θα ξανα ανοιξουν. Περισσότερο σαν I παιγμενο απο τους Ιμορταλ ακούγεται .