Γενικοτερα ο νεος δισκος μου αρεσε τωρα κατι παλια που ακουσα δεν τρελαθηκα αλλα μια χαρα ητανε.
Νεο Immortal μαπα το καρπουζι!!!
Τι λαλακια δισκος ειναι αυτο?
Δεν περιμενα να βγαλουν δισκο τυπου Battles αλλα αυτο δεν εχει σχεση ουτε με το Sons!!!
Τα μισα ριφς ειναι σαν να ειχαν γραφτει για τους I και απλα μπηκαν στο νεο Immortal.
Και καλα επικο,οι ταχυτητες εμφανως πεσμενες και γενικα δεν ξερω ρε παιδια αλλα για εμενα τουλαχιστον ειναι το πρωτο Immortal που δεν βγαζει πορωση!!!Καθολου τσαμπουκας (εκει πατουσαν στα 2 τελευταια αλμπουμς).
Δεν ξερω αλλα μου αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις
Κριμα γιατι το καλοκαιρι που τους ειδα λαιβ πιστεψα οτι οντως θα επεστρεφαν μ ενα δισκο ανταξιο του ονοματος τους(λαιβ εννοειται πως σπερνουν αλλα αν βγουν για τουρ για τα προωθησουν το πραγμα αυτο τοτε καλα θα κανουν να μην παιζουν και πολλα νεα κομματια)!!!
ωραιες μελωδιες εχει
Το νεο Immortal ειναι αρκετα καλο.
Το κυριο μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι αρκετα ‘ακακος’ και ‘ασφαλης’ δισκος.
Δεν δαγκωνει ρε παιδι μου !
Εχει βγει και νεο Gorgoroth !
Θα συμφωνησω…στο κατω κατω γουστα ειναι αυτα,κανεις δεν προκειται να αλλαξει γνωμη κανεις…εμενα προσωπικα μ’αρεσε αρκετα αλλα οπως τα λεει ο Deathster.Το κατεχουν ακομη παντως.
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]2009-Gorgoroth-Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt[/SIZE][/FONT]
Νέο “κανονικό” Gorgoroth με Infernus=ο μοναδικός άνθρωπος που έγραψε μουσική σε αυτή την μπάντα…χωρίς την κουλτούρα του Eivind Espedal που πλέον εκφράζει τα εσώψυχά του στους Wardruna με το όμορφο τ’ αγόρι :lol3: που το λέν Einar Selvik…πέρα απο τα υπονοούμενα όμως, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και εκεί.
Για Immortal δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε γενικά (συμφωνόντας με Deathster Inhuman και Prosatanic) ότι βγάζει λιγότερο τσαμπουκά, αλλά επίσης πως είναι κάπως πιο “εύπεπτο”, δηλαδή ακούγεται πιο εύκολα από άτομα που δεν είναι fan του είδους ας πούμε.
Όσο για το νέο Gorgoroth, δεν το άκουσα ακόμη αλλά θα το ακούσω πολύ σύντομα.
To Gorgoroth αξιζει…Χρονια ειχα να ακουσω σοβαρη μουσικη απο δαυτους!
Eριξα μια ακροαση στο νεο Γοργοροθ…καλο ειναι εχει τα κλασσικα παραπονιαρικα ριφς που γουσταρουν οι hardcore οπαδοι τους,αν το εκαναν και λιγοτερο χεβιμεταλαδικο ισως ηταν ακομα καλυτερο!!!
Ξεχωριζω τα Prayer,Building A Man,New Breed και Ηuman Sacrifice.Σιγουρα αξιζει περισσοτερες ευκαιριες απο το Immortal.
+1 στον Prosatanic που εγραψε για το Lifelover!!!
Aσχετο αλλα τους θυμηθηκα μιας και ακουω τωρα…Woods of Infinity εχουν αναφερθει καθολου?Ετσι,για την σαπιλα του πραματος
πουλαω βινυλιο τους (το δευτερο) που ναι λιμιτιντ στισ 222 χαντ ναμπερντ παντως … χαλι μαυρο ειναι :lol:
οποιος ενδιαφερεται …
το νεο επος των L’ Achephale εχει αναφερθει ?
Δεν σε ψήνει είπαμε να τα λέμε αλλού αυτά ε;
Μιας και τους ξαναρχισα,nachtmystium ακουτε?
οχι, ξανατελειωσε τους και ακου Avichi.
σορρυ για το νταμπλ ποστ, αλλα gorgie>emortal.
Avichi?Για ριξε κανα σιντακι
Mε ψηνεις τωρα !
Ενα cd εχουν ολο κι ολο.
Ε,γιαυτο δεν γνωριζω.
Λοιπον αυτο με αρεσε αρκετα
Nuclear Desecration - Desecrated Temple of Impurity
Για φιλους του καλου τσομπανικου war metal. Αμερικανοι στη καταγωγη, ξερτε τι να περιμεντε.
Γιατι ρε νομιστερα ? Καλουληδες Ναχμιτιουμ και στα παλια τους και στα τωρα τους …
Για το χαοτικο ολοκαυτωμα των TEITANBLOOD ειπαμε?