Black Metal Albums

Τα demos παιζει και να μ αρεσαν καλυτερα. Ειμαι ο μονος;

Ναι :lol:

Ε όχι και μόνος…είμαι στην ίδια κατηγορία, είναι πιο ζωντανά.

Και γαμώ τις προτάσεις, total νέκρο, μπράβο ρε συ NoMisteraki σου χρωστάω μια μπάντα. Όλο το attitude σκίζει =D>

χιεχ. δεν θελω μπαντα, θελω να μου βρεις το slagmaur.
οταν ξυπνησω το πρωι, να το δω πρωτοσελιδο εδω, γινεται;

Ρε δεν τους βρισκβ πουθενα τους avichi

Λοιπον δεν ξερω ποσοι εχουν ανακαλυψει τους infernal war αλλα επειδη δεν εχω δει το εν λογω αλμπουμ προσφατα ποσταρισμενο υποθετω οτι δεν εχει γινει κινηση οποτε την κανω εγω.Απο τις καλυτερες μου μπαντες απο Πολαντ…Παιζουν με την ιδια λυσα που επαιζαν οι Marduk,Angelcorpse και Impiety πριν κατι χρονια.

Αυτο ειναι το τελευταιο φουλ λενθ του 07 κυκλοφορησαν φετος EP που σκοτωνει!!!

Φίλε γιατί ποστάρεις ΜΟΝΟ μαλακίες;

Mαλιστα ! Εχουμε και στο ροκιν λοιπον την ομαδα ατομων που τους αρεσεις μια μπαντα μεχρι τα
demo τους. :stuck_out_tongue:

Γενικα υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν πιο πολυ τα demos των TTNBLD αλλα πιστευω οτι
το αλμπουμ δεν στερειται ποιοτητας !

Σαν το νεο Thorns το κοβω αυτο. :frowning:

Εχεις pm.

Ναι με βοηθησε και ενα αλλο παιδια πιο πριν αλλα θενκς ενιγουεη

Μπορει να μη στερειται ποιοτητας, στερειται ομως αυθορμητισμου. Αυτο που ειπε ο Plunderer με αλλα λογια. Κι εννοειται πως μ αρεσε δλδ, σε διπλο lp το χτυπησα στο κατω - κατω, παρολο που εχω θεμα με τα διπλα (νομιζω σ εχω πει κατ ιδιαν περι αυτου).

Καλα ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες μπαντες στα demo τους ειναι πιο χυμα/αυθορμητες/αουγκανες και
οτι αλλο θες.
Θελω να το παρω και εγω το διπλο βινυλιο.Εχω δει φωτος και ειναι εργο τεχνης,ξεχωρα απο το μουσικο κομματι το οποιο και ειναι εκπληκτικο,και το οποιο ακομα το ακουω και με εκπλησσει.

Edit : Το νεο EP των Zemial το ακουσαμε ? Για αλλη μια φορα υπεροχη δουλεια απο τους
συμπατριωτες μας.Ενα θρασαριστο τραγουδι και αλλο ενα σε πιο κλασικες φορμες
μας κανουν μια αξιολογοτατη κυκλοφορια.

Σιγουρα σου βαλαν τα σωστα LP μεσα ? Πως γινεται να μην εχει αυθορμητισμο ? Επειδη βαλανε τα ριφ σε μια πιο λογικη σειρα ξερω γω ? Και παλι πουταναριο γινεται μεσα …

Εεε, αυτο που περιγραφεις λεγεται ελλειψη αυθορμητισμου.

Λογικη σειρα =/= προκαθορισμενη σειρα … λογικη σειρα = οριμοτητα - προσωπικοτητα κτλ (πιθανα)

Τεσπα χανω το νοημα του να θεωρουμε παντα τα demo καλυτερα , οχι οτι δεν ειναι υπερ τελεια και υπερ αλητικα τα συγκεκριμενα . Αλλα εδω εχουμε μια δισκαρα που γινεται της πουταναρας μεσα , ας μην ειμαστε γερομεταλοι πριξες . Δεν θα μας παρεξηγησει κανενας …
Ασε που η ολη λογικη της συγκρισης για δυο αναλογες τελειοτητες , ειναι ανουσια και ακυρη.

edit:

Δεν ειχα κανει τον κοπο να ακουσω το Avichi , το τσεκαρα τωρα και ειναι πολυ καλο οντως . Θενξ κ απο μενα :wink:

Αυτοι εδω ειναι καλοι … ειχα κ ενα demo τους που σε κατι φιλους μου δεν αρεσε γιατι ηταν πολυ στημενο λεει , αλλα εμενα μαρεσε , αλλα στον Angmar δεν θα αρεσει αν και δεν ειναι απο κεινους τους φιλους μου :smiley:

Το καινουριο ωραιο ειναι , λιγο αφελες στισ μελωδιες του αλλα διασκεδαστικοτατο και ευκολοακουστο για φιλους του γαλλικου ηχου που δεν την παλευουν με Fornication ξερω γω θελουνε πιο laid back πραματα για τον καφς το πρωι κτλ :slight_smile:

το ακουσα κι αυτο επιτελους, οκ τι να πω με ξεσκισε.
σουηδοι, παλιες καραβανες στο bm, εχοντας αλλο ενα fl το οποιο βγηκε το 94’.
το Alongside Death βγηκε περσι, μικρο σε διαρκεια (μολις 30 λεπτα).
η θεματολογια του το ΣΚΟΤΟΣ. οι συνθεσεις του παιζουν με τη βια και τη γκρουβιλα.
γενικα τετοιους ηχους προτιμουμε.

Αμα δεις 2-3 σελιδες πισω… :stuck_out_tongue:

δε βλεπω τιποτα, μεχρι 7 πηγα =/

Έχω βαρεθεί να κάνω search στο google μπάς και το βγάλανε, αλλά είναι πιθανότερο να μάθω ρώσικα πρώτα:lol:.
Οπότε μέχρι τότε:
[FONT=“Arial Black”]2007-Tragediens Trone-The Cold Depths of Solitude[/FONT]

Aatselgribb & Skard είναι το κοινό πρόσωπο ανάμεσα στους Slagmaur και σε τουτους δω. Απο ότι κατάλαβα είναι μια project φάση που δεν θα χαλάσει κανέναν με τα γνωστά φωνητικά που σε λίγες μέρες θα απολαμβάνουμε μέσω Von Rov Shelter. Συνολικά βαδίζει σε μαυρομεταλικές συνθέσεις χωρίς τις prog/διαθέσεις της κύριας μπάντας αλλά βάζει και πλήκτρο και πολύ groove σε σεημεία (Scornful Swarm). Κύριο πάντως χαρακτηριστικό είναι τα πολλά ατμοσφαιρικά περάσματα βλέπε Trough the Fields to the End.Το The Shores of a Withering Dream part 1 είναι ότι πιο κοντά σε Slagmaur παίζει εδώ μέσα.
Δεν είναι και απίθανο πολλοί να γουστάρουν περισσότερο ετούτο παρά Slagmaur, όπως γράφει στην κριτική του ο τύπος στο metal-archives, αλλά αυτό έχει να κάνει με το τι θέλουμε απο το black metal και όχι με το τι είναι το καλύτερο για το black metal.

Εισαι ωραιος. Το χα τσεκαρει αυτο πριν λιγο καιρο και θυμαμαι πως μ αφησε θετικη εντυπωση. Καλα που μου το θυμησες δηλαδη να το ξαναπιασω.