Black Metal Albums

Nekk Brekk Records =)

ακουσαμε το κανουργιο κομματι slagmaur που ανεβηκε myspace;

Μου 'ρθε η όρεξη για μπλακμεταλ, γενικά αγαπάμε νομιστερακι για τις μουσικες του επιλογές (άλλωστε μου έμαθε τους Nucleus Torn) οπότε για πάμε. Εντυπώσεις σύντομα!

Ναι. Ειναι ωραιο. Μπορει να μην επαθα το υπερκολουμπρο που περιμενα, αλλα τετοια τρακς χρειαζονται το συνολο για να λειτουργησουν οπως πρεπει.

Edit: Το The Black εχει προταθει πολυυυ πιο παλια νομιζω, θυμαμαι τον Ζαφροκ να με πρηζει να το ακουσω.

Απ’ οοολα αυτα που εχουν προταθεί εδώ, αυτό μου έκανε το κάτι-κλικ!

ιφριτ αμα σ’ αρεσαν τα νουκλεους τορν, καλυτερα να μην ασχοληθεις με αυτη τη μερια του bm, αλλα με αυτην.

Να τον ακούς τον Νομιστεράκη ναι. Στηρίζουμε ρουμάνικο αμπιεντομπλακ μεταλ

Και μετά ν’ ακούσεις το Diadem Of 12 Stars από WitTR, ένα από τα τελευταία μου κολλήματα. :blush:

Θενκγιου, μ’ αρέσουν πολλές εκφράσεις του μπλακμεταλ, και εσένα και 2-3 άτομα σας παρακολουθώ και που και που ακουω μερικα απ αυτα που προτεινετε :wink:
Θα ακούσω και το Om φυσικά!

2 απο τους 3 πρωην Vinterland βλεπω στους Tο Μαυρο8O

E δε μπορει να ναι κακο…

Ποιά bm μεριά στους Nucleus Torn ρε κόπανε, πλήρης εκφυλισμός-rocking.gr γαμώ τα 7 μαθήματα σου.

Ρε Pumpkin αμαν με τους Vinterland , το οτι επαιζε ο Nodtveidt των dissection δεν σου λεει μια ? Επισης οι τυποι ειναι γλιτζιδες γιατι με το που πεθανε ανακοινωσαν την επανασυνδεση τους και τον νεο δισκο (btw τους εκραζαν ολοι και αυτοι σφυραγαν αδιαφορα) . Σκατα στη μουρη τους και τον ταφο τους πιο μετα . Ο δισκος ειναι υπερ μετριος , λιγο ξισιμο για την κακια και μετα blast , δωσε κ λιγο καθαρη κιθαρα μη φυγει ο πελατης , και παλι blast γιατι ετσι πρεπει.

Δεν εχω ασχοληθει με The Black καθολου ρε,τα credits του τελευταιου δισκου ειδα μονο…δεν ηξερα καν για τη συμμετοχη του Jon στο ντεμπουτο.(αν το ξερα,προφανως θα το χα αναφερει μιας και λατρευω Dissection)

Mε Vinterland εχω πρηξει αρχιδια ναι.Τους εχω αναφερει…2 φορες??..

Το Alongside Death δε το χω ακουσει,μπορει να ναι και ετσι οπως τα λες αν και ειδα πισω οτι μερικοι γουσταραν…

Τωρα αν το “review” σου ειναι για το “Welcome…”(γιατι ετσι πως τα συνδεεις δεν ειναι σαφες σε ποιο αναφερεσαι),τι να πω,εσυ το θεωρεις υπερ-μετριο,εγω δισκαρα…(Επισης αν οντως λες γι’αυτους συμφωνα με λαστεφεμ “Since the band gathered again in autumn of 2005, it has decided to make a re-release of its first album and it has begun making songs for a second album” aka ενα χρονο και βαλε πριν τον θανατο του καραφλα,αλλα και παλι δε καταλαβα τι ηθελες να θιξεις με αυτο ακριβως)

φαντασμαγορικος ηλιθιος.
μου λεει οτι γουσταρε νουκλεους και ψηνει ν’ακουσει το δε μπλακ, επειδη λεει “εχει ψηθει για μπλακ μεταλ σημερα”, και απ’ τη στιγμη που γουσταρε νουκλεους που πουθενα δε γραφω οτι ειναι bm, βρισκω εποικοδομητικοτερο ν’ ακουσει το ομ, διοτι λεει “ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΣΗΜΕΡΑ”.
και ειναι 9 τα μαθηματα τσογλανε.

ok, σκάω.

Ρε μαν Pumpkin τους εχεις βαλει σε poll για το καλυτερο μελωδικο μπλακ μεταλ , που νταξει οσο και αν ειναι ακυρες οι επιλογες σου στο συνολο τους, δειχνει οτι γουσταρεις πολυ . Για Βιντερλαντ λεω. Οποτε τους αναφερεις δεν τους αναφερεις …
Καιι κανε μια χαρη στον εαυτο σου και κοψε το λαστ εφεμ γιατι κανει μπαμ οτι πληροφορησε τα παντα απο κει…

Οχι πάντως δεν το βασιζω εκει , το βασιζω σε zines , forums και γνωστους μου αυτο που λεω για The Black . Και αυτο που λεει το last fm παιζει να ναι και μουφα που να διαδιδουν οι ιδιοι, γιατι θυμαμαι πολυ καλα κανα μηνα μετα απο το θανατο του Νοτβειντ να κανουν ποστ σε φορουμ οτι εχουν καποια παλια κομματια στα οποια τραγουδαει και οτι θα γραψουν δισκο κτλ. Αν εσενα δεν σου λεει κατι οκ, εμενα με ενοχλει παντως .

Τεσπα αν δεν το χεις κανει ηδη τσεκαρε και το Diabolical απο Naglfar θα σαρεσει :wink:

τοσο καλογυαλισμενο, ουτε σλιπκνοτ ξερωγω.

εντιτ: και φατσα αστειου ντραμμερ στο 4:56 λες και παιζει σε λαηβ και η κοπωση τον εχει συνεπαρει.

νταμπλ ποστ λοιπον μιας και το ποσταρε και ο προσατανικ στο “τι ακουτε τωρα”.
δυο-τρεις το γνωριζεται απο δω μεσα, γνωστο και απο αβαταρ ΒΑΝ. καιρος λοιπον να βγει στην επιφανεια.
ειναι οι Αγγλοι Wodensthrone, με το ντεμπουτο τους “Loss”, το οποιο ηχογραφηθηκε στα στουντιοζ των Νεγκιουρα, η συνταγη ειναι το ΟΜ, με ιδια παραγωγη, ιδια πληκτρα, λιγοτερους αμπιεντισμους, καταπληκτικη εισαγωγη και εξωφυλλο προσθετοντας ριφφς και συναισθημα. ετοιμαζουν και λαηβ στην Αγγλια μαζι με Forest of Stars.
μαζι με το maranatha, κορυφαιοι δισκοι για εφετο, μεχρι να βγει το slagmaur δλδ που θα τους ξεπετσιασει!

εντιτ: παρτε και το ριβγιου του ΒΑΝ πατωντας εδω.
επισης το λαηβ με φορεστ εχει γινει ηδη =/

Μπααα…ο μονος λογος που μπαινω last.fm(στο οποιο δεν εχω καν account)ειναι οταν βγαινει κανα καινουριο αλμπουμ για να δω πρωτες αντιδρασεις.Χθες απλα googlara αυτο που πες για την επανενωση τους αμεσως μετα το θανατο του Jon γιατι μου κανε εντυπωση και μου βγαλε κι αυτο που γραψα(σε ποσα μερη μπορει να βρει κανεις βιογραφια Vinterland ξερω γω?).Μετα βρηκα και ενα post στο my space τους που αναφερει οτι συναντηθηκαν πρωτη φορα μετα απο χρονια το νοεμβρη του 06 οποτε οκ:p Ο,τι album βλεπεις στο poll που φτιαξα το χω μαθει απο φιλους-forums-λιστες απο sites κτλπ.

(btw το πολλ ακυρο επειδη εμπλεξα και μπαντες οπως οι Necrophobic η επειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα αλμπουμς στο ειδος?Οπως και να χει γραψε μου αν θες τη λιστα με αυτα που θα βαζες εσυ ως επιλογες,δεν εχω ακουσει και τα απειρα:))

Ειναι ωραιο το Wodensthrone, πιθανοτατα στα 5 καλυτερα που ετυχε να ακουσω για φετος. Για το μπλακ μεταλ ομως, ενας δισκος καταφερε να ξεχωρισει στις προτιμησεις μου με διαφορα. BEHERIT απλα. Μεχρι τη στιγμη που μιλαμε ειναι το νο1 στην ατυπη λιστα μου.

Η φετινη χρονια παντως, γενικα μιλωντας οσον αφορα ιδιωματα, δεν εχει τοσο καλες κυκλοφοριες οπως περσι. Και στο μπλακ δλδ, τα περισσοτερα ξεφουσκωσαν λιγο, ενω το Luror φερ ειπειν, συνεχιζει ακαθεκτο οπως πρεπει.