Βασικά να πω και γω μια κουβέντα πάνω σε αυτό που είπε ο BBB, ο Somn και ο Night. Καταρχήν αν το έχετε προσέξει εδώ μέσα γράφουν σχεδόν αποκλειστικά άτομα που ακούν μόνο Black και υπάρχει λόγος γιαυτό. Εγώ ακούω σχετικά λίγο Black επιλλεκτικά, το πολύ καμιά δεκαριά Albums το χρόνο πάνω κάτω από νέες κυκλοφορίες. Εφόσον μπαίνω μέσα στο Thread για να τσεκάρω τι να ακούσω πάω λίγο συνειρμικά και έχω την εντύπωση ότι ο ξέμπαρκος που θα μπει μέσα να δει θα αποκομίσει τις παρακάτω εντυπώσεις για τους Users που ποστάρουν.
α) Είναι 5-6 μαλάκες που ακούν κάτι τύπους με ονόματα που για να τα προφέρεις πρέπει να έχεις τη γλώσσα λάστιχο.
β) Είναι 5-6 τύποι που πασάρει κάτι ο ένας στον άλλο με τη στιχομυθία
- Τι είναι αυτό?
- Black είναι μωρέ, καλό είναι θα σαρέσει ότι πάρεις 100.
γ) Είναι 5-6 τύποι που έχουν κάποιο μυστικό κώδικα επικοινωνίας και καταλαβαίνονται μέσω πληκτρολογίου λες και κάνει ο άλλος το μυστικό σήμα.
Εφόσον επιλέγει κάποιος ποστάρει ένα δίσκο καλό θα είναι να λέει και τι είναι αυτό που ποστάρει ώστε να πάρει μια ιδέα σχετικά με το τι θα ακούσει και κάποιος που δεν πολυξέρει το χώρο. Δεν είναι το ίδιο πράγμα οι Dissection με τους Revenge ή τους Negura Bunget για να το πάρει τυφλοσούρτη, να κάνει αυτό που κάνει ο Plunderer ρε αδερφέ(έστω σε μικρότερο βαθμό) ή άμα πιστεύει ότι είναι κάτι που πρέπει να το ακούσει πολύς κόσμος ας κάνει έστω ένα Thread ακόμα και αν το δούν 5-6 άτομα. Το γεγονός ότι κάποιος δεν το σχολιάζει δε σημαίνει ντε και καλά ότι δεν το προσέχει κανένας.
Εγώ που παρακολουθούσα στα 90’s ως τα Early 00’s τη σκηνή(εξ αποστάσεως) έχασα επαφή για 3-4 χρόνια και μετά αισθάνθηκα λες και με πήγαν από την πρώτη στην έκτη σαιζόν του Lost. Τι depressive, τι Suicidal, τι εθνοσοσιαλιστικό, ξεφύτρωσε δε λέγεται. Από τους πολλούς όρους έπαθα πολιτισμικό σόκ. Τελικά για φέτος κατέλληξα να ακούσω 2-3 δίσκους που πρότεινε ο Nomister, 2-3 του Γιοβανίτη(αυτό ξέρεις αυτό εμπιστεύεσαι), 2-3 που μου ψυθίρισαν φίλοι, 1-2 του Plunderer και αυτό έγινε γιατί αυτά που μου πασσάραν φρόντισαν να μου εξηγήσουν και τι είναι. Όλοι αυτοί οι δίσκοι που προτείνονται εδώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και αριστουργήματα αλλά ρε παιδιά όταν κάποιος βλέπει τόσα ονόματα, τόση πληροφορία θα χάσει τη μπάλα και δε θα καταφέρετε να τον τουμπάρετε.
Βέβαια από την άλλη και η στάση του BBB και του Ban θυμίζει λίγο αντιπολίτευση αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το σνομπάρισμα και η απαξίωση τους οφείλεται λίγο σε όλη αυτή την κατάσταση. Γενικά για να καταλήξω, καλό είναι να κοπεί το πολύ Name Droping και τα εξώφυλλα και να γίνει και κάποια ποιο ουσιώδης κουβέντα ώστε να ενδιαφερθεί και κάνας άνθρωπος.
Αυτή η κατάσταση πάντως γίνεται και σε άλλα τοπικς ώρες ώρες απλά εδώ έχει ξεχειλώσει πιο πολύ και από το σουτιέν της Pamela.