Ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο τόπικ και με τη δέουσα εξέλιξη!
Παρόλα αυτά, Κορνήλιος.
ρε μην ασχολειστε με παπαρδελα ,ελεος!!:lol:
λεπον παρακληση προς μοντς: κλειδωστε το συγκεκριμενο αν ειναι, να φτιαχτει ενα αλλο πολλ γιατι αυτο εχει γινει μπαχαλο…και αν εχετε ορεξη να μεταφερετε αυτα τα ποστς που εγιναν εδω στο καινουργιο
Ναι ρε Dying, ΝΑΙ! Επιτέλους κάποιος το είπε!
“Dionysify this Night of Spring” λέμε! Τα απόλυτα σπαρακτικά / αποτρόπαια μπλακ φωνητικά!
υπερβαλλετε εσεις οι 2.
δε νομιζω οτι ακουμπαει κανεναν απ’ το πολλ ο Cornelius, ουτε καν τον Satyr.
Χμ, δεν ξέρω αν ακουμπάει Σάτυρους και Ίνσαχνς, αλλά οι Solefald και ο ιδιοφυής Κορνήλιος, δε γίνεται να μην αναφέρονται. Το Neonism βασικά, αποτελεί ένα επιχείρημα. Αν και όλα σπέρνουν. Και έχει και τους Sturmgeist για πιο back to basics.
Και ο Lazare τρομερές ερμηνείες, αλλά όχι ακριβώς bm τραγουδιστής.
από το τόπικ πάντως, μάλλον Insahn.
ετσι, τα εθεσες πιο σωστα τα πραματα.
προσωπικα, απο σολεφαλτν διαλεγω “In Harmonia Universali”
και οι Sturmgeist ειναι φρικτοι =Ρ
Όχι ρε! Τα 2 πρώτα μια χαρά είναι. Και βγάζουν και τρίτο όπου να’ναι.
Αν και το νέο Solefald είναι που αναμένεται!
Høest μονο.
εντιτ,Protector και Silenius…ρισπεκτο.
Απ’ τη μία κράξιμο στο μπλακ, απ’ την άλλη Taake (εντάξει Summoning δε λέει τίποτα). Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Νομιστεράκη, είναι λογικό να θεωρείς υπερβολικό να εκθειάζει κάποιος έναν τραγουδιστή σαν τον Κορνήλιο, γιατί είσαι σα να λέμε “κανονικός” blackmetaller και έχεις και πιο “έγκυρη” γνώμη για τα του ήχου, ενώ εγώ ακούω κάτι λίγα από black και το αγαπημένο μου άλμπουμ από το είδος αυτό είναι το “Aspera Hiems Symfonia”. Από αυτή την άποψη είναι λογικό εμένα (που δε θεωρώ τον εαυτό μου black metal fan) να με συγκινούν περισσότερο μπάντες όπως οι Solefald αντί των Darkthrone π.χ., και αντίστοιχα μη καθαρόαιμοι black metal τραγουδιστές όπως ο Κορνήλιος αντί του Nocturno Culto ή του Isahn. Σέβομαι απολύτως τη γνώμη σου, θεωρώ πως εσύ ξέρεις καλύτερα, και γι’ αυτό δε χαρακτηρίζω τον Κορνήλιο καλύτερο τραγουδιστή από τους κυρίους του πολλ, αλλά απλώς εμένα προσωπικά μου κάνει περισσότερο “κλικ”.
Πάντως συμφωνούμε απολύτως για το “In Harmonia Univesali”!
Αttila και Aldrahn οι προφανείς επιλογές για μένα.
Ο πρώτος πέρα από τα διαπιστευτήρια σε Mayhem, μπορεί να κάνει industrial και drone κομμάτια να ακούγονται 10 φορές πιο blackmetal από το 90% των κυκλοφοριών του είδους.
Ο δεύτερος ήταν απλά ο τραγουδιστής στους 2 δίσκους που θα ορίζουν το black για τα επόμενα 100 χρόνια.