[B][SIZE=“6”]ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ[/SIZE][/B]
ανατριχίλα είναι όλος ο δίσκος
εχω φαει κολλημα με το Loner…το εχω ακουσει 7 φορες σερι :lol:
Η παραγωγή πως ειναι;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί “…δεν έχει κάτι το ξεχωριστό να επιδείξει” σύμφωνα με το review.
Κάθε άποψη σεβαστή βεβαίως βεβαίως.
E καλή αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη…
ε ίσως να παίζει ρόλο το ότι είναι ριπ από i tunes. έχει πάντως τρομερό όγκο
ή και τελείως όχι.
πολύ καλός δίσκος… δεν το περίμενα
Άλλο δίσκο κατέβασα. Δεν μπορεί.
Το ίδιο ακούσαμε; Αυτό που έχει ένα ρεφρέν που λέει “God is dead, is God dead?, I don’t believe that God is dead, dead God dead is dead God God” κι άλλο ένα που λέει “I don’t wanna live forever but I don’t wanna die”;
το τρομερό είναι στην αρχή που ο rubin βάζει τον ozzy να κάνει τον ozzy: iiis thiis the end or the begining, or the begiining oof the eend
πάντως nameless μην είσαι ισοπεδωτικός. εχει μέσα damaged soul/age of reason και γενικά πάνω κάτω, ότι περιμέναμε είναι
Μάλλον κατεβάσαμε τον ίδιο δίσκο. Ρε στείλτε και σε εμάς το link με τον σωστό δίσκο
…μετά από δυο ακροάσεις, μπορώ να πω ότι ο δίσκος μάρεσε πολύ, με Age of Reason, Damaged Soul, Zeitgeist, και Dear Father, νά’ναι αυτά που ξεχωρίζω:):!:
ίσως εγώ είχα υπερβολικές απαιτήσεις, το δέχομαι αυτό. Damaged Soul διασώθηκε αλλά κατά τα άλλα, για μένα, φιάσκο.
Αν βέβαια η απαίτηση ποιότητας επιπέδου “The Devil You Know” είναι υπερβολική, τι να πω…
ε οχι και φιάσκο.!
*επίσης εσείς που δεν σας έκανε κούκου ο δίσκος, μην ακούσετε τα bonus . θα σας χάσουμε
πρέπει λίγο να ξαναθυμηθώ το devil, αλλά αν εξαιρέσουμε την επιβλητική παρουσία του dio και τους στίχους, σε όλα τα άλλα νομίζω ότι το 13 υπερέχει ελαφρώς
Για κανένα μπούστη λόγο. Και μιλάω καθαρά για Iommi.
σορρυ αλλά και εμένα καλύτερος μου μοιάζει αυτός.
Ακούσατε δηλαδή στο 13 ρεφρέν καλύτερο από του “Atom and Evil”, αυτό μου λέτε τώρα.
οχι αλλά ολο αυτό το παράδειγμα ακούμε συνεχεια…