Black sabbath or not?

oute an kapnizeis mpafous se rotise kaneis.thn apopsh sou gia tous sabbath kai ton ozzy thn eipes.apo kei kai pera apla show off kaneis kai malista kakistis poiothtas.H ais8htikh den agorazetai.den pa na agoraseis allous 4000 diskous…DEN PEI8EIS

Φίλε Rockavlon έισαι ήρωασς της επανάστασης. Ομολωγώ ότι ξέρεις να χειρίζεσαι το λόγο και ντακς να ούμε ρε δικέ μου με έπισες σε φάση ρε man!! Σ’ ωραίος ρε λοστρέ να ούμ και τσί!! Χαχαχαχαχαχ μου θύμισε άλλες εποχές μεταβατικό στάδιο δημοτικού σε γυμνάσιο και τέτοιες καταστάσεις.

Η άποψη σου είναι σεβαστή αν και μάλλον ακούς μουσική με άλλα σταθμά και μέτρα. Απ’οτι κατάλαβα επιλέγεις συγκροτήματα που οι μουσικοί τους εκρίνουν πολύ σπέρμα, καλό αυτό αν σε περίπτωση σου τελειώσει το ζελέ ακούς λίγο Thin Lizzy και μετά έτοιμος για νυχτερινή έξοδο. Δεν το είχα σκεφτεί σ’ωραίος ρε δικέ μου ντακς

Επιλέγεις να έχεις σαν είδωλα άτομα που συνουσιάζονταν πολύ και δέρνανε και τσι να ούμ ε? Μάλλον σου χουν λείψει και τα δύο…

Δεν πειράζει όμως μάζευε εσύ τους 4,000 δίσκους σου (σου εύχομαι να τους κάνεις 100,000) και άσε εμάς τα "παλικάρια " όπως με είπες να ακούμε μουσική για να γουστάρουμε, να μπορούμε να συζητάμε με τα φιλαράκια μας ( οι οποίοι δεν μας κρίνουν απο το πόσους δίσκους έχουμε) και να τη βρίσκουμε με όλα τα συγκροτήματα που παίζουν καλή μουσική.

Όσο για το παιδάκι που είπες ότι είμαι μάλλον δεν έχεις περάσει καλή παιδική ηλικία, γιατί τότε θα αναπολούσες πολλές φορές το γεγονός ότι κάποτε ήσουνε παιδί…

Αυτά και καλή ακρόαση…

Ζελέ Thin Lizzy δεν λυγίζει ακόμη και αν λυγίσεις που λέει και η διαφήμιση

prospatheite kai oi dyo APOTY-Xymena, na me bring down,
kai na peisete tous eautous sas…

kanete aoristes ypotheseis, an gamaw i oxi an perasa kala paidika xronia kai alles pipes…

NAI, etsi ki etsi …oxi k iasxhma pantws to answer both of de above questions…

ahhahha nai nai, dystyxws, mate xristougeniatika me eprnan atoma na mou poune oti tous parathsan oi filkoi tous ki oti den exoun gkomenes ktl ktl,… no calls then alla ki egw tous egrapsa kai bghka me th dikia mou e ?!

to loipon matey …

ola einai fickle, ola einai xrhma, i ataka , i aisthitikh den agorazetai einai dikia mo uapo to ER, kai ontws den agorazete, opws oute agorazwntai 4000 apo tsantirogyftous pou akoune sabbath me ozzy … to noumero einai poly megalo gia na to xwresei enas opados tou ozzy …

kai nai akoma ekrinw treles posothtes phxtadiwn kathe fora pou blepw th falkana ozzy-daughter :stuck_out_tongue: ahahahahahaha th les re :stuck_out_tongue:

xm , oi perissoteroi de ta lene ola epeidh zhleboun kai den exoun na poun tpt. …

ehm, ti allo a nai syzhthste karga me ta filarakia sas gia ta media, ki am laxei bgeitei kai gia gkaife sto underground pou nai kai trou naoum… :stuck_out_tongue: !!! ahahhahahahhaa.

ETSI !!! SAXON RE MOoNAKIA !!! SAxon kai ekth dhmotikou kai pitch fuzz on the weenie :stuck_out_tongue: !!!

epishs d3n exw filous gi auto akouw anathema…

exw MONO files,mono gia SEX, bar 1 ! kai gnwstous… ahahahhahaha… pou oi misoi gnwstoi einai malakes :!P! ! P!P

Δεν προσπαθούμε να σε ρίξουμε.Είσαι ήδη κάτω.Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν σπρώχνεις ή όχι.Επιπλέον τι μας ενδιαφέρει τι έκανες τα χριστούγεννα ρε μπαγλαμά ?Βλέπω κόλλησες με τους 4000 δίσκους σου ε?κοιτάζεσαι στον καθρέφτη κιόλας όταν εκρίνεις?Και όχι δεν πάμε underground, πάμε χόβολη που φτιάχνει καλό καφέ.Και επειδή αρκετά τράβηξε το όλο σκηνικό και πλέον δεν έχει καμιά σχέση με το topic το λήγω εδώ.Αντε ρίξε την τελευταία παπαροατάκα σου και τελείωνε ανούσιε τύπε.

soula poly kwlopaido o adderfos sou o kyriakos ?!!? pws sou fanhke ?! :smiley: ! i paparoataka mou ?

kalo e !!! pw na balw ligh lak kai na bgw gia na smprwksw… kratate gera :stuck_out_tongue: !!!

Ρε Ζούγκλα τι τσαντίζεσαι ρε με το άτομο? ο τύπος εξελίσσεται σε μεγάλη μασκότ!!!

Ασ’τον να βρίζει έτσι κάνουν οι μάγκες που έχουν 4000 δίσκους!!!

χαχααχαχαχχ Πάντως ρόπαλον είσαι μεγάλος ήρωας καλά σε κατάλαβα !!!
χαχχαχχαχαχαχ Μάνα μη βαράς θα το φάω όλο το φαί!!!χαχαχαχαχααχ

oti peis batty-boy !

megalos karakiozis o tipos, na ta 1000000000000sis ta diskakia sou!!

Δεν θεωρω τους Sabbath metal…
:twisted: :twisted: :twisted:

Μπα δεν νομιζω … εξαλου ΟΖΖΥ , ειναι πιο πολυ απασχαλημενος με το ρεαλιτυ του … του ευχομαι να μπει και στο Fame Story σαν την συνεχεια της καλομοιρας … Σορρυ παιδια … αλλα αυτη ειναι η καταντια ενος “μεταλλοπατερα” , ευχαριστω δεν θα παρω …
οσο για τον τυπο που ειπε για σκατοποζεραδες … ουδεν σχολιον … και αυτον τον εχω στην ιδια μοιρα με τους Sabbath … :wink:

isaste oloi ena matso pikroxoloi, pou aplos exete ena kollima me ton ozzy ke tin parea… oso gia to an o ozzy ine atalados, tote me tin idia logiki ke o bruce[maiden] ine gia ta skoupidia…

Δεν ξερω για τους αλλους αλλα ουτε με ενδιαφερει τι λενε … απλα πρεπει να δεχτεις οτι για μενα οι black Sabbath ηταν ενα τιποτα … μπορει να σου ακουγεται καπως αλλα ετσι ειναι , my opinion , ακριβως το ιδιο και εσυ μπορεις να μου πεις για τους Βον Jovi π.χ … και να σου πω την αληθεια δεν θα κατσω να σκασω για το αν σου αρεσουν οι Bon Jovi , η αν μου αρεσουν οι Sabbath , στην τελικη χεσμενους μας εχουν … Τεσπα ο τυπος που ξεκινησε το topic ειπε να ψηφισουμε αν γουσταρουμε η οχι να ερθουν , εγω λεω οτι δεν γουσταρω ειναι μαγκια μου και δικαιωμα μου να λεω οτι θελω … πρεπει να δεχτεις την αποψη μου θελεις δεν θελεις … και ας ειμαι σκατοποσερας οπως με αποκαλεσες … εχω αποψη , γνωμη και δεν φοβαμαι να την διατυπωσω … οτι o ozzy ειναι αταλαντος για μενα ειναι γεγονος … πως γινεται ενας αταλάντος θα μου πεις τωρα να εχει κανει γαμω τα λεφτα … ειναι πολυ λογικο … εχει και ειχε μαζεψει πολυ καλους μουσικους κλπ κλπ και με ενα καλο managment και κανοντας διαφορα τρικ … περιστερια , πηγε να σφαξει την γυναικα του , το reality τωρα [ ειλικρινα το ειδα πριν 1 μηνα και αηδιασα, μιλαμε για την απολυτη καταντια ] και αλλα πολλα … που τον κρατησαν και τιον κρατανε στην επικαιροτητα …
Οσο για τους maiden μια απο τα ιδια με τους Sabbath … μονο που ο Βρασιδας μπορει να μην εχει THN φωνη που να πεις θεε μου τι φωναρα ειναι αυτη , αλλα εχει τελειωσει και ενα πανεπιστημιο ο ανθρωπος και δεν ειναι βρεκεκς κουαξ κουαξ …!!! 8)

o brasidas DEN exei fwnh ? e ??! eixe tpt to gala to prwi ? stous samson isws na mhn htan kalos alla se maintan exei kati sygklonistikes ermhnies …

:twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Και εγώ τι μπορώ να κάνω για αυτό??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εγώ λέω την άποψή μου όπως εσύ τη δική σου! Αν πιστεύεις ότι κομμάτια όπως το " Into The Void " δεν είναι metal δικαιωμά σου αλλά είναι και δικό μου δικάιωμα να το θεωρώ metal κατάλαβες? ή η μόνη σωστή άποψη είναι δική σου ???

Δε χρειάζεται να είναι τόσο φορτισμένη η ατμόσφαιρα.
Μπορούμε να συνεχίσουμε και σε χαμηλότερους τόνους.
Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για τέτοια ζητήματα.

Εγώ πάλι πιστεύω πως για όλα φταίει ο kourou…αχχαχαχαχχαχαχαχαχ.Επιπλέον ψηφίζω δημήτρη φατούρο για συντάκτη της χρονιάς :smiley: ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
angel in black θλίβομαι που δεν σε είχα παρατηρήσει νωρίτερα.ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ αχαχχαχχαχχαχαχχααχχαχαχαχχα.πολύ στα σοβαρά παίρνουμε τις καταστάσεις και προβληματίζομαι…

Με εχεις παρεξηγησει μαλλον με την κακη εννοια … :wink:

np. efi thodi, mphkan ta gidia sto mantri, afierwmeno eksairetika…

:twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Και εγώ τι μπορώ να κάνω για αυτό??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εγώ λέω την άποψή μου όπως εσύ τη δική σου! Αν πιστεύεις ότι κομμάτια όπως το " Into The Void " δεν είναι metal δικαιωμά σου αλλά είναι και δικό μου δικάιωμα να το θεωρώ metal κατάλαβες? ή η μόνη σωστή άποψη είναι δική σου ???[/quote]

Ρε φιλε χαλαρωσε λιγακι…Δεν αμφισβήτησα την αποψη σου απλα εξεφρασα τη δικη μου. Ουτε υποστηριξα πως η αποψη μου ειναι σωστη. Αλλωστε μιλησα για μενα, Ειπα οτι δεν
θεωρωτους sabbath metal. Δεν ειπα οτι δεν ειναι.

Αλλωστε οποιος εχει παρατηρησει τα posts μου ποτε δεν εχω προσπαθησει να το παιξω φωτεινος παντογνωστης ή αυθεντια.

Κριμα…

TORA IR8E I ORA!!!
BLACK SABBATH IN WORLD WIDE TOUR!!!

FERTE TOUS STO ROCKWAVE!!!