mhn klaite mono an einai 100e ki an einai kai gia ton poutso
Aσε εμας να κλαιμε τα 100 και εσυ πηγαινε παιχτον καλυτερα βλεποντας κανα βιντεο με τους Μanowar γυμνους… :lol: :lol: :lol: :lol:
na xynoun tin attention whore sharon ? ki ozzy na leei lets get fucking crazy now ?!
e basika na mhn tous feroun, den exw oreksh na plhrwsw gia na dw ena ereipio epi skhnhs na sernetai… as feroun ACCADACCA pou gameboun…
oi sabbath einai apo tis pio demi synaylies pou exw dei ki exw dei polles. allo an prepei na peis kamia pipa, gia na mh dyssaresthseis ta “kids”
Sthn telikh poioi einai oi sabbath kai ti exoun kataferei aytoi sthn mizerh zwoula tous?Pou an den yphrxe h sharon kai ta reality siga mhn tous iksere kaneis kai aytous kai ton ozzy!Giayto loipon proteinw sthn didi music na ferei sto rockwave san prwto onoma ton Δημήτρη rockavlon Φατούρο ο οποίος και διασκεδάζει τον κόσμο και ξέρει και από μουσική. 8)
An kai to stil olo einai kapws eirwniko , tha simfwnisw mazi sou , den katalavainw ti kolima exoyn faei merikoi merikoi me tous Sabbath kai ton keke ton ozzy , iparxoyn alles mpantes megales poy mporoun na erthoun … p.x maiden e ? (wx to ksexasa aftous tous fernoun ton iounio , as ksanaprospathisw xm… na feroun tous manowar , mono mia paraklisi stin didi , mazi me tous manowar na feroun kai ta tsitsida gkomenakia toulaxiston na exoume na blepoume kai na min akoume tis lalakies pou paizoun kai lene endiamesa sta songia tous … e ? ti lete ? :lol:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κουράζουμε το θέμα χωρίς να λέμε κάτι ουσιαστικό. Οι ίδιοι καυγάδες και οι ίδιες απόψεις κάνουν κύκλο. Αν κάποιος θέλει να αμφισβητήσει την προσφορά των Black Sabbath ας παρουσιαστεί, συνοδεύοντας τα λεγόμενα του και με επιχειρήματα.
Για τη live δραστηριότητα τους δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε καθώς δεν έχει να κάνει με το παρελθόν η με την αξία του συγκροτήματος. Δεν πρέπει να συγχέουμε τα δύο αυτά πράγματα.
axem, whatever…
o mpouloukos, den mporei na carry a tune, even in a suitcase…
oute pote mporouse.
safestata thelw na dw mia mpanta pou na mporei na paizei epi skhnhs…
kai an baleis l.x autes tis 2 ac/dc me sabbath dipla, tha mporoume na riksoume poly gelio.
epishs, oi manowar ANETOTATA tous exoun tous sabbath…
basika auth th stigmh kai i britney fuckin spears exei tous sabbath…
epipleon, mh xaireste kai poly, dioti sto download px, einai ozzfest day, opote ama to headlinaroun tha xei kai merikes apo tis nu-skoupidompantes tou oz…
xlwmo na theloun na eroun mpoukalomazwxtres
egw pantws aneta an eini tha petaw mpoukalia me katroulio e anoixta too …
ACDC re
:lol: :lol: :lol:
Εχεις μεγαλη πλακα…
Και οσο για της Nu μπαντες, δεν με χαλαγε να δω πχ Slipknot
Για Αcadaca συμφωνω απολυτα αλλα τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες…
rokavlon exis akousi pote sou to LIVE IN PARIS??
i akoma ke to Last Supper?
Μην χαλάτε τη διαθεσή σας ρε, ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή.
Εξάλλου μουσική ακούμε για τη πάρτη μας και όχι για να συμφωνούμε με τους άλλους, 8) 8) 8) 8) 8)
Το πιο σωστο που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο , ευγε !!!
να δημοσιεθσς το αποσπασμα νο μαν ισ αν ισλανδ κτλ κτλ …μπα ι ςοντ.
Αντε γκειά. κι αν ερθουν οι σάμπαθ, πολλύ απλά αν δεν μπώ με καμιά λούφα δεν πάω. μιά φορα πέταξα τα λεφτά μου. το δις εξ αμαρτείν ούκ ανδρ?΄ς σοφού.
Εγώ πάντως το metal το ψιλογράφω στα παπάρια μου γι αυτό και δεν θεωρώ τους Black Sabbath τίποτα τρομερά σημαντικό -όσον αφορά τα ακούσματά μου πάντα. Όπως γράφω στα αρχίδια μου επίσης τους Ramones γιατί δε δίνω δεκάρα για χαζοπάνκ ήχους. Είμαι κολλημένος ροκάς, είμαι περήφανος για αυτό, και οι πατέρες της μουσικής μου είναι οι μαύροι που τραγουδούσαν στα χωράφια του αμερικανικού νότου. Όποιος θέλει μπορεί να το αμφιβητήσει, αλλά είναι η αντικειμενική αλήθεια. Αν δεν υποχρέωναν τους μαύρους να τραγουδούν μόνο μέσα στην εκκλησία δεν θα υπήρχε η αλυσίδα gospel-blues-rock’n’roll-hard rock-heavy metal-και μετά χιλιάδες αηδίες που ακολούθησαν και ακολουθούν.
Κάποιοι θα με βρίσουν, και καλά θα κάνουν. Αλλά οι Placebo μουσική δεν κάνουν (πώς κατέληξα από τους Black Sabbath στους πουσταράδες είναι μια άλλη ιστορία).
Πάντως να συμπληρώσω πως δεν υποτιμώ καθόλου τους Sabbath, αντιθέτως θεωρώ πως έχουν περάσει πολλοί αξιόλογοι μουσικοί από τη μπάντα και πως ο Iommi είναι ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της γενιάς του, αλλά δεν τους βάζω πάνω από Purple ή Zeppelin ή ακόμα και Scorpions. Μάλιστα αν ακούσει κανείς την πρώιμη δισκογραφία των Σκορπιών -όχι όμως το Lonesome Crow- θα διαπιστώσει πως από τα μέσα του 70 ο ήχος τους έτεινε προς το μεταλλικό. Επαναλαμβάνω πως χέστηκα ποιός είναι ο πατέρας του metal, δε με αφορά το είδος.
Πολυ χεσιμο εχει πεσει απο αρκετους εδω και σκεφτομαι να γινω κοπρολαγνος μπας και το απολαμβανω κιολας στο τελος…
Rock N Roll Ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Φίλε Whitesnake η άποψη σου είναι σεβαστή αν και οι Sabbath είναι κάργα επιρρεασμένοι απο Blues (John Lee Hooker, Muddy Waters κτλ) αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει με το topic :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Φίλε Mazestix η άποψη σου είναι σεβαστή αν και οι Sabbath είναι κάργα επιρρεασμένοι απο Blues (John Lee Hooker, Muddy Waters κτλ) αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει με το topic :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]
xmmmmm σορρυ που παρεμβαινω αλλα ειναι ο whitesnake που τα ειπε αυτα , οχι ο Τασος :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχεις δίκιο λάθος απο κεκτιμένη ταχύτητα…
Το γεγονός πως είναι επηρεασμένοι από Muddy, Hooker κλπ νομίζω πως δεν αμφισβητείται και συμφωνεί με αυτά που γράφω. Δε σκοπεύω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ο λόγος που τα έγραψα είναι απλά για να πω την άποψή μου για τους Sabbath -αν και πλάτιασα λίγο. Με λίγα λόγια, όσον αφορά την αρχική ερώτηση του topic, δεν καίγομαι κιόλας να τους δω. Αν έρχονταν βέβαια φυσικά και θα πήγαινα, απλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι το υπερσυγκρότημα που θα με κάνει να τρελλαθώ επειδή έρχονται. Είναι υποκειμενικό βέβαια, αλλά δεν είναι σαν τους Zeppelin και τους Rainbow, οπου δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι στους δίσκους τους που θα σε αφήσει αδιάφορο. Εννοείται πως οι hardcore fans τους θα διαφωνήσουν.
Αν τους δούμε καθαρά τεχνικά, μόνο ο Iommi είναι πραγματικά μεγάλος μουσικός. Ο Ozzy ούτε σπουδαία έκταση φωνής έχει ούτε και η ίδια η φωνή του είναι κάτι το τρομερό. Τώρα αν ήταν με Dio είναι άλλη υπόθεση, ο τύπος εννοείται πως δεν παίζεται. Αυτός που πραγματικά ήταν και είναι για το φαλλό είναι ο Tony Martin. Δεν τον χωνεύω με τίποτα!
Bασικά διαφωνούμε όσον αφορά την τεχνική κατάρτιση κατά την άποψή μου ο geezer και ο ward είναι το καλύτερο rythm section ever. 8) 8) 8) 8)
αλλά αυτά είναι απόψεις 8) 8) 8) 8)
tyfla na xoun oi fusionades kai alloi, neoklassikoi kai froggressivades…