Black Sabbath - The End

Στις 20 Ιανουαρίου του 2016 τοποθετείται χρονικά η αρχή του τέλους των Black Sabbath, καθώς τότε θα ξεκινήσει η τελευταία περιοδεία της θρυλικής μπάντας.
«Το τελευταίο κεφάλαιο στον τελευταίο τόμο της απίθανης ιστορίας των Black Sabbath», θα ονομάζεται απλά (και όχι ωραία) “The End”.
Στην σχετική ανακοίνωση και το αντίστοιχο trailer, αναφέρεται ακόμη ρητά πως όταν η περιοδεία τελειώσει, θα πρόκειται πραγματικά για το τέλος.

:frowning:

Για Ελλάδα τίποτα?
Προτρέχω ε?

Λοιπόν τους αγαπώ,είναι η αγαπημένη μου μπάντα,αλλά καλά θα κάνει να τελειώσει,δεν πήγαινε άλλο.Περιμένουμε και τον τελευταίο δίσκο να πωρωθούμε για μια τελευταία φορά και μετά θα μείνει μια ωραία αιώνια ανάμνηση.Σίγουρα θα’ναι κάτι καλό όπως πάντα.Από τα αστέρια δεν περιμένουμε φόλα. Πάντως δεν περιμένω να έρθουν,λογικό και επόμενο,αλλιώς θα πρέπει να γυρίσουν όλο τον κόσμο,και είμαστε μία εκ των παρακμιακών χωρών.

Οποία σύμπτωσις! Κι εδώ τα ίδια γράφει!

Στο trailer παντως γραφει ένα μηνα ημερομηνίες Βορεια Αμερική και μετά μερικές Αυστραλία. Εν αναμονή για Ευρώπη και βλέπουμε λοιπόν.

στανταρακι η Ελλαδα.σιγα σιγα καποια κεφαλαια αρχιζουν και κλεινουν.motley crue-sabbath-motorhead-kiss κτλ απλα μετα απο καμια 10αρια χρονια θελω να δω ποιες μπαντες θα προτοστατουν στα billing των φεστιβαλ.οι trivium η οι mastodon σα νεοι maiden και metallica;:stuck_out_tongue:

…αν αναλογιστούμε την ηλικία των Motorhead των Black Sabbath, αλλά και άλλων συγκροτημάτων, τότε καταλαβαίνουμε ότι εφόσον το θέλουν, οι Iron Maiden, οι Metallica, και άλλοι, έχουν ακόμα χρονάκια μπροστά τους…και δισκογραφίας, και συναυλιών…
…τώρα για το μπίλινγκ…στην Αμερική ήδη κάποια ονόματα σαν αυτά που ανέφερες, συν κάποια άλλα είναι στην κορυφή…με τα Ευρωπαικά φεστ τι γίνεται???
…υπάρχουν και οι Volbeat που δεν μαρέσουν, αλλά είναι ήδη τεράστιο όνομα
…εδώ τώρα με τους Black Sabbath έχουμε ‘‘Τέλος Εποχής’’…λυπηρό αλλά και αναμενόμενο…όχι τόσο σαν μέγεθος και αξία, αλλά περρισότερο σαν αυτούς που το ξεκίνησαν, καγαπήθηκαν όσο λίγο, θα μας λείψουν…αν και οι δισκάρες τους, πάντα θα είναι δίπλα μας

:):!:

και πολύ άργησαν - τουλάχιστον να μπορεί να τραγουδήσει αξιοπρεπώς ο Οζζυ, αλλιώς θα είναι παρωδία

Ας βγαλουν εναν τελευταιο δισκο και μια τελευταια περιοδεια και ας το ληξουν γιατι δεν τραβαει η ομαδα. Μακαρι να περασουν και απο εδω αλλα το κοβω κομματακι δυσκολο. Sofia is our friend…

Δεν ξερω τι ακριβως να σκεφτω, απο την μια στεναχωριεμαι που θα το ληξουν, απο την αλλη θα ηθελα να τους δω ξανα με τον Bill Ward για να ειναι η ολη φαση οπως πρεπει… Οπως και να εχει ειναι σεβαστο αν θελουν να κλεισουν το κεφαλαιο Black Sabbath…

Το trailer δεν ειναι λιγο γελοιο με την φωνη του τυπου? Μου θυμιζει trailer αμερικανικης κωμωδιας…

Δεν πάει άλλο ρε,η φωνή του όζζυ.
καραγέρασαν ,δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο…
αλλά να μην τους διώξουμε και πριν φύγουν οι ίδιοι.έλεος.
πάντως τι θα κάνουν μετά για να’ναι στο προσκήνιο;;; δε χάνονται έτσι τα μεγάλα ονόματα.,όλο και κάτι θα κάνουν για να’ναι στις μουσικές ειδήσεις.
όχι άλμπουμ άλλα κάτι άλλο…
δεν ξέρω.
πάντως αν πάνε εδώ δίπλα θα πάω…μπορεί και όχι.

…κρίμα θά’ναι να μην έρθουν και από δω:):!: