Ζητάω Black Sabbath - The Eternal Idol

Αυτό εδώ δηλαδή:

Βασικά έσπασε το cd μου (:cry:) και το ψάχνω απλά για να αναπληρώσω το κενό στη σαμπαθοσυλλογή μου. Άμα κάποιος το έχει και θέλει να το σκοτώσει σε χαμηλή τιμή (5 μέχρι 10 ευρώ το πολύ, άντε 15 αν είναι σε βινύλιο) ας στείλει πμ ή ας ποστάρει. Δεν ψάχνω κάποιο εξεζητημένο press, οποιοδήποτε, δεκτή και κασέτα (προφανώς αυθεντική ε :p)

[B]The Eternal Idol (Deluxe Edition) [Double CD, Original recording remastered, Extra tracks][/B]
με £9.99
παίρνεις την επανέκδοση με αυτα στο δεύτερο cd

1. Glory Ride (Alternative Studio Recording)
  2. Born To Lose (Alternative Studio Recording)
  3. Lost Forever (Alternative Studio Recording)
  4. Eternal Idol (Alternative Studio Recording)
  5. The Shining (Alternative Studio Recording)
  6. Hard Life To Love (Alternative Studio Recording)
  7. Nightmare (Alternative Studio Recording)
  8. Ancient Warrior (Alternative Studio Recording)

*ειμαι άκυρος, το ξέρω

ναι μωρέ την έχω δει την επανέκδοση και άμα δε βρεθεί κάτι θα την αγοράσω, λέω άμα υπάρχει κάποιος που θέλει να το σκοτώσει μπαμ-μπαμ με >10 ευρώ ευχαρίστως να το πάρω από αυτόν, έτσι κι αλλιώς δεν είναι και τίποτα σπάνιο.

Φιλαρακι ριξε μια ματια σε παρακαλω εδω…φθηνα, πολυ φθηνα

http://www.play.com/Music/CD/4-/2231898/The-Eternal-Idol/Product.html?searchtype=musicall&searchsource=0&searchstring=black+sabbath+the+eternal+idol&urlrefer=search&strefer=musicall&searchfilters=s{black+sabbath+the+eternal+idol}%2bc{34}%2b [B]4.99 ευρω χωρις μεταφορικα[/B]. Η τιμη που βλεπεις

το ιδιο και εδω
http://www.play.com/Music/CD/4-/16586390/The-Eternal-Idol/Product.html?searchtype=musicall&searchsource=0&searchstring=black+sabbath+the+eternal+idol&urlrefer=search&strefer=musicall&searchfilters=s{black+sabbath+the+eternal+idol}%2bc{34}%2b [B]12.49 ευρω παλι χωρις μεταφορικα και το δευτερο cd γαμει και δερνει (εχει τις ηχογραφησεις με τον Ray Gillen) + στο πρωτο 2 b’ sides. Αυτο το τσιπησα προσφατα απο το ιδιο με 9.99 ευρω (προσφορα - περιμενε γιατι μπορει να ριξουν παλι την τιμη).[/B]

Τι να λεμε τωρα.Οτι καλυτερο…[B]Στο amazon πληρωνεις και μεταφορικα κατι που στο play.com δεν υπαρχει[/B]…