Black sabbath, velvet revolver, black label society

ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.Γ@#Ω ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΞΙΖΕ.

Ποιος καμμένος ξέθαψε αυτό το τόπικ; :x
Παραλίγο νόμισα θα επαναληφθεί η βραδια…
:cry: :cry: :cry: :evil:

Εγω το ‘‘ξεθαψα’’. Υπαρχει προβλημα? :-s
Και οποτε γουσταρω θα το ξανα-ξεθαψω

Trustno1 μίλησες? Άντε γιατί θα πέσει ξύλο εδώ μέσα! :stuck_out_tongue: Απαγορεύονται οι ερωτήσεις! Νέος νόμος!

Νομιζω οτι υπηρχε μια δοση κατακρισης σ’αυτο που εκανα :roll: :evil: :-k . Γενικα ειναι ενα ευαισθητο θεμα η συνaυλία των Sabbath :roll: :-s :cry:

μπααα…όχι για όλους! εγώ χάρηκα που είδα velvet revolver αλλά αν ξαναγινόταν θα το απέφευγα…καλοί οι black αλλά μόνο για το φανατικό τους κοινό(που ήταν πολλοί).

Άιντε χρόνια πολλά!!!
1 χρόνος από την καλύτερη μέρα της ζωής μου!!!
Σε κανα τεταρτάκι βγαίναν,αν θυμάμαι καλά από το παραλήρημα…

axxxxxxxx…

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Χμ πρόσφατο thread. Να θυμόμαστε μια χάλια συναυλία.
Μια οκ ελληνική, πλην όμως βαρετή μπάντα, που επαιξε καλά.
Ενας ρεντ-νέκ, ρεντίκολος που έκανε μια όρεα κιθαριά 15 χρόνια πρίν και
μας πουλάει αμερικάνιλα για τα troops του. Αν δεν προσπαθούσε να τραγουδήσει κιολας, τι καλά.
Ενας μαλλιάς, καπελαδούρας τύπος που δεν μπορούσε να σταυρώσει σωστά τα solo του, και ένας εντελώς βαρετός και ξενέρωτος frontman να χωρεύει σα γκόμενα χωρίς καβαλιέρο, κάτι τραγούδια χωρίς reffrain - φωνάζωντας οτι είναι στη μεγαλήτερη rock μπάντα τιυ κόσμου. Σιγά μην είσαι και ο MR, εθνικά μπούτια μεγάλε.
και 76 λεπτά ενος προκάτ και ανεύ αλλαγών best off - μιας μπάντας παπούδων που tourνεύει, που μ αφήσανε παγερά αδιάφορο. Φορές χειρότεροι απο το 99… και απο το ashton civic center i πώς στο διαολο το λέγανε…
60 e. τουλάχιστο οι Guns στέκονται πάνω στη σκηνή ! Ακόμα ! για 2,5 ώρες !

ξεχασες κατι…και ενας ενοχλητικος που με τις μπουρδες που ποσταρει συχνα πυκνα κανει ολο το forum να γελαει μαζι του…μπραβο μεγαλε τα καταφερες παλι :lol: :lol: :lol:

=D> =D> =D> Θες να γίνουμε φίλοι??? :?:

Κάτω τα χέρια από τον Karja!!! Είναι ο Αλέξης, ο αυθεντικός και τεκμηριωμένος του forum!!!

Long live χαβαλές!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι πίσω από τις λέξεις κρύβετ’ ο Αλέξης…

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :D/ :D/ :D/ :D/ :D/ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

ποιές μπούρδες ? Αν γελάς με κάποιες πικρές αλήθειες, δικό σου πρόβλημα, δεν δείχνει και πολύ ευφυες άτομα κάτι τέτοιο. Δεν έχω ούτε groupikh νοοτροπία ούτε σύνδρομο θεοποιήσης, ούτε χρειάζομαι να θέσω εαυτόν σε μια μάζα για να στιρήξω μια γνώμη.
γελάνε ΟΛΟΙ στο φόρουμ. Μ αρέσει πως ταυτοποίείς την γνώμη σου με αυτή άλλων. !!!

αστο φιλαρακι μας επεισες και μας τεκμηριωσες κιολας γιατι γελαμε ολοι μαζι σου… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ γέλασα πάντως με τα χάλια αυτής της συναυλίας και το γεγονός οτι πολλοί τη θεώρησαν και καλή ! Με το ότι κατήγορούν groups για αρπαχτές και όχι την ΜΕΓΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ! Δίσκος ? Τσού ! Αν είναι και τα κομμάτια σε στυλ PSYCHO MAN η σαν τα iommy albums καλύτερα. Συναυλίες με το ζόρι μια ώρα με πανάκριβο εισητήριο και έφηβοι κάθε ηλικίας να χτυπιούνται ΕΙΔΙΚΑ στο Paranoid…

Κατι σαν το live του waters??? :?

o waters επαιξε συντριπτικά περισσότερα floyd απο Σολο, όποτε … είχε μερικα lip-syncs, δεν είχε ήλιο, αλλά τελωσπάντων, τρωγότανε…Οχι οτι καλύτερο ever αλλα αξιοπρεπής !