ΤΑ ΘΕΛΩ!!! Το Evolution τι είναι;
Μια metal εκπομπη στο Ωμεγα TV…
Gia to thema tou Zakk. O Zakk den einai diasimos gia tis apeires politikes tou gnoseis alla gia to talento pou exei sto na paizei kithara. Kai den einai mono o Zakk pou exei tis idies antilipseis oson afora ton polemo sto Irak kai sto Afganistan alla enas megalos arithmos Amerikanwn kai gia afto kirios ftaioun ta mesa mazikis enimerosis. Autoi oi anthropoi misoun tous Irakinous opos akrivos misoume edo stin Kypro tous Tourkous, ena kalo paradeigma einai to sinthima “Tourkos kalos mono nekros”. Akomi sto interview pou eiparxei sto BOOZED BROOZED AND BROKEN BONED o Zakk anaferei pos o pateras tou eitan D- DAY veteran, diladi fantasteitai se ti perivalos megalose o Zakk. Esto kai an eimai fan tou Zakk den simfono me auta pou leei alla ok den mporeis na miseis kapoio gia ta pistevo tou.
Apo tin proti mera tou Rockwave (Manson) mipos vrikes tpt i genika kanenas allos edo?
Apo tin proti mera tou Rockwave (Manson) mipos vrikes tpt i genika kanenas allos edo?[/quote]
Epaikse kana 2 tragoudi pali to Evolution. Nomizo oti ta egrapsa kai auta. Alla pali milame gia poiotita bootleg…
Δεν πρόκειται να κάτσουμε να δικαιολογήσουμε τον Zakk για τις απόψεις του. Δεν νομίζω κανείς να τον μισεί (τουλάχιστον εγώ δεν τον μισώ). Αυτές είναι και τις σεβόμαστε, από τη στιγμή που τις παρουσιάζει σε ζωντανή του εμφάνιση θα δέχεται και την όποια κριτική του αξίζει… είναι ψιλοκαραγκιοζάκος, πώς να το κάνουμε δηλαδή; (τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω)
Δεν ξέρουμε εμείς Αγγλικά (ή Αμερικάνικα) και μας φταίει η προφορά του Ζακκ…
Εγώ προτείνω να τον κράξουμε που δεν τα είπε Ελληνικά.
Μιλάμε για προφορά και εμείς…[/quote]
Η αποψη σου ειναι τουλαχιστον αφελης…
Επισης δεν με ξερεις οπως και τους υπολοιπους τι αγγλικα ξερουμε
Εχω κραξει κ τους Rotting Christ για την προφορα τους(δηλ ειναι κατι που γενικα με ενοχλει)[/quote]
Δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμμένα και μην ψάχνεσαι.
Εάν έχεις κράξει τους Rotting Christ για την προφορά τους καλά έκανες αφού έτσι πίστευες, αλλα δε με απασχολεί και πιστεύω ότι δεν έχει σχέση.
Μάλλον έχεις χόμπυ να ψάχνεις να βρεις άτομα/groups που δεν έχουν σωστή προφορά. Δεν είναι κακό.
Σίγουρα μέσα 25.000 κόσμο υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν Αγγλικά, αλλά από την αντίδραση του κόσμου μάλλον ήταν πολλοί περισσότεροι αυτοί που δεν κατάλαβαν τι είπε ο Zakk.
Μη τα ρίχνουμε όλα στην προφορά. Και που έχει βλαχοπροφορά πάει να πει ότι δεν έπρεπε να τον καταλάβουν? Στην Ελλάδα αυτούς που έχουν διαφορετική προφορά δεν τους καταλαβαίνουμε?
Πάντως έχει παραγίνει το κακό. Η ατάκα " δεν με ξέρεις, ξέρεις ποιος είμαι εγώ, τι ξέρω εγώ, πόσα cd-dvd-video έχω, κτλ" έχει γίνει καραμέλα.
Άλλη όρεξη δεν έχει ο καθένας που postάρει 2 γραμμές να κάθεται να σκέφτεται ποιός μπορεί να γράφει με ψευδώνυμο στο forum. Ήμαρτον.
Εγω στην Ελλαδα εχω ακουσει βλαχικα απο τις θειες μου και εχω χασει την μπαλα…
Δεν ειπα πως οσοι δεν καταλαβαν τον Zakk ηταν λογω της βλαχοαμερικανικης, ειπα πως εχει νοτιοβλαχοαμερικανικη προφορα… Αν για σενα μιλαει κανονικα οκ τελειωνει εδω το θεμα…
Οσο για τους Rotting το ανεφερα απλα για να πω πως δεν εχω κατι με τον Zakk γενικοτερα(γιατι καποιοι μπορει να αρπαχτουν οτι κ καλα τον εθιξα επιτηδες)
Αυτα… 8)
ΟΚ
Ούτε και μ’αυτήν την άποψη συμφωνώ μόνο που το Ιράκ δεν έκανε ποτέ εισβολή στην Αμερική ούτε την έχει υπό την κατοχή της!!! Μάλιστα κάποτε οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί ήταν από τα καλύτερα τσιράκια των Αμερικάνων…
re pedia kana video kaneiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis???
kamia fotografia ton sabbath kaneeeiiiiiiiiiiiiis!!!
SAGAPAO!!!
…osoi alloi exete kanete ta post edo, ke osoi exete kana VIDEOaki PM me plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
efxaristo poli
Ειλικρινά έπαθα μεγάλη πλάκα με τους Sabbath. Μακράν η καλύτερη συναυλία που έχω δει ποτέ… Ειδικά ο Iommi που δεν είναι και από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες, ήταν απίστευτος…
Και ποσες συναυλιες εχεις δει αν επιτρεπεται ? 10 , 20 ? και μη βαλεις μεσα τα μπουζουξιδικα γιατι δεν πιανοντε
Και ποσες συναυλιες εχεις δει αν επιτρεπεται ? 10 , 20 ? και μη βαλεις μεσα τα μπουζουξιδικα γιατι δεν πιανοντε :P[/quote]
Δεν πηγαίνει σε σκυλάδικα. Είναι του “έντεχνου” (βλ. Κότσιφας, Αρβανιτάκη, Αλκινοος κλπ). Που να καταλάβουμε εμείς το “άτεχνου”…
Αν εννοεί με το να λέει “απίστευτο” τον Iommi ότι του άρεσε η τεχνική στο παίξιμο, τότε έχει μεγαλώσει επικίνδυνα η μυωπία του…χαχαχαχα.
Να πεις συνθέτης οκ, να πεις οτι είναι μορφή οκ, αλλά και βιρτουόζος στα γεράματα…πάει πολύ.
ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!
Πανε 6 μηνες και 1 ημερα…
Μπορείς να το βγάλεις και σε δέκατα του δευτερολέπτου;
Μπορείς να το βγάλεις και σε δέκατα του δευτερολέπτου;[/quote]
σαν χθες μου φαινεται εκεινη η μερα…
Χωμα απο τον Manson… και καπακι οι Black Sabbath…
Τριτη σειρα Black Label Society , δευτερη Velvet Revolver , στο λοφο στους Sabbath…
Τι λεφτα εχασα… τι μου βγηκε το μαυρο All star μες στο Terra Vibe εν ωρα Mr.Brownstone… Tι εισιτηριο χαρτι λιωμενο απτον ιδρωτα βρηκα μετα… Τι μελανιες… Τι μπιρες…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…
se katalaveno apolita…