netkostas δεν είσαι ο μόνος που πάει για τον slash :twisted:
Όμως δεν υπάρχει περίπτωσει να με αφήσει αδιάφορο κανα ΝΙΒ, Symptom of the universe, electric funeral κτλ κτλ
tall shadow ευχαριστώ, κατατοπιστικότατος :lol: !!!
netkostas δεν είσαι ο μόνος που πάει για τον slash :twisted:
Όμως δεν υπάρχει περίπτωσει να με αφήσει αδιάφορο κανα ΝΙΒ, Symptom of the universe, electric funeral κτλ κτλ
tall shadow ευχαριστώ, κατατοπιστικότατος :lol: !!!
Απλά ονείρωξη!!! Ο πιο Heavy ήχος που έχω ακούσει ποτέ γαμώ τις εμφανίσεις έκαναν οι παππούδες!!! Sabbath!!!
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα…
ΠΏΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΟΙ ΒΕΛΒΕΤ ΡΙΒΟΛΒΕΡ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ; ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.
BLACK SABBATH = K A Y Λ Α ! ! ! ! !
PS.1 Sorry Ηλία αλλά είναι η μόνη λέξη που θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει…
PS.2 Καλά ρε σείς, αυτοί οι Velvet Revolver τι γτπ τύποι είναι?? Πάντως η τραγουδίστρια είχε γαμώ τα σωματάκια! Μόνο ο Slash άξιζε!
PS.3 ZAKK WYLDE HAILZ!!!
koryfi oi velvet revolver me slash thimizontas mas tous foverous G n’ R apo palia afou allwste simantiko kommati sto programma tous itan ta tragoudia tvn G n’ R… Xerei kanenas an yparxei periptwsi oi sinaulies na kykloforisoun se DVD?? pantws eixan kameres kai tha itan krima na min tis axiopoiousan …
Πάρτε και ένα μίνι ριβιού που έγραψα σε ένα άλλο φόρουμ γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
"Καταρχήν, να ναι καλά οι Μέιντεν και ο Μάνσον που τα λάιβ τους με βοήθησαν να τεστάρω το πού θα κάτσω ώστε να βλέπω καλά (χοχοχ). Αφού λοιπόν έριξα άγκυρα από το μεσημέρι σε μια κοτρώνα με γαμάτη θέα παρέα με πατεράδες αδέρφια ξαδέρφια γυναίκες και κολλητούς, περίμενα ανυποψίαστος να αρχίσει το πανηγύρι.
Τα χετε πει όλα πάνω κάτω, οι Wastefall ωραίοι όσο παίξανε, δε νομίζω πως τους βοήθησε ο ήχος όμως. Οι Black Label Society σαν άλλοι Manowar φρόντισαν να με κάνουν να δείχνω προς τα παπάρια μου κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις που φανερώνουν μέγεθος, κάθε φορά που πήγαινε να ξεκινήσει ένα κομμάτι. Ντάξει, με γέλια και χαρές τελείωσαν γρήγορα.
Οι Velvet Revolver μου άρεσαν αρκετά (πολύ περισσότερο από BLS) είχαν πιο καλό ήχο -αλλά πάλι όχι ΤΟΣΟ καλό, κάνοντας με να επιφυλάσσομαι- και σίγουρα πολύ καλό frontman. Το κούρασαν λίγο με τη διάρκεια που έπαιξαν, αλλά μετά από λίγο “ποιος τους γαμεί και δαύτους”.
Λοιπόν. ΝΑΙ, ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω δει, η καλύτερη συναυλία όποιου ήταν εκεί εκτός των Wotans και ότι καλύτερο θα μπορούσε να δει κάποιος εν Ελλάδι. Μα τω Θεώ λέμε, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΝΟ (Ν.Ι.Β.) πώς τώρα ολοκληρώθηκα και θα ήμουν ευτυχισμένος ακόμα και αν έφευγαν. Βέβαια -κοίτα να δεις πράγματα- έπαιξαν κι άλλο,κι άλλο, κι άλλο (παρά κάποιες φήμες περί 40 λεπτών). Το Black Sabbath όπως ειπώθηκε ήταν πολύ πολύ άνετα η μεγαλύτερη συναυλιακή εμπειρία μου, και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ ξανά κάτι τόσο δυνατό. Οι τρίχες μου χόρευαν επάνω στο χέρι μου και είχα βουρκώσει σαν κοριτσόπουλο. Ήχος, απόδοση, φωνή, ενέργεια, σετλιστ. Κάτι πάνω από τέλεια. Μεγάλη συγκίνηση το Children of the Grave στο οποίο ο Ozzy έχασε τη φωνή του -αφού είχε δώσει ότι είχε και δεν είχε- και από κάτω τον αποθέωναν. Osbourne ρε μουνιά, Osbourne.
Θάνατος στους υπεύθυνους για τα Rockwave Buses. Αλλά χαλάλι, το σημερινό πρωινό ήταν διαφορετικό
Γεια σας. Μήπως μπορεί κάποιος να αναφέρει τα τραγούδια που έπαιξαν οι Black Sabbath στη συναυλία; Ευχαριστώ.
Ας πω κι εγώ δυο κουβέντες για το χθεσινό live! 8)
Oi Wastfall αρκετά καλοί (χωρις να έχω ακούσματα) και για όση ώρα έπαιξαν ζέσταναν το κοινό, για το οποίο παρεπιπτώντως δεν μπορώ να κάνω μία εκτίμηση του αριθμού του!
Τόσο κόσμο είχα δει μόνο στη συναυλία των Metallica στην Ριζούπολη.Απίστευτος λαός!!
Οι BLS Αμερικανάρες, καλές σολιές, καλά riffs αλλά κουράσανε. Ο ήχος μέτριος.
Οι VR…sorry…αλλά ήταν για τον πούτσο!! Με μία σκατόπουστα frontman που ήταν μία κακή απομίμηση Jagger, ήχο μετριότατο, μόνο ο Slash το ψιλοέσωσε λίγο το θέμα. Από το δεύτερο κομμάτι πάντως ανυπομονούσα για το πότε θα φύγουν για να βγούν τα “παππούδια”.
Και η υπέρτατη καύλα σκάει κατά τις 9:20, με ήχο από άλλον πλανήτη που στο Black Sabbath το μπάσο σε χτύπαγε στο στέρνο και ένιωθες να μετουσιώνεσαι και να έχεις το πρώτο σου “αστροταξίδι”. Με Ozzy σε απίστευτα κέφια και με τρελλά κουράγια, να τα δίνει όλα, να έχει μία απίστευτη επαφή με το κοινό και να δείχνει ότι το απολαμβάνει όσο κι εμείς. Με Iommy να τα χώνει ακατάπαυστα στα riffs και στα solos και να νομίζεις ότι παίζουν 3 κιθάρες (κακόμοιροι Maiden κι άλλους 5 κιθαρίστες να πάρετε, τέτοιο ήχο…ποτέ!!). Δεν ξέρω…είναι αυτό που έλεγε ο φίλτατος Λουκιανός, ότι κάποιες στιγμές οι λέξεις μοιάζουν τόσο φτωχές (ή το λεξιλόγιό μου είναι πολύ φτωχό) που δεν μπορείς να περιγράψεις μία τέτοια εμπειρία! Πραγματικά…ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου!!!
Πέρα όμως από τους Sabbath και τον φοβερό ήχο, θέλω να σταθώ και στην παρουσία του απίστευτου κοινού! Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσος κόσμος υπήρχε στο Terra Vibe χθες (σίγουρα πολύ παραπάνω από 25.000 πάντως), αλλά η ατμόσφαιρα ήταν από άλλους κόσμους. Τραγούδι, φωνή, συμμετοχή. Δεν σταμάτησε λεπτό ο κόσμος να απολαμβάνει και να τρελλαίνεται με αυτό που αντίκρυζε. Παράδειγμα το Black Sabbath που μετά από προτροπή του Ozzy ανάψανε χιλιάδες αναπτήρες και σε συνδιασμό με τη σκοτεινή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το τραγούδι και με το μπάσο που προανέφερα…πραγματικά νόμιζες ότι έβγαινες απ’το σώμα σου και πλησιάζεις την έκσταση! 8O
Νιώθω απίστευτα τυχερός και υπερβολικά υπερήφανος που έζησα αυτές τις στιγμές χθές βράδυ! Και να φανταστεί κανείς ότι δεν είναι απ’τ’αγαπημένα μου συγκροτήματα και πήγαινα απλά να τους δω για το “αρχείο”!!
Και η ερώτηση που μου βγήκε μετά το live (καθώς λιώναμε σε μία γωνία γελώντας με τις ανακοινώσεις που ακούγονταν απ’τα μικρόφωνα) ισχύει ακόμα :
“Ποιοί άλλοι παίξανε σήμερα???”
Καλημέρα.Σήμερα ο κόσμος είναι διαφορετικός.
Αδικία για τις συναυλίες που θα ακολουθήσουν.Theater,Slayer,Anthrax,Van Der Graaf Generator.
SABBATH ΛΕΜΕ.
Ως συνήθως συμφωνούμε… -μικρή εξαίρεση στους BLS. Καλός ήταν μωρέ ο μαύρος ο Zakk.-
Ο μικρός Κωστάκης κι ο μικρός Θοδωρής να πάνε στο χώρο που έχουν κανονίσει να συναντηθούν…Το ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ όμως!!!
Τι ήταν αυτό που μας βρήκε ρε παιδιά χτες; Πότε θα συνέλθουμε; Εγώ είχα την τύχη να τους δω το 1997 στο Birmingham στα πρώτα reunions, αλλά πλέον αυτό είναι σα να μην έγινε ποτέ! Γιατί αλλιώς είναι ένα συγκρότημα με 30 χιλιάδες κόσμου να τους αποθεώνει συνεχώς και αλλιώς είναι να είσαι καθιστός σε καρεκλάκι θεάτρου και να χειροκροτείς σα να είσαι στο μέγαρο…
Χτες νιώθω ότι όλα μπήκαν στη θέση τους. Οι Sabbath στο θρόνο τους και επιτέλους σε μία χώρα που μάλλον δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση, ο απίστευτος κόσμος εκπλήρωσε το μεγάλο του όνειρο και απωθημένο, και ο Ozzy επέστρεψε στις καρδιές μας εκεί που του αξίζει.
Δεν ξέρω αν έχω ακούσει καλύτερο ήχο σε συναυλία, έπαιζε τις riffάρες ο Iommi και σε κάθε νότα ένιωθα ένα ρίγος, δεν ξέρω αν τα γύρω βουνά ήταν έτοιμα να πέσουν! Ο Geezer ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ο ορισμός του μπασίστα και ο Ward αξιολάτρευτος! Για τον Ozzy τι να πούμε; Η απόλυτη rock καρικατούρα, έφτανε να κουνήσει το δάχτυλό του για να τρελαθεί 30 χιλιάδες κόσμος! Ευτυχώς πάντως που υπήρχαν οι οθόνες, γιατί έσωσαν πολύ κόσμο!
Αυτά… Αφού το ζήσαμε κι αυτό…
Και κάτι άλλο. Περιμένω απόψεις για τους Velvet (όχι ότι ο Weiland είναι αδερφή και τέτοια αστεία), πολλοί πήγαμε και για αυτούς και τα πράγματα είναι λίγο αμφιλεγόμενα. Φάνηκε να μην υπάρχει “χημεία” με τον κόσμο…
Καλά…αυτοί που έκαναν τις ανακοινώσεις από το μικρόφωνο…πόσο κομμάτια πρέπει να ήταν;;;;;;;;;;;;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Όσο για το Live δεν θα αναφέρω τπτ…Και μόνο πού είχα τον Ozzy στα 10 μέτρα μπροστά μου, αρκεί… (και να φανταστείτε πως ούτε εγώ είμαι φανατικός με τους Black Sabbath, και πήγα περισσότερο ως φόρο τιμής προς τους Πατέρες.)
Tα παλικάρια ήταν τελείως για την πάρτη τους, έχοντας πολύ ψηλά τη μύτη και μην έχοντας καμμία επαφή με το κοινό. Ήρθαν, έπαιξαν, πήραν τα λεφτά τους κι έφυγαν. Εμένα, αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν. Πολύ αμφιβάλω αν κατάφεραν να κερδίσουν έστω κι έναν από το κοινό που δεν είναι οπαδός τους. Μόνο οι πορωμένοι έδειχναν να διασκεδάζουν, κάποιοι άλλοι κάνανε φιλότιμες προσπάθειες να τους ακούσουν και οι περισσότεροι που δεν έχουν ακούσματα απ’αυτούς…απλά τους βαρέθηκαν!! :roll:
10 μετρα ε;Εγω ημουν πολυ πιο πισω… αλλα τι να λεμε ηταν κατι το απιστευτο…Παροτι κι εγω δεν ειμαι πωρομενη με τους sabbath και δεν περιμενα να μ’αρεσει τοσο…Ακομα δεν εχω συνελθει εννοειται…Δεν εχω παει σε πολλα live και σιγουρα αυτο ηταν το καλυτερο… :twisted:
Η δε φωνη μου με εγκατελειψε και θα κανει πολυ καιρο να επανελθει…
molis girisa kai gw stin mitera patrida salonica! loipon : oi wastefall arketa kaloi , xwris na xw akousmata kai gw opws kai oi perissoteroi pisteyw mou aresan arketa.oi bls itan sixamerotatoi , fasistes (blepe to sima stin prwti apo tis kithares pou epaikse o tipos,kathws kai tin &^$& frasi tou allou : o stratos mas polemaei tin tromokratia leei , kai ante ayto kathayto okz , alla den ennoouse mono ayto o tipos.-) . oi velvet etsi ki alliws den mou aresoun kai poli alla daks , se genikes grammes itan kalo to show tous.kai ftanoume stin ipertati stigmi : BLACK SABBATH !!! milame panikos e , ti ksilo efaga de legetai.afou apo tin 20seira piga mexri tin 5i opou efaga to ksilo tis zwhs mou kai efiga pisw pali LoL . pantws , antikeimenikotata , theoi oi sabbath , theikia synaylia
Και τώρα σειρά μου για μια πολύ διαφορετική άποψη :twisted:
Wastefall Μπράβο παιδιά, καλή φωνή, μέτρια δύναμη θέλει προσπάθεια στα live αλλά δε σε αφήνουν να ξενερώσεις! κρίμα που δεν πέρασαν την ατμόσφαιρά τους…
BLS Οκ Θεός της κιθάρας ο Zakk, άψογο να τον βλέπεις τέλειο να τον ακούς! Μία ώρα ακόμα θα με έκανε να τον βαρεθώ για όλους τους άλλους λόγους εκτός της φοβερής τέχνης του!
Velvet Revolver: Θ Ε Ο Ι ! ! ! Άψογοι!!! όπως φώναξαν και οι ίδιοι το rock N roll είναι κίνηση! Δύναμη στην εμφάνιση, άψογο show! Ο καθένας έκανε τα δικά του! Στα @@ μου αν είναι gay o frontman γούσταρα τρελά την κίνηση, το τρέξιμο, το ότι τα έδωσε όλα μέχρι να κουραστεί! Μπάσο με τρελά…άλματα :twisted: Slash να είναι ίσος η μόνη δικαιολογία για τα 60 ευρώ που έδωσα!!! Μόνο 1 ώρα γμ την τύχη μου???Ψάχνω ήδη για dvd αν και τράβηξα αρκετά videaκια και φωτό! Περίμενα πιο πολλά τραγούδια αλλά μετά από αυτό το show αν το επόμενο άλμπουμ τους είναι ακόμα πιο δυνατό τότε στάνταρ θα πάω να τους δω κάπου που θα είναι headliners!!!Ήταν ο κυριότερος λόγος που πήγα εχθές και με πόρωσαν περισσότερο!!! Και φυσικά οι ξενέρωτοι από κάτω φωνάζαν black sabbath :evil: Τι επικοινωνία να έχει ο τραγουδιστής με τέτοιο ξενέρωτο κοινό?
Black Sabbath: Ozzy!!!Πιο τρελός και από τους τρελούς! Μας έκανε ότι ήθελε!!! Πραγματικά μοναδική επικονωνία και τρέλα! Κρίμα να μη μπορεί να τραγουδίσει κιόλας ένα symptom of the universe όπως του αξίζει αλλά το τραγουδούσαμε εμείς γι’αυτόν φτάνει που τον βλέπαμε :twisted: Φοβερός ήχος, δύναμη αλλά και πολλά τα χρόνια ρε γμτο! Εκτός του ozzy οι υπόλοιποι άντεχαν μόνο για να παίξουν όχι για κάτι παραπάνω!Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο από τους παπούδες αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο live που έχω δει!
Για μένα οι VR έδωσαν περισσότερα από όσα περίμενα και ήταν οι καλύτεροι της βραδιάς!!!Και ναι, μου θύμησε Jagger ο Weiland αλλά γούσταρα σαφώς περισσότερο ένα τραγουδιστή να χτυπιέται, να χορεύει, να τρέχει, να γεμίζει τη σκηνή μαζί με την υπόλοιπη μπάντα και να κάνει show!!!Δεν έσκασα τόσα λεφτά απλά να τους δω να παίζουν!!!
Η προσπάθεια των wastefall,το παίξιμο με το στόμα του zakk, το show των VR και η ατμόσφαιρα των Sabbath ήταν για μένα τα κορυφαία στοιχεία εχθές…
Εγω θελω να σταθω στην ατμοσφαιρα,που ηταν με διαφορα χιλιομετρων η καλυτερη που εχω δει σε συναυλια.Επιασα κουβεντα με καμμια 10 παλικαρια στα διαλλειματα και ηταν σιγουρα το καλυτερο ξυλο που εχω φαει.Όχι απλα για να λεμε ότι το καναμε,αλλα γιατι πραγματικα εβγαινε από μεσα σου.Με τετοια ριφακια και τετοιο ρυθμο δεν περιμενα κατι λιγοτερο.Σχεδον θα μπορουσα να πω ότι οι γνωστοι ασχετοι μαλακες των συναυλιων δεν υπηρχαν(απιστευτο και όμως αληθινο).Και ειδικα στο black sabbath ηταν απιστευτο το σκηνικο.Πηδαγα προς τα πισω για να δω το κοινο,δεν το χορταινα.
Οι black label society δε μ?αρεσαν καθολου.Δεν εχω ακουσει και πολλα κομματια τους αλλα στη studio εκδοχη ακουγονταν λες και ηταν παιγμενα από άλλη μπαντα.Πολλη φασαρια.
Οι velvet revolver ηταν μαματοι,ακριβως αυτό το rock n? roll που περιμενα.Και παρ?όλα τα κακα λογια που ειχα ακουσει για τον weiland, ο τυπος πραγματικα μου αρεσε.Δεν εδωσε κανενα τρελο show,αλλα ειχε ωραιες κινησεις και εδενε με τη μπαντα.Και εκεινες οι κραυγες του ηταν φοβερες.Ο slash εκανα αρκετα λαθακια στο παιξιμο του,και ο άλλος κιθαριστας πρεπει να ειχε παρει πολλα χαπακια.Τετοιο χτυπημα πανω στη σκηνη δεν εχω δει πολλες φορες.Είναι και τεραστιος και ετσι και επεφτε σε κανενα ενισχυτη την ωρα που χτυπιοταν θα τον εκανε κομματια.Ο duff ηταν αρκετα ηρεμος,πρεπει να φταινε και τα φωνητικα που εκανε…Δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις,αλλα μετα από εικεινο το σολο που ο slash επεσε στα γοντα(στο mr. Brownstone νομιζω)του σκιστηκε το παντελονι!
Καλα μετα δεν εχω πολλα να πω,στο Ν.Ι.Β. χαθηκα στη λαοθαλασσα που με παρεσυρε.Και αυτη η χαρακτηριστικη κινηση του ozzy που κανει headbanging και χαμογελαει σα μικρο παιδι ειναι η ουσια του live.Αξεχαστη.