Black sabbath, velvet revolver, black label society

Ρε παιδια για τι καθεστε και μιλατε???

Εγω δεν εχω συνελθει ακομα… Απο το αριστερο αυτι δεν ακουω τιποτα και βλεπω οραματα με τον Ozzy

Sabbath ρε Μου…ια :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Καταρχάς να πω πως δεν περίμενα κάτι τέτοιο με τους Sabbath. Περιμένα ένα κανονικό live αλλά μόλις ανέβηκαν δεν ενοιαζε ακόμα και αν πέθαινα την επόμενη μέρα, αρκεί να έβλεπα όλο το live. Αν ξαναπώ κάτι κακό για τους Sabbath, θα αυτομαστιγωθώ. Παρά τους σχεδόν 25.000 κόσμο ήταν σαν να υπήρχαν μονο οι τέσσερις ΘΕΟΙ!!!

Αν εννοείς τα σκισήματα στα γόνατα στο παντελόνι του Slash υπήρχαν από το πρώτο τραγούδι… :roll:

Anyway, σόρυ αν είμαι απόλυτος αλλά από εδώ και πέρα δεν θεώρω βάσιμη καμοία αρνητική άποψη για τους Sabbath, αν δεν ήταν χθες στην συναυλία. :roll:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΛΘΩ ΠΟΤΕ!!! :twisted:

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,αλλα δεν νομιζω τα σκισηματα να υπηρχαν απο την αρχη στο παντελονι του.Θα το χα παρατηρησει

APLA I KALITERI SINAULIA EVER

Ypirxan ap’tin arxi, apla den to pires prefa.

Apo dvd min axoneste, yparxoun 15 diaforetikes ekdoseis, syn tin ekdosi parkinson… :lol:

έχεις υπόψην σου κάποια καλή έκδοση που να καλύπτει τουλάχιστον πλήρως τους VR? Αν ναι please ενημέρωσέ με με πμ!

Επίσης, περίμενα να διαβάσω και τη δική σου άποψη για τη συναυλία, δεν είχες πάει?

oi velvet entelws apaisioi kata ti gnwmi mou , perimena pws kai pws tous theous.
O slash apodixtike oti den einai kai kanenas super kitharistas , apla enas kalos kitharistas.

Μολις πριν απο μερικες ωρες γυρισα απο Αθηνα και να μαι παλι εδω στην δουλεια μου να προσπαθω να καταλαβω τι εγινε προχθες και εχθες το βραδυ.Αλλα επειδη το θεμα μας ειναι η χθεσινη μερα, ας πω και γω την γνωμη μου.
Wastefall και BLS τους εχασα γιατι μεχρι να οργανωθει η παρεα αστα να πανε!!! Μου φαινεται οτι ειναι καλυτερα ή μονος σου ή ακομα ενα ατομο.Απο 2 και πανω ψιλοσκατωνει η δουλεια, μεχρι να βρεθουμε να οργανωθουμε…
Τελοσπαντων δεν θα γκρινιαξω αλλο. Φτασαμε στον χωρο οταν εβγαιναν οι VR οι οποιοι μου αρεσαν παρολο που δεν εχω ακομα παρει το contraband παρα μονο οτι εχω ακουσει απο δω και απο κει.Αρκετα ενεργητικοι επι σκηνης τρεχοντας πανω κατω και ενας γαματος Slash, δεν νομιζω οτι θελουμε και τιποτα αλλο απο το συγκεκριμενο γκρουπ.
Τωρα τι να πω για αυτο που ακολουθησε μετα;;; Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν λεξεις για να το περιγραψει κανεις αυτο.Τι να πεις δηλαδη; Οτι αυτοι οι τεσσερις μαυροφορεμενοι τυποι επανω στην σκηνη κοντα στα 60 σχεδον, εστειλαν περιπου 25000 κοσμο αδιαβαστο; Ποιος δεν ανατριχιασε στο ακουσμα του Black Sabbath; ή ποιος δεν παρανοησε με το Paranoid; και ποιος δεν τραγουδισε στην αρχη του Iron Man;
Η χθεσινη μερα για πολλους απο εμας θα μεινει χαραγμενη στην μνημη μας για πολλα πολλα χρονια.
Let’s go crazy!!!

έχεις υπόψην σου κάποια καλή έκδοση που να καλύπτει τουλάχιστον πλήρως τους VR? Αν ναι please ενημέρωσέ με με πμ!

Επίσης, περίμενα να διαβάσω και τη δική σου άποψη για τη συναυλία, δεν είχες πάει?[/quote]

Perimeno na mou erthoun polla masters opote logika tha kano ena dvd me tin kalyteri version apo kathe tragoudi. Traviksame kai emeis alla polla einai kounimena. Arketa omos einai screenshot kai einai poly kala.

Den thelo na grapso akomi sxolia giati prepei prota na syneltho gia na eimai antikeimenikos.

Pros stigmin tha po apla oti eipa kai sto forum tou gnr.gr, apla syginitiko to oti eida tous mousikous pou agapisa apo 10 xronwn…

Ξυπνάω,τσιμπιέμαι,πηγαίνω στον καθρέφτη,πλένω το πρόσωπό μου,κάνω προσπάθειες για να συνέλθω, αλλά τίποτα δε φαίνεται να βοηθάει.Η μετά Sabbath εποχή της ζωής μου έχει μόλις αρχίσει και πρέπει να προσαρμοστώ.Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο.
Ηταν η πρώτη μου φορά σε ένα τόσο μεγάλο φεστιβάλ και η αγωνία μου ήταν τεράστια.Νομίζω το show ξεκίνησε γύρω στις 17.30 με τους Wastefall.Ως λάτρης του φινετσάτου progressive ήχου δε θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο.Παρόλο το σύντομο της διάρκειας κατάφεραν να μεταδώσουν σε όλους τις ιδέες τους ,κάτι που οφείλεται και στο αστείρευτο ταλέντο τουσ.Φωνάρα ο τραγουδιστής.
Μετά από σχετική καθυστέρηση ,οι BLS βγήκαν στη σκηνη και για άλλους they fuckin’ ruled ,για μένα όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια southern μπάντα μέσα από metal πρίσμα.Αξιοσημείωτο το solo του Wylde με τα δόντια ο οποίος για μένα είχε και την καλύτερη απόδωση απ΄όλους στο live.
Μετά από κάποιες απαραίτητες δόσεις δροσιάς έκανα απέλπιδες προσπάθειες για μια καλύτερη θέση και λίγο πριν βγουν οι VR βρέθηκα σχεδόν στα κάγκελα.το κλοτσιδι που έφαγα , ούτε στον εχθρό μου!!!Η ανυπομονεσία πήρε τέλος με το έβγα του θεου στη σκήνή.Ο ηγέτης του αλήτικου hard rock ήταν εκεί κι εγώ έτοιμος να τον αγγίξω.Slash πάλι Slash! Και ο Duff φαινόταν να είχε κέφια αλλά…Οσο για τους άλλους , ποιους άλλους;Εννοείτε τους VR;Ρε παιδιά δε φυσούσε εκείνη την ώρα. Γιατί κουνιόταν τόσο ο τύπος;
Ο ήλιος ξεκινούσε το ταξίδι του πίσω απ΄τα κατάφυτα όρη της Μαλακάσας κι ενώ η νύχτα έπεφτε όλο και περισσότερος λαός μαζευόταν μπροστά στη σκηνή περιμένοντας την Αποκάλυψη. Σιγόβραζα από αγωνία και μαζί μου άλλοι 25.000 περίπου πιστοί.Ηταν περίπου 21.30 όταν ακόστηκε το γνωστό medley από τραγούδια των Sabbath.H ώρα της αλήθειας όμως είιχε φτάσει.Η εμφάνιση του Madman και των τριών θεών από το Birmingham ήταν γεγονός.Οι πρώτες νότες του ΝΙΒ έκαναν μια Ελλάδα να παραλυρεί ενώ οι τρίχες μου …ίσως και κάτι άλλο … εκτοξεύθηκαν στον κατάμαυρο ουρανό.After forever για τη συνέχεια και ένα setlist βγαλμένο από τα πιο τρελά μας όνειρα.Τρέλα , έκσταση, δάκρυα και ιδρώτας μαζί, όνειρο…έτσι απλά.Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;Τις σιρήνες και την ευλαβική συμμετοχή του κοινού στο War Pigs,τους αναπτήρες και το ρήγος συγκίνησης στο άκουσμα του Black Sabbath,το ανελέητο παραλήρημα και τα καπνογόνα στο Paranoid,το τελειωτικό χτύπημα του Children of the grave όπου πραγματικά έγινε της π…άνας, τον Ozzy που έκανε σαν παιδί , την κιθάρα από άλλο πλανήτη του Iommi που έσπαγε κόκαλα!;!;
Το βράδυ του Σαββάτου ήταν απλά ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και νομίζω να υπάρξει άλλη μπάντα που να με κάνει να νιώσω τόσο έντονα συναισθληματα.Ισως οι Metallica…αμήν και πότε
Sabbath σας ευχαριστούμε!!!

pooo poo re pedia!!! ti na protopi kaneis!!!
ir8a extes piso sto spitaki mou, kypro, ke akoma prospa8o na sinel8o!!! den ine ke ligo pragma na deis tou BLACK SABBATH apo to kagelo!!! :twisted: :twisted:
oloi itan kaloi, eixe plaka stous VR opou o Zakk ka8otan dipla apo to drum kit pinodas mpires ediposiasmenos apo tin parousia tou sigrotimatos tou slash… :stuck_out_tongue:

poo poo ti porosi oi sabbath…

pao na sinel8o, me sigxorite… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

O a Zakk apisteutos, epese trelo kopanima trelo kopanima

Oso gia tous Velvet Revolver, theoi. Den mporousa na to pistepso oti vlepw kati tetoio,
vevaia akousa kati malakies gia autous pio panw pou ama arxisw na tis sxoliazw tha faw trelo
ban, O Scott itan aeikinitos kai edeixne na zei ti mousiki oso kanenas allos, tora kati oti kounietai kai kati tetoia einai paparies giati einai o korifaios frontman,
To pio xenerwto stous velvet itan oi asxetoi apo katw pou den ixeran ta kommatia oute kan to SEX TYPE THING pou einai apo ta highlights tis periodeias tous.

Sxetika me Sabbath twra ti na leme, den perigrafetai me logia.

Πώς κάνουμε delete ένα μύνημα;

Ρε τι μου λέτε εσείς εγώ ήμουνα απέναντι(Εύβοια) και άκουγα θεικά κλαρινά κ’ μπουζούκια και εσείς μου λέτε για Sabbath (πλάκα,πλάκα)

Καλά, η συγκεκριμένη εκτέλεση του Sex Type Thing των STP θα μπορούσε να είναι καλύτερη, πιο δυνατή. Πάντως παρ¨όλο που δεν τρελαίνομαι για την μουσική τους, παραδέχομαι ότι είχαν αρκετά καλή εμφάνιση.

Vlepontas prin 2 bdomades toys Sabbath sas ta lega alla den akougate( eidika oi gelioi pou diedhdan fhmes mh emfanishs tou). Oi typoi einai oi apolutoi metalopateres ,o Ozzy esteile adiavastous olous osous ton katekrinan kanontas mia akros K a t a p l h k t i k h skhnikh parousia xorophdontas san mikro paidi!!! Apo ta sxolia sas pistevo oti egine kati analogo kai ellada. Ki afhste tous allous na asxolountai me nerovrastes soupes (NAI re soupes!!!) typou Velvet Revolver. Tous eida ki autous tous xenerotous, ti na poume tora. Oi G’n’R m’aresan arketa alla ayto oute fthnh apomimish tous den htan.

Telika re paidia tha mas to dieukrinhsete, htan 'h oxi to panteloni toy Slash sxismeno apo thn arxh? :lol: :lol: :lol: :lol: Edo o kosmos kaigetai kai to…liri xtenizetai :lol:

Kalo einai na bgalete apo to arthro tou main site oti oi Velvet Revolver ekanan doraki sto elliniko koino to “Come On Come In” giati den to epaiksan pote.

Όντως, χοντρό… (και το εννοώ).
Sorry.

telia telia!!!
exoume kai kati na leme sti kipro:p

kai tou xronou ekei tha maste pali! :slight_smile: