Black sabbath, velvet revolver, black label society

Ρε συ legolas…Ok, δεν σου άρεσαν οι VR, σεβαστό. Αλλά όχι και σούπες…!! Προφανώς και μπροστά στους Sabbath όλοι υποκλίνονται, αλλά για μένα οι VR στο Rockwave απλά…έδειραν!!

Entaksei, ama kathomaste tora na asxoloumaste me tin apopsi tou kathenos den teleionoume oute se deka xronia.

Afou to paidi tous eide etsi, aston na tous eide etsi. Simasia exei ti itan gia sena… Afou tous goustares ase tous allous na lene…

Τώρα που γύρισα στα Γιάννενα και προσγειώθηκα κάπως στην πραγματικότητα ας γράψω και’γω 2-3 πραγματάκια.
Wastefall δεν είχα ακούσει και μου άρεσαν.
Οι BLS ήταν αρκετά καλοί,ακριβώς όπως τους περίμενα και ευτυχώς η ώρα πέρασε πιο γρήγορα περιμένωντας τους Θεούς.
Oι Velvet Revolver δεν με ικανοποιήσαν και εξηγούμαι:Ο δίσκος τους μου άρεσε πολύ και ήμουν θετικά προκατειλλημένος.Στα πρώτα κομμάτια γούσταρα αρκετά,έπεσε και κάμποσο χοροπηδητό αλλά μετά από λίγο άρχισαν να με κουράζουν.Ισως φταίει ότι ο κόσμος δεν πολυγούσταρε,ίσως πάλι οτι προσπαθούσα να πλασαριστώ μπροστά για να έχω καλή θέση για μετά κάτι που έκαναν πολλοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτος συνωστισμός εκεί προς τα μπροστά. Ισως και να φταίει οτι σκεφτόμουνα το τι θα συμβεί λίγο αργότερα.
Πάντως νομίζω ότι ο ήχος στους VR δεν ήταν δυνατός όσο θα έπρεπε.
Εντάξει για τους Sabbath νομίζω τα είπατε όλα.Πραγματικά αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει.Ανεπανάληπτο.Έβλεπα τον Ozzy περίπου από τα 20-25 μέτρα και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα.Που ήταν ο γεροσακάτης που περιμέναμε να δούμε;Μιας και δεν έβλεπα το γερασμένο του πρόσωπο,νόμιζα οτι έβλεπα έναν 25άρη Ozzy βγαλμένο από τα 70’s!Πραγματικά έπαθα πλάκα.Ο Iommi πραγματικός ογκόλιθος.Υπέρτατη στιγμή το Black Sabbath.Aνατριχίλα.Τι ήχος ήταν αυτός του μπάσου που μας ανακάτευε τα σωθικά?Δεν επεκτείνομαι άλλο.Εμπειρία ζωής.Οποιος δεν ήρθε (όλοι δεν ήρθαν?)δεν μπορεί να καταλάβει τι έχασε.

Κατ’αρχήν γεια χαρά σε όλους μιας και ειναι το πρώτο μου ποστ (αν θυμάμαι καλά δηλαδή γιατί μπορεί να ναι και πάνω απο 2 χρόνια μέλος)

Για αυτό που συνέβη το σάββατο ό,τι και να πω θα είναι λίγο.Απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο.Και πολύς κόσμος,και γαμάτη ατμόσφαιρα,και σούπερ εμφάνιση της Αγίας Τετράδας ΟΖΖΥ-ΙΟΜΜΙ-BULTER-WARD,πάρα πολύ καλός ήχος,εώς τέλειος.ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Πολύ όμορφο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω στα 30-40 και παραπάνω να κάνουν σαν μικρά παιδιά βλέποντας ζωντανά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το συγρότημα.Τι να πω δε ξέρω.ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.Τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Δε ξέρω πως σας φάνηκε εσάς,αλλά εκείνη τη στιγμή που ο Οzzy έχασε τη φωνή του εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ

Υ.Γ. Ε,ρε γαμ…νη φισαρμόνικα δεν σε έπιασα! :roll:

Το μεγαλητερο γεγονος στη συναβλιακη ιστορια της ελλαδας.
Δεν εχω να πω τιποτα για τα πρωτα 3 group.Ηθελα πολυ να παρακολουθησω αλλα δεν τα καταφερα σχεδον καθολου.
Προσπαθησα να καταλαβω τι θα δω μετα απο λιγη ωρα αλλα ολο και λιγοστευε και δεν τα καταφερνα…
Δεν υπαρχουν λογια για αυτην την μερα…Ενα ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα…δεν συγκρινεται με τιποτα αυτο το πραγμα και με κανεναν…(μονο αν δω και St.Vitus…)

Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να πριγράψει κανείς το βίωμα.Απλά ο καθένας το έζησε με τον δικό του τρόπο και θα το θυμάται με τον δικό του τρόπο. Ελπίζω να μην ξανακούσω ατάκες του στύλ είναι παππούδες κτλ.

Για μένα η καλύτερη συναυλία που έχω δεί…Τι Metallica, τι Maiden, τι τι δεν υπάρχει τίποτα!!!

Syggnomh re paidia eilikrina den thelo na prosvalo tous opadous ton VR alla den pistevo oti yparxei logos yparxhs autou tou group, den exoun na prosferoun sth mousikh apolutos tipota pera ths aplhs psuxagogias. kai fusika den me endiaferei an einai gay 'h oxi o tragoudisths ,einai toylaxiston asteia auta.

Telika den apanthsate, htan 'h oxi to panteloni tou Slash sxismeno apo thn arxh ? :lol: :lol: :lol:

apantisane alla tespa…apo tin arxi itan skismeno ;p

fotografies kaneis?? :stuck_out_tongue:

Review, αποκλειστικές φωτογραφίες, setlist και διάφορα για την εμφάνιση των Velvet Revolver εδώ:

http://www.gunsnroses.gr/athens2005.htm

Οι Wastefall μου άρεσαν αρκετά με καλή παρουσία πάνω στη σκηνή (μην ξεχνάμε και που έπαιζαν τα παιδιά…)

Οι BLS εντάξει, μπορεί να έχουν ωραίο και δυνατό ήχο, ο Zakk μπορεί να ξέρει κιθάρα αλλά με τέτοιες απόψεις και κατευθύνσεις ας τους ακούν αυτοί που τη βρίσκουν με κάτι τέτοια. Προσωπικά με άφησαν και με αφήνουν αδιάφορο.

Velvet Revolver: Πάρα πολύ καλοί (προσωπική πάντα άποψη). Απόλαυσα πραγματικά κάθε στιγμή της εμφάνισής τους με το βλέμα συνεχώς καρφωμένο σε Slash, Duff και Matt.Μετά το τέλος της συναυλίας τραγούδαγα ακόμα (εκτός φυσικά από Sabbath) Mr.Brownstone και Fall to pieces!

Τέλος, ζητάω ταπεινά από τους 4 δημιουργούς της ΜΟΥΣΙΚΗΣ να μου επιτρέψουν να προφέρω το παρακάτω όνομα: BLACK SABBATH!!! Όταν λένε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ μικροί και αδύναμοι για να κρίνουν τον Θεό, τότε τι μπορώ να πω εγώ για τους SABBATH? Απίστευτο, Όνειρο, Μαγεία, Λύτρωση!! Αλήθεια ρε παιδιά ζήσαμε πραγματικά κάτι τέτοιο??? Από το Μεγάλο Μαύρο Σάββατο το βράδυ έχουν ξανακολλήσει τα μυαλά μου και ακούω πάλι συνέχεια και ΜΟΝΟ Sabbath… :twisted:

Paidia, syggnomi alla prepei na sympliroso oti oi Velvet den eipan oti tha ksanarthoun, opos anaferei sto arthro o Panagiotis. Panagioti, syggnomi re file, se exo kanei kommatia…

Epeidi eida xthes to brady to video to leo…

Δε βαριέσαι…θα τ’αντέξουμε!!! :lol:

Βρες μας και το βίντεο των Σάμπαθ όμως.

ok gia na hremhso ki ego dhladh…

Οι velvet revolver είναι αδερφές και άσχετοι, να έρθουν να μου γλείψουν τη μαλαπέρδα διπλή στρώση.
Όσο για το slash είναι πολύ βλάκας, βρήκε μια μελωδία στο sweet child και νομίζει πως επειδή την παίζει όλη την ώρα, φτιάχνει τραγουδάρες!
Τα ξέχασε ο slash που σε ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στη γιορτή κάποιων ετών της gibson τον είχε καλέσει στους pride & glory ο Zakk για να παίξουν το voodoo child και τον έκανε ΡΟΜΠΑ?
Μεγάλο νούμερο.
Ο Zakk ακούτηκε ότι ήταν πίσω από τα drumms και γέλαγε με τους μαλάκες που τους φέραν στο rockwave και πρίν απ τους society κι όλα! Ούτως η άλλως πολλοί λίγοι συγκριτικά με τους Society γούσταραν και ήταν ενεργοί στους velvet.
Πάμε ρε Society!

den exw diavasei olh thn shzhthsh alla eida oti ta teleytaia post anaferontai stous velvet revolver,tous opious den eixa akousei pote palaiotera,prosopika den me entyposiasane,ayto omos pou pragamtika me peirakse htan h emfanish,kala einai dynaton na skaei o tragoudisteis me ton Nazistiko aeto sto kapelo???ase de thn parousia tou sthn skhnh,ki alloi einai re file etsi alla otan dinoun live einai sovaroi(vlepe halford) a kai an pire kala to mati mou eida kai enan sidiroun stayro se tatoo se enan ap’aytous,ti na peis…

ναζιστικό αετό???ρε παιδιά αυτά είναι τρελά πράγματα! Χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος εγώ το συνέδεσα με το όλο image Που προβάλουν και την παλιά συμμετοχή του στους stone temple pilots! Αλλά δε μου φάνηκε και ναζιστικό! Μη μένουμε σε λεπτομέρειες, και ο “ναζιστικός” σταυρός πριν χρησιμοποιθεί από τον Χίτλερ συμβόλιζε αρμονία και ειρήνη… :stuck_out_tongue:

Οι VR ήταν άψογοι, προσωπικά βάζω 8/10 στους πολύ καλούς showmen διότι δεν ήταν τα δύσκολα και μοναδικά τραγούδια τους που ήρθαν να μας δείξουν αλλά τη σκηνική παρουσία τους η οποία ήταν η καλύτερη στο festival! Ίσως γι’αυτό ο zakk κοιτούσε πίσω από τα ντραμς fuck_trends, για να μαθαίνει… :twisted: :twisted: :twisted:

xa xa xa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Exeis xioumor omos, bravo :lol: :lol:
Tora pou to skeftomai kai mena phre to mati mou ton Iommi na kryfokoitazei otan ekane solo o Slash :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stis sinaulies tis Germanias:

Velvet Revolver frontman Scott Weiland has been forced to change his Nazi stage costume in a bid to avoid arrest during the band’s German tour dates.