? Black Sabbath?

Πιστεύω ότι είμαι μικρός και χαζός, αλλά από αυτά που εστίασες και εσύ και εγώ, έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Αλλά ας μου εξηγήσει ο faid τι εννοεί… :slight_smile:

Δεν με πιανεις νομιζω, φυσικα αφησαν εποχη μονο και μονο με τη συμμετοχη του DIO απλα οταν τα ακουω περισσοτερο Dio,Rainbow μου ερχεται στο μυαλο παρα Sabbath.:roll:

Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο. [-X

Λογικό. Γιατί εκεί τον άκουσες πρώτη φορά, εκεί τον αγάπησες. Με τους Rainbow έβγαλε 3 δισκάρες , που ήταν και η πρώτη επαφή του κόσμου με τον Dio. Όπως και πολλοί έχουν συνδυάσει τη φωνή του Ozzy με τους Sabbath για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Είναι και οι 2 χαρακτηριστικές φωνές για κάθε μπάντα. Signature φωνές όπως λες και εσύ. Εδώ παραδέχομαι ότι έχεις δίκιο.

Πολυ σωστα το θετεις.:wink:

Επ, τί έγινε εδώ πέρα? Μακελειό…

Τελικά, απ’ό,τι φαίνεται είχε λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο thread, μιας και έγινε συζήτηση και αυτό είναι θετικό.
Δεν ξέρω αν θέλετε να μιλάμε μόνο για την Ozzy-era, εγώ προσωπικά δεν έθεσα τέτοιους περιορισμούς, αν και στο εισαγωγικό μου ποστ μάλλον φαίνεται ποια είναι η αγαπημένη μου περίοδος…:stuck_out_tongue:
Βασικά, το θέμα είναι να μην γίνονται αυτές οι κουβέντες/διαμάχες για το “ποιοι είναι οι original Black Sabbath” κλπ. γιατί χάνεται το νόημα, κουράζουν και το thread γίνεται βαρετό με το να αναφέρονται τα ίδια και τα ίδια.

Παίδες ο καθένας έχει τα γούστα του, έχει δεθεί για τους δικούς του λόγους με κάποια albums και δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να επιβληθούμε ο ένας στον άλλο.
[SIZE=“4”]Enough is enough[/SIZE].

Τώρα, ευχαριστώ τον Bleedin History που ανέφερε λεπτομέρειες (που παρέλειψα) για τα τραγούδια που πόσταρα στην αρχή.
Αυτή την κυκλοφορία την είχα κατεβάσει πριν κανα χρόνο.
Το έχει βγάλει κάποια Crackly Records και είναι σίγουρα ανεπίσημο.
Για τα τραγούδια είναι όπως τα λες, αλλά αυτό με το “Thomas James” δεν το ήξερα και δεν το είχα ψάξει περισσότερο! :oops:
Με είχε εντυπωσιάσει αρχικά όταν το άκουσα και πράγματι είχα παραξενευτεί διότι ο ήχος ήταν αρκετά παράξενος για Sabbath παρόλο που στο τέλος θυμίζει το ομώνυμο τραγούδι.
Το βιβλιαράκι της κυκλοφορίας αναφέρει πως ο manager Jim Simpson έπαιζε την τρομπέτα και είναι όντως ο Iommi στην κιθάρα, αλλά μάλλον είναι fake!
Τhanks που μας έδωσες τα φώτα σου και έβαλες τα πράματα στη θέση τους.
(άμα πετύχεις πουθενά πληροφορίες για την προέλευση του κομματιού, πόσταρε please).

Το “Song For Jim” δεν έχει διαρεύσσει πουθενά σε ολόκληρη μορφή και υπάρχει μόνο αυτό το απόσπασμα στο dvd που σωστά αναφέρεις. (btw αυτό ήταν και το πρώτο dvd που αγόρασα ποτέ, όταν είχαν πρωτοαρχίσει να κυκλοφορούν μουσικά dvd και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Καθόμουν και το έβλεπα ξανά και ξανά…)

Επίσης, μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο υλικό από τους Mythology (την μπάντα που ήταν οι Iommi/Ward πριν τους Polka Tulk/Earth/Sabbath).

Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Ανοίγω καινούριο θρεντ για black sabbath rarities κλπ. να πάμε να τα πούμε εκεί

Όχι ρε συ, όχι κι άλλο thread! :!:

Απλά ας σταματήσουν αυτοί ο “τσακωμοί” κι ας μείνουμε στην ουσία του θέματος.

edit: ένα rarities thread θα είχε φάση (δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη), αλλά να μην περιορίζεται σε ένα μόνο συγκρότημα, γιατί έτσι θα πάει στον πάτο…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=963238#post963238

άμα θες να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ για Black Sabbath έλα εκεί.

Φιλε σορρυ αλλα μπορεις εσυ πολυ απλα να σταματησεις να ακους οτιδηποτε καινουριο βγαζει ο οζζυ και οχι αυτος να σταματησει να κανει αυτο που γουσταρει να κανει.
Χαζομαρες του τυπου “Ας σταματησει αξιοπρεπως σε ενα ταδε επιπεδο” ας μη κοροιδευομαστε δεν ταιριαζουν καθολου στον οζζυ ο οποιος στα 62 χρονια ζωης του κανει οτι να ναι , οτι γουσταρει(με εξερεση το οζμπουρνς) και γι΄αυτο λατρευεται.
Ο ιδιος εχει πει οτι ο επομενος δισκος του θελει να ειναι πολυ εξω απο τα νερα του χεβι μεταλ γιατι απλα ετσι γουσταρει…γιατι να μη τον βγαλει ?Δε καταλαβαινω !

Εντάξει παίδες με το συμπάθειο αλλά το πηδήξατε το thread !

Τα ίδια πράματα συνέχεια, 9 σελίδες τώρα! [-X

Πω νταξ, μην τα γαμάμε όλα. Για να φάει το κράξιμο που φαγανε οι Μέηντεν? Δε λέω ο Iommi φαίνεται ότι έχει να δώσει ακόμα, αλλά ο όζι πώς να τραγουδησει? To Scream δεν το άκουσες?[-X

υπαρχει κανεις απο δω που να γουσταρει το dehumanizer πολυ οσο εγω???

ενα αλμπουμ που στη αρχη δεν μου πολυαρεσε αλλα τελευταια το ακουω φανατικα…

Τι δε σου αρέσει στο Scream φίλε deadhead; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πειραγμένη είναι η φωνή του Ozzy αλλά για τα 62 χρόνια του μου φάνηκε μια χαρά. Όπως και στο “Crucify The Dead”. Επίσης σε ένα live tv show (νομίζω στον Kimmel) η απόδοσή του στο “Shot In The Dark” ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα.
Kανείς δε λέει ότι μπορεί να βγάλει τη φωνή του παρελθόντος αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο λες.
Ανήκω, σαν καλό fanboy, σε εκείνους που θέλουν ένα ακόμα Black Sabbath για να μην πεθάνω με αυτό το απωθημένο:p

Τι κομματαρα εγραψε ο [SIZE=“7”]SLASH[/SIZE]!!!

Οντως εδω μια χαρα ειναι ο Οζζυ, σημαντικο ρολο παντα παιζει τι τραγουδι θα πει…

μεγάλη μπάντα ρε μάγκες επική που έχει φτιάξει ολόκληρο μουσικό ΙΔΙΩΜΑ!!!
Black Sabbath και δεν ειμαι καλά και εννοείται με τον [SIZE=“6”]Ozzy[/SIZE]!!!

Θα ήθελα ένα reunion μόνο και μόνο για να τους δω γιατί το 2005 δεν τα κατάφερα. Τώρα για δίσκο και τέτοια δεν νομίζω να ψήνομαι αν και τα 2 καινούρια(11 ετών) κομμάτια που υπήρχαν στο Reunion ήταν μια χαρά.

τα ιδια με τον αποπανω

Θα ήθελα ένα reunion που θα γίνει για να βγει καινούριος δίσκος. Αν γίνει μόνο και μόνο για live, με τα ίδια και τα ίδια τραγούδια που παίζουν από το '97, να λείπει το βύσσινο…

+1…
Aν είναι για αρπαχτή να κάτσουν ήσυχοι.