Οσοι μιλατε για δισκο που θα γινει για να αποδειξει οτι οι τυποι μπορουν να δημιουργησουν ακομα κτλ, ας εχει υποψη του το οτι δεν εχει ουτε 6 μηνες που Iommi/Osbourne ηταν στα δικαστηρια για το θεμα του ονοματος και των royalties. Προφανως δε θα επανενωθουν για το συναισθημα και να θυμηθουν ομορφα παιδικα χρονια στο Μπιρμιννχαμ.
+1…
κατα τα αλλα συμφωνω με iron aris…
Ας επανενωθούν και ας ξεφουρνίσουν και ένα (κακό) δίσκο - αφορμή για λάιβ. Δεν μας χαλάει καθόλου. Ούτε το Devil you Know τρέλανε κόσμο (αν και είχε και 2 κομματάρες μέσα) αλλά το λάιβ δεν πείραξε κανέναν νομίζω.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μπαντα χρειαζεται αφορμη για να κανει συναυλιες.
Και θα ‘ναι κριμα οι Sabbath να μπουν στο τριπακι αυτο και να βγει (αν βγει) μια πατατα (αν ειναι πατατα), που θα λεει απ’ εξω Black Sabbath.
Για το πρώτο συμφωνώ. Αλλά για το δεύτερο όχι, γιατί δεν πιστεύω ότι έχουν βγάλει οι Σάμπαθ (με όζζυ) μόνο έπη (technical ecstasy, never say die), ούτε με πειράζει να γράφει ένας κακός δίσκος Sabbath απ’έξω αν τους (ξανα)δούμε λάιβ και (ξανα)τρελαθούμε.
Έντιτ. Βασικά το technical ψιλοχώνει.
Για να τελειώνουν οι σαχλαμαρίτσες.
Οι σαμπαθ έχουν βγάλει [B][U]δέκα (10) [/U][/B]τουλάχιστον ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ δίσκους, οπότε ακόμα και τις κλανιές τους να ηχογραφήσουν και να τις κυκλοφορούν σε cd κάθε χρόνο ο μύθος τους δεν φθείρεται, το όνομά τους δεν σπιλώνεται.
Εδώ οι Scorpions είχαν βγάλει εκείνη την αρχιδιά με τα “ηλεκτρονικά στοιχεία” της λαϊκής που δεν ήταν καν αστείο, ήταν θλιβερό σαν γέρικο τραβέλι, και όχι μόνο δεν εφθάρη ο μύθος τους ίσα-ίσα που μετά έγιναν και μεγαλύτεροι απ’ό,τι ήταν στα 90ς και έρχονταν κάθε χρόνο.
Ο μύθος εφθάρη μόνο σε συγκροτήματα τύπου Angelwitch και Coven, που έβγαλαν ένα-δυο κλασικά άλμπουμς και μετά δεν κατάφεραν να ξαναπιάσουν τόσο ψηλά στάνταρντς.
Οπότε ξεκολλήστε με τις πατάτες δίσκους και τις ντροπές. Τα ιερα τέρατα δεν έχουν τίποτε να αποδείξουν σε κανέναν.
Ο οπλαρχηγός μας έβαλε στη θέση μας.
Όντως σοφές κουβέντες από μπλήντινγκ. Άντε γιατί παρακολουθώ την κουβέντα χωρίς να λέω τίποτα αλλά η ουσία είναι πως ό,τι παπαριά και να βγάλουν μια χαρά θα μας σοδομίζει πάντα το ριφφ του National Acrobat, το σόλο του Paranoid, το τς τς τςςςς των ντραμς στο War Pigs και και και…
Σταμάτα να με αντιγράφεις ρε :!:
[SPOILER]=Ρ[/SPOILER]
Ε σιγά μωρέ, τα αυτονόητα λέμε κι οι δυο απλά το φόρουμ κατακλύζεται από ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
Ναι αλλά (θα αποκαλυφθώ τώρα) τα κρέντιτς περί σοφών κουβεντών κτλ. τα παίρνεις μόνο εσύ.
Λέγε πόσα τους ακουμπάς ρε πούστη :!:
δεν ακουμπάω τίποτα. Αρκει απλά το σωστό άβαταρ που εμπνέει σεβασμό. :blues:
Wait till Bobby hears about this on April :!:
Ozzy:“Πριν πεθάνω θέλω να φτιάξουμε το καλύτερο Black Sabbath album”
Πολλά ακούγονται τελευταία για τις συζητήσεις περί reunion του αρχικού line up των Black Sabbath οπότε είναι πολύ φυσιολογικό ο Ozzy να δέxεται χιλιάδες ερωτήσεις πάνω στο θέμα. Σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε στις 27 Ιανουαρίου και που εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=Df5piWjEud4&feature=player_embedded) μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο, ο Ozzy εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο του πόθο για την δημιουργία του καλύτερο album ever του τεράστιου συγκροτήματος. Συγκεκριμένα είπε:
«Πολύ συχνά δέχομαι αυτή την ερώτηση: ?θα υπάρξει άλλος δίσκος από τους Black Sabbath;?. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όλοι μιλάμε, είμαστε φίλοι. Όμως πέρασαν 30 χρόνια από το τελευταίο μας studio album. Αν δεν πρόκειται για κάτι πολύ, πάρα πολύ καλό ο κόσμος θα σκεφτεί ?περιμέναμε 30 χρόνια γι? αυτό;?. Όμως πριν πεθάνω είναι το όνειρό μου να φτιάξουμε τον καλύτερο Black Sabbath δίσκο. Θα το ήθελα πολύ αυτό.»
Με το όνειρο θα μείνει μου φαίνεται:p
Εχει ηδη φτιαχτει και λεγεται Heaven And Hell… [B]ΑΥΤΟ[/B], δεν ξεπερνιεται με τιποτα… Απο εκει και περα οπως ειπαν και οι αλλοι οτι και να βγαλουν, εχουν ηδη γραψει ιστορια και δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα, ειναι οι [B]BLACK SABBATH[/B].
Για κάτι τέτοιους σαν κι εσένα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε φορά που μπαίνω στο θρεντ δημοψήφισμα για τον αγαπημένο δίσκο των σάμπαθ και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί, φταίει που οι ψήφοι είναι μοιρασμένες στους 6 πρώτους δίσκους και βγαίνει αυτό το ανόσιο αποτέλεσμα
Τουλάχιστον στο δημοψήφισμα για την αγαπημένη era τα πράγματα είναι όπως ΠΡΕΠΕΙ να είναι.
καλα το απο κατω σας χωνει για τα καλα :
http://www.youtube.com/watch?v=FsISkgC9ndE (και με lead τον Van Halen).
Ξεκολληστε λιγο απο την εποχη με οζζυ παιδια.
Υπαρχουν πολλα καλα κομματια με Μαρτιν.
Αυτό φίλε είναι το αγαπημένο μου της μάρτιν εποχής. Πάντα μου έκανε εντύπωση που το θεωρούν μέτριο γενικά. Το Virtual Death ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από την όζζυ εποχή και αυτό είναι απαράβατο αξίωμα.