ειναι το πρωτο σαμπαθ που αγορασα, θα’μουν 12 κ δεν ηξερα κ πολλα … απλως μου αρεσε το εξωφυλλο…
Καλα το συγκεκριμενο album εχει 3-4 κομματαρες αλλα ως συνολο δεν ειναι τοσο καλο οσο τα Eternal Idol,Healdess Cross.
Θα το εβαζα στο ιδιο επιπεδο με το Tyr.
(αν και sabbath stones δεν εχει)
Ξεκολλατε ρε και εγω εννοειται οτι [B]ΛΑΤΡΕΥΩ[/B] και [B]ΠΡΟΣΚΥΝΩ[/B] Sabbath με Ozzy, η ιστορια του metal αρχισε εκει, αλλα ο καλυτερος δισκος τους ειναι με DIO και ειναι το Heaven And Hell…
Πρωτα Heaven and Hell
Μετα Mob Rules
Μετα Headless Cross
Βριστε οσο θελετε:D
Τον τελευταίο καιρό έχω φάει κόλλημα με το Forbidden και συγκεκριμένα με αυτό:
το οποίο βρίσκεται στην γιαπωνέζικη έκδοση του δίσκου σαν bonus.
αυτο ακριβως… τα ιδια ισχυουν και για μενα…
Τι να βρίσουμε έχεις βάλει αυτογκόλ από μόνος σου :lol:!
Ειπαμε για το δικο μου μουσικο γουστο ειναι τα καλυτερα!
Δεν ημουν ποτε die hard οπαδος της πρωτης συνθεσης,αν και αναγνωριζω την προσφορα στο ειδος.
νταξ, είναι 10άρια ακατέβατα και οι 3 επιλογές του τζώνυ.
Το [B][U]ρεπορτάζ[/U][/B] του rocking.gr αναφέρει ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Vinnie Appice, οι Heaven & Hell θα συνεχίσουν με άλλον τραγουδιστή. Ο τίτλος και το περιεχόμενο είναι μάλλον παραπλανητικά και απέχουν αρκετά από την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν είναι άλλη η πηγή, αλλα ο Appice είπε τα εξής σε συνέντευξή του στο Bravewords.com (http://www.bravewords.com/news/155386):
Δηλ. αν οι Iommi/Butler/Appice αποφασίσουν να ξαναπαίξουν μαζί (πράγμα αρκετά πιθανό), θα είναι μεν με άλλο τραγουδιστή (προφανώς), αλλά θα είναι κάτω από άλλο όνομα. Το οποίον σημαίνει ότι οι Heaven & Hell έχουν τελειώσει. Το είχε δηλώσει και ο Iommi (ή ο Butler, δεν θυμάμαι ποιος από τους δυο), μετά το θάνατο του Ronnie.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Bravewords.com: Last word on Heaven And Hell. You probably will continue, but under a different name?
Appice: ?It?s up in the air. Put it this way ? we?re in communication with each other and there?s been talk about continuing in some way, shape or form. It?s not like this is the end of the band.?
ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
Bravewords.com: Last word on Heaven And Hell. You probably will continue, but under a different name?
Appice: ?It?s up in the air. Put it this way ? we?re in communication with each other and there?s been talk about continuing in some way, shape or form. It?s not like this is the end of the band.?
I’ll have to go with Raziel666.
πάμε ένα reunion με martin ρε παιδιά!
Νίκο το ξερα ότι θα το κάψεις στο τέλος, τόσο που ακούς Σάμπαθ τελευταία. =Ρ
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο…και τώρα πλάκα-πλάκα, αυτό θα ονομάζεται The Eternal Idol;:):!:
I would like to make it clear, because of mounting speculation and rumours, that there will be definitely NO reunion of all four original members of Black Sabbath, whether to record an album or to tour.
Geezer Butler
Και καλά! Χιλιοδιαβασμένες και ειπωμένες τέτοιες δηλώσεις!!!
Μια μόνο να βγει αληθινή, μας φτάνει.
Ναι, ξέρω τί έχω γράψει εδώ πέρα, αλλά τώρα μιλάει ο Γκίζερ. Ν’ αγιάσει το στόμα σου άρχοντα.
Εσυ τωρα με ποιους εισαι;;; :blues: