Εγω παντως ειμαι με το να κανουν αυτο που πραγματικα νιωθουν και πιστευουν οτι θα λειτουργησει επι της ουσιας…
Με Τόνι και Γκίζερ. Ό,τι πουν αυτοί. Πιο σαμπαθόσκυλο δε γίνεται όμως. :blues:
Μην εισαι χαζος ρε …να ‘σαι μ’ αυτο που χρειαζεται για να δουμε λαηβ την κλασικη τετραδα.
Εγώ τους έχω δει, στ’ αρχίδια μου. :razz::har:
TONY MARTIN.
Επίσης.
edit: καποιος χώθηκε σφήνα!
? Black Sabbath ? Και ολα αποκττουν νοημα!!!
Επιτέλους! Επανακυκλοφορεί το Born Again με κατάλληλο remaster και 2ο CD με διάφορα καλούδια. Για να δούμε…
#-o#-o#-o#-o Δηλαδή πρέπει να το αγοράσω ξανά;;;;;;; Και το έχω ήδη σε remastered.
Το 2ο cd πρέπει να είναι με live tracks από την περιοδεία που είχαν κάνει με το Gillan για την προώθηση του δίσκου. Το Smoke on the water το είδατε; O Gillan λέει ότι η ιδέα να μπει στο set list ήταν των Iommi - Butler ενώ αυτοί λένε ότι τους το πρότεινε ο Gillan!!!
Eδώ έχει αρκετά στοιχεία για την Born Again περιοδεία:
(Raziel666 μάλλον είμαστε οι μόνοι εδώ μέσα που γουστάρουν Sabbath με Gillan8))
Το 2ο CD, πέρα από τα live κομμάτια που έχει (λογικά από μια ηχογράφηση του ραδιοφώνου στο Reading Festival του 1983), έχει και 2 κομμάτια που εμφανίστηκαν σε κάποιο bootleg με demos του Born Again.
Προσωπικά, ήλπιζα και σε κάποιο remix ως bonus, πέρα από το remaster, μια και είναι γνωστό ότι ο ήχος του Born Again δεν είναι το φόρτε του, κυρίως λόγω της μίξης.
@ARIAN: φαντάζομαι και σε άλλους αρέσει το Born Again, δε γίνεται να είμαστε οι μόνοι!
Αν και είμαι “οζικός” η αλήθεια είναι ότι το μπορν αγκεν αν είχε κανά δυο ντουμοκόμματα στην θέση των "κιπ ιτ γουορμ’ και ‘χοτ λαην’, τότε θα ήταν γαμώ τα δισκάκια!
ειμαι λιγο αυστηρος και δεν τοποθετω το Born Again ως Sabbath… κατα τα αλλα γαμει!
Και μενα μου αρεσει ο δισκος απλα δεν μου αρεσει καθολου η παραγωγη και ο ηχος.
Ελπιζω με το remaster να ακουγεται οπως πρεπει
Τώρα θυμήθηκα ότι είχα βάλει τις προάλλες το remaster του Born Again από το 1996 (της Castle), και ακουγόταν απλά μια φασαρία στην οποία δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τίποτα.
Μακράν το χειρότερο CD των Sabbath από ηχητικής άποψης. Ελπίζω το remaster να διορθώσει κάπως τα πράγματα…
Πάρτε και ένα (δοκιμαστικό) εξώφυλλο, όπως στάλθηκε στον webmaster του www.black-sabbath.com :
Απ’ ό,τι λέει ο τελευταίος, πρόκειται για νέο remaster και όχι remix.
ναι δεν ειναι remix…η φάση ειναι οτι θα προσπαθήσουν βρουν τα αρχικά tapes για να ξαναβγεί και άλλη κυκλοφορία στο μέλλον.!
Μια απο τα ιδια και εδω. Πολυ κακος ηχος, θαβει τα κομματια…
Black Sabbath για μενα σημαινει Ozzy,Butler,Ward,Iommi,δλδ οι πρωτοι 8 δισκοι.Περασανε τεραστοι τραγουδιστες και οργανοπαιχτες απο την μπαντα οπως και βγηκαν δισκοι σταθμοι με τους αλλους συνδυασμους αλλα οταν σκεφτομαι την λεξη Black Sabbath μου ερχεται στο μυαλο Master of Reality,Vol.,Sabbath Bloody Sabbath και οχι Heaven and Hell,Headless Cross,Tyr.Κολλημενα μυαλα δλδ αλλα δημοκρατια εχουμε…
Πιθανοτατα ο πιο αδυναμος δισκος της Πρωτης Εποχης.Η πρωτη μερια του δισκου στεκεται στο υψος του ονοματος τους με το Back Street Kids και το You Won’t Change Me του οποιου τα χεβι ριφς και το ασταματητο σολαρισμα φερνουν ως φυσικη εξελιξη του Sabotage,με πληκτρα,τυμπανοακροβασιες και γλυκοεπαναστατικο ρεφρενακι απο την φωνη του Ozzy.To Gypsy εγω το θεωρω ως το καλυτερο του δισκου με το ομορφο καλωσορισμα που σε περιμενει απο τον Ward/Iommi και τα συγκλονιστικη κιθαροπαιξια του προς το τελος του κομματιου.
Απο κει και περα οδισκος περιλαμβανει 2 μπαλαντες,το It’s Alright που τραγουδα ο Ward(μια χαρα φωνη) αλλα τπτ το ιδιαιτερο και το She’s Gone που δειχνει μια διαφορετικη πλευρα των Sabbath με πλουσιες ενορχηστρωσεις αλλα με χαμενο το ντουμ συναισθημα.Το μπλουζιστικο All Moving Parts με το μπασο να βομβ(αρδ)ιζει τα αυτια μου και το εμπορικο/απλοικο/πληκτροφορο χιτακι/κλιπακι Rock & Roll Doctor δεν βελτιωνουν την κατασταση.Ο δισκος κλεινει με ενα ‘‘επιστροφη στις ριζες’’ σαμπαθικο ριφοκατεχομενο Dirty Women.
Πανεξυπνες οι γελοιογραφιες που περιεχονται με καλυτερη αυτην που ειναι ενα '‘φυσιολογικο’'ζευγαρι που ανεβαινει τις σκαλες και απεναντι τους εχουν τα 2 ρομποτς του εξωφυλλου και λιγο πιο περα ενα ζευγαρι χιπιδων/μεταλλαδων καπου κατεβαινουν.Τελικα οι '‘Φυσιολογικοι’'σχολιαζουν αρνητικα ως ‘‘παραξενους’’ οχι τα ρομποτς αλλα τους ‘‘Μαλλιαδες’’.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ:lol:
To [I]Never Say Die![/I] ειναι το πιο αδυναμο της 1ης περιοδου.
Με κομματια σαν τα “Dirty Women”, “Back Street Kids”, “Gypsy”, “Rock ‘n’ Roll Doctor”, το [I]Technical Ecstasy [/I]ειναι για μενα επιπεδου[I] Sabotage[/I].
θεμα γουστου ειναι.Ειναι σιγουρα παντως τα 2 πιο αδυναμα τους εποχης Οζζυ.Παντως σε καμμια περιπτωση δεν παιζει συγκριση ποιοτητας αναμεσα σε Sabotage με Technical Ecstasy.
SABOTAGE>>>>>>>Techical Ecstasy