δεν ξέρω αν είναι αλήθεια…πάντως για δίσκο που λέει, εγώ δεν περιμένω δισκαρα…10 κομμάτια σε στυλ Psycho Man, Selling My Soul να έχει και όλα καλά…
βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμη…αν είναι αλήθεια
*τώρα είδα αυτό…Selling My Soul" features a drum machine…!!
Δεν τους έχω δεί λαιβ μόνο τον κύριο Ozzy
Αλλά γαμάνε σίγουρα απο ότι έχω ακούσει στα λαιβ
Θέλω να δω την τρελή κιθάρα του Iommi…έμαθα ότι στην Μαλακάσα είχαν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό
[I]I?m saddened that a Birmingham journalist whom I trusted has chosen this point in time to take a conversation we had back in June and make it sound like we spoke yesterday about a Sabbath reunion.
Thanks to the internet it?s now gone round the world as some sort of ?official? statement on my part, absolute nonsense. I hope he?s enjoyed his moment of glory, he won?t have another.[/I]
Ο Ozzy δεν ήταν παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “God Bless Ozzy Osbourne” που έχει γυρίσει κι αναλάβει την παραγωγή ο γιός του Jack.
Αυτή η απουσία θεωρήθηκε ύποπτη και συνδέθηκε με τις φήμες ότι βρίσκεται στην Αγγλία και δουλεύει με τα υπόλοιπα αυθεντικά μέλη των BLACK SABBATH το υλικό ενός νέου δίσκου.
Όταν ρωτήθηκε η κόρη του Kelly που είναι ο πατέρας της αυτή απάντησε…“Ο πατέρας μου είναι…δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να πω.Αλλά κάνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον,Μόλις τελείωσε μια περιοδεία κια τώρα κάνει κάτι πολύ ενδιαφέρον,δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω όμως γι"αυτό.”
Ο γιο΄ς του όταν ρωτήθηκε αν ο Οzzy είναι στην Αγγλία για τον λόγο που αναφέραμε,απάντησε…“Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να αρνηθώ με ποιοόν είναι μαζί και πού είναι”
“Yes, it’s a very, very strong possibility,” Ozzy said of getting the old band back together. “It’s in the very early stages, so we haven’t recorded anything yet. If it works out, it’ll work out. If it doesn’t, I’ll keep doing my thing.”
Guitarist [B]Tony Iommi [/B]has told U.K.'s Terrorizer magazine that the four original members of BLACK SABBATH recently [B]got together in a rehearsal room[/B] for the first time in years, adding, “[We] played some of the old stuff and to be together again was great. We’re all on good terms and we’re at a stage where we can play together again. It would be good if we could and I suppose it’s the closest it’s been to be able to do that. [B]It could happen!”
[/B]
Ντρεπομαι που το λεω,αλλα μεχρι προσφατα ειχα σχεδον επιδερμικη επαφη με τους Sabbath της Οζζυ εποχης.
Τον τελευταιο καιρο λοιπον ειπα να καλυψω καποια κενα που ειχα και ακουω τα πρωτα 6 αλμπουμς.Οκ,μεγαλειωδεις ολοι οι δισκοι,ο ενας καλυτερος απο τον αλλον,αν και μεχρι στιγμης εχω μια μικρη αδυναμια για τα Paranoid και Sabbath bloody Sabbath.Τι να πρωτοδιαλεξω,το μπασο του Geezer που στοιχειωνει,τις ριφαρες του μουστακια ή την φωνη του Οζζυ που ειναι απο τις πιο παθιασμενες της μουσικης ιστοριας.
Μεχρι τωρα ελεγα πως προτιμουσα τη σολο καριερα του οζζυ(τους σολο δισκους του οποιου λατρευα χρονια τωρα)σε συγκριση με τους δισκους με Σαμπαθ,αλλα τωρα ψηφιζω δαγκωτο τους δευτερους.