Eγώ πάντως θα ήθελα να δω τον Iommi με τον Hughes…
Νομίζεις. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουν με τον dio, σίγουρα θα έκλειναν την καριέρα τους με την αυθεντική σύνθεση γιατί εκτός των άλλων, δε θα μπορούσαν ποτέ να λέγονται Black Sabbath ξανά, και δεν ήταν Black Sabbath ούτως ή άλλως αυτό που ακούγαμε.
και τι ήταν;;;
εκτός αν ούτε αυτό είναι Sabbath
Ασφαλώς και δεν κρίνω την ποιότητα των άλμπουμ, απλώς το ότι δεν είναι Sabbath.
Aυτο που λες θα γινοταν αφου εβγαζαν τουλαχιστον ενα ακομα δισκο με το Dio, οποτε μιλαμε για μποοοοοολικα χρονια μετα.
Και στην τελικη, δε νομιζω οτι θα ηταν ποτε ευκολο να ριξουν “πορτα” στον Dio.
To reunion κατα πασα πιθανοτητα θα ερχοταν οταν ο Dio αποφασιζε πως θα ασχοληθει περισσοτερο με τις υπολοιπες δραστηριοτητες του.
Κατα τα αλλα, μια χαρα Sabbath ηταν και με Dio, παροτι ειμαι φανμποης της πρωτης περιοδου.
Το έχουν κάνει στο παρελθόν 2 φορές με χαρακτηριστική άνεση, τώρα θα κόλωναν;
Ακόμα κι όταν ήταν ο α-ντίο στο γκρουπ, τα άλλα μέλη δεν διέψευδαν επανασύνδεση με την ορίτζιναλ σύνθεση. Και μάλιστα από τις δηλώσεις τους, φαινόταν ότι είναι στα σχέδια τους.
Μου φαινεται τοσο ακυρο το σχολιο,“δεν ειναι Sabbath με DIO”… Και τι ειναι δηλαδη? Οι Sabbath ειναι οι Sabbath απο το Black Sabbath εως το Forbidden. Στην πορεια αλλαξαν πολλα μελη, αλλαξαν υφος, αλλα παντα ηταν οι Black Sabbath, ολες οι μπαντες κανουν αλλαγες στον ηχο τους. Εγω την περιοδο με DIO την εχω πιο ψηλα απο ολες, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αγαπαμε καθε περιοδο των Sabbath, αλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο.
Συμφωνω απολυτα με Moon_Madness.Οι Black Sabbath πεθαναν οριστικα με την φυγη/διωγμο του Ozzy to 79.Όλα τα επομενα σχηματα απλα δεν είναι Black Sabbath πώς να το κανουμε τωρα!Πες τους Black Rainbow πες τους Heaven and Hell πες τους Tony Iommi and Friends πες τους όπως διαολο θες!
Respect για τα δυο επομενα με Dio που είναι γαμω αλλα μετα απ?αυτά το χαος και κριμα γιατι ο Iommi,για μενα,απλα ξεφτιλιζε το ονομα για τα επομενα 10 χρονια και βαλε.
η press conference ειναι σε 4 μέρες…εκει θα δούμε τι θα πουν , και τότε θα πούμε και εμείς…τώρα τι γούστα εχει ο καθένας, οκ…γουστα ειναι αυτά…
[SPOILER]αλλά sabbath είναι με τον ozzy…ναι, οκ και με dio sabbath ήταν, αλλά …this is the real thing[/SPOILER]
Έτσι ακριβώς…
[SPOILER][/SPOILER]
Βασικά χωρίς πλάκα τώρα… σοβαρευτείτε
Έεετσι, έεεετσι…
Αλλά μην το λέμε παραπέρα, γιατί μπορεί ούτε κι αυτό να είναι Σάμπαθ…
[SPOILER][B]ΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΖΖΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SABBATH, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΟΜΜΙ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ;;;;;;;;;;[/B][/SPOILER]
Μάλλον ο jiopas εννοεί αυτό το άλμπουμ:
[SPOILER][/SPOILER]
Aυτο εννοω.Γιατι δεν φαινεται στο spoiler που εβαλα?
Σε μενα φαινεται κανονικα!
Μάλλον δεν διάβασες το όνομα του γκρουπ!!!
Kαλα καλα,καληνυχτα!!!
Ασε μην το χοντρυνω τωρα,λεγοντας οτι εβγαλαν το ‘‘Live Evil’’ και πηρε σεμιναριο ο Οzzy για το πως τραγουδανε τα κομματια του.
’‘N.I.B’’ και ‘‘Black Sabbath’’ τα τραγουδαει ο Dio και το γατακι κρυβεται απο ντροπη!!!
Πω, πω, πω…
Σωστα!Σαφως και δεν θα ηταν Black Sabbath!Αυτο ακριβως λεμε!!!
Ιεροσυλε Jiopa θα καεις στα καζανια της κολασης!