δηλαδη το θέμα είναι αν εχει καλύτερη φωνή κάποιος απο τον Ozzy? γιατί αν είναι ετσι, το reunion πρέπει να γίνει με … εμένα.!!
Aν εχεις απο τον Ozzy καλυτερη φωνη (αρκετα πιθανο δλδ:p) γιατι οχι?
Ειμαστε καποιοι που γουσταρουμε να ακουμε ακομα και τα κομματια της εποχης Ozzy, με φωνη Dio
να το κοιτάξετε…μπορεί να ειναι κάτι σοβαρό…
Μας εχουν παρει τη σειρα στο γιατρο, οσοι γουσταρουν Παπανδρεου ακομα:p
αχαχαχαχαχα…το ίδιο, σκεφτόμουν …!! :lol:
*συγνώμη για το οφ τοπικ…τέλος
Πλήρης αμπαλίαση [-X
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε ([I]και μαλάκες…[/I]) ότι και ο [I]Halford[/I] τα έλεγε καλύτερα τα τραγούδια του Ozzy.
Ήμαρτον ρε σεις.
Πάλι καλά που υπάρχει κι ένας crimson_Idol να κρατά τα μπόσικα…
…ναι,ναι,παλι καλα!!!
:bleh: OZZY ΡΕ ΖΩΑ!
Aυτος να δεις ποσο σας χωνει!!!
πάω πάσο!
καλό χώσιμο θα μας χώουν οι μοντερατόρες ε!!
Και καλά θα μας κάνουν…εδω λέμε αν κάναν σωστά που το ξαναπροσπαθούν και κάναμε ολόκληρη καταγραφή το ποιοι έχουν τραγουδήσει…χαχαχχα
[SPOILER]Αυτός είναι ο καλύτερος τραγουδιστής των sabbath—) [/SPOILER]
Σοβαρά τώρα, εδώ ακούγονται απόψεις φάσης πιο αιρετικός πεθαίνεις. Ο dio υπήρξε ένας απο τους σημαντικότερους τραγουδιστές που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην μεταλ κοινότητα και αναμφισβήτητα με τους sabbath έκανε δύο δίσκαρους. Αλλα μόνο ένας καταφέρνει να βγάλει τον αλήτικο εαυτό των Iommi-Geezer παιδιά, και αυτός είναι ο όζζυ. Οκ ο Dio έχει καλύτερη φωνή απο τον όζζμαν, αλλα με τον όζζυ έβγαλαν 6 δίσκαρους, 1 καλό δίσκο και έναν μέτριο. Τι να λέμε τώρα, η επιρροή του όζζυ ακόμα και αν δεν τραγουδά τόσο καλά όσο ο dio είναι τεράστια, ο τύπος είχε το attitude να βγάλει δίσκους όπως το vol.4. Και ποίος θα τραγουδήσει καλύτερα κομμάτια όπως το snowblind ή το sweet leaf. :roll: Σίγουρα όχι ο Dio για τους ευνόητους λόγους.
αφού είναι της μόδας
Sabbath bloody Sabbath
Master of reality
Paranoid
Vol 4.
Black Sabbath
Mob Rules
Heaven and hell
Sabotage
Headless cross
Technical ecstasy
TYR
Never say die
Dehumanizer
Born again
Cross purposes
Eternal idol
Seventh star
Forbidden
Επειδή η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά κατεβαίνει στο ρόκιν,
[B][SIZE=“4”]ΤΟ VOL. 4 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΠΑΘ ΣΤΑ 70’S ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΙΟΜΜΙ-ΓΚΙΖΕΡ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE][/B]
εγω πάντως δεν λεω οτι ο οζζυ είναι οι sabbath, αλλά οτι με τον οζζυ είναι sabbath…
the real thing ρε παιδί μου…
πάντως οτι και να λέμε, λίγες μέρες μένουν…