[COLOR=“Red”][U][SIZE=“7”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ!!![/SIZE][/U][/COLOR]
αντε ενα λαιβ αποθημενο θα φυγει
REUNITES TO RECORD FIRST NEW STUDIO ALBUM IN 33 YEARS
TO RECORD FIRST NEW STUDIO ALBUM IN 33 YEARS
FIRST NEW STUDIO ALBUM IN 33 YEARS
FIRST IN 33 YEARS
FIRST
.
:!:
^^Χασαμε τον Dyingfreedom!:lol:
α παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα παναγια μου σωσεα π
Και έχουμε και ημερομηνία για 10 Ιουνίου στο Download ε? Εκεί θα έχουν πάθει από τώρα εγκεφαλικό.
http://www.rocking.gr/news/Oi_Black_Sabbath_ksanazoun_me_neo_album_kai_pagkosmia_periodeia/11301/
αΦςσφδφγσδ
δγσγγρςσγ
ναι ρε,δευτερη φορα το ιδιο λαθος δε γινεται,θανατος
[B][SIZE=“6”]ΓΣΓΑΣΔΓΑΣΔΓΑΣΔΓΑΣΔΓΑΣΔΓΑΣΔΓΑΣΔΔΑΒΓΑςΣΔΞΒΗςΕΑΒΗΓΕΑςΒΗΕΓςΒΗΕΓΑΒΗςΕΓΒΗΕΓΒΗςΟΟΒΗΕΓΑςΒΗΓΕΒΗΕΓςΒΗΕΞΓΑΒΗςΕΞΓΑΒΗςΕΓΒΗςΑΕΞΓΑΒΗςΕΓΑςΒΗΞΕΓΑςΒΗΕΓςΞΒΗΕΓςΑΞΒΗΕΓΑςΕΓΑςΞΒΗΕΓΒΗςΞΒΗΕΓςΒΗΕΓΑςΒΗΕΓςΞΒΗΕΓΑςΞΒΗΕΓςΕΓςΕΞΓΒΗςΒΗΕΓΒΗΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B]
ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ!
λοιπόν…γιαγιακα που το 05 ήσουν δίπλα μου στην μαλακασα με τον γιο σου και τα εγγόνια σου, ετοιμάσου να ξαναβρεθούμε.!!!
ψυχασθενής κοπελίτσα που ειχες ανέβει στα δεντρά και χτυπιόσουν σαν το χταπόδι, ετοιμάσου.!
Εντάξει, τη μια μέρα το Download έχει Metallica και την άλλη Black Sabbath. Προβλέπω να ξεπουλάει σε 10 λεπτά.
Ετοιμαστε ολοι για μπουφλες!ΠΟΡΩΣΗ!!!
αυτο ακριβως,τα εισιτηρια βγαινουν σε 1 βδομαδα,δε θα μεινει τιποτα
[B][SIZE=“4”]ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!![/SIZE][/B]
για Ελλάδα ακούγεται τιποτα?
κάτι σε χρεοκωπία…
χαχαχα καλα νταξει αυτό ειναι σίγουρο!
Έφυγα για Donington 2ημερο Metallica και Sabbath!!! Αυτά είναι!!
Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου και φεύγω για Download!!! 10 Ιουνίου 2012 πρώτη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί!!! Βέβαια υπάρχει και μια εξεταστική στην μέση… λεπτομέριες…