Καλα ελεγε ο λιακοπουλος ο καιρος γαρ εγγυς.Ποιος τον ακουγε?
Εγώ γτ νιώθω σα να το ήξερα?Προφανώς γουστάρω αλλά λίγο πολύ όλοι το ξέραμε…
ε δεν ήταν από το θάνατο του κοντού και μετά απλά θέμα χρόνου;
ε ναι νταξει.αλλα παλι,μετα την ξενερα πριν λιγους μηνες που ο Ιομμι το διεψευσε,ολοι περιμεναμε την επισημη ανακοινωση
Ο σωσων εαυτω σωθητο.
Ξερουμε ποσο παει το 3μερο με διαμονη εκει (camping)στο Download Fest?
Γιατι τορα με Σαμπαθ στο πακετο και Μεταλλικα + οτι εχει να ανακοινωθει με ενδιαφερει παρα πολ υ Επισης υπαρχει κανα οργανομενο γκρουπ που να πηγενει εκει απο καποιο ταξιδιωτικο γραφειο? :-k
ΕΝΙΤ
Ξεχασα …
[SIZE=“6”][B]SABBATH ρεεεεεεεεεεεε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE]
Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι ακόμα γίνεται. Ίσως αυτό που είπε ο hopeto, με το που είδα το 11-11-11. Απλά το ήξερα, οπότε δεν μου έχει έρθει ακόμα η κεραμίδα. Θα τα πουμε σε λίγο.
[SPOILER]ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΓΑΑΜΩ ΤΤΑΓΦΑΣΦΥΤΑΡΣΥΗΓΒΑΔΧΦΓΣΑΦΔΓΣΓΔΞΗΘΙΗΗΑ[/SPOILER]
ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι το 2012 θα ερθει το τελος του κοσμου!!!
[I][B][SIZE=“5”]…what is this that stands before me…[/SIZE][/B][/I]
Και λεει να γινει τιποτα και να χασουμε κανεναν απο αυτους…
[SPOILER]
[/SPOILER]
BAN!!!
Δε ξέρω πώς να αντιδράσω γιατί δεν πίστευα ότι θα ακούσω ποτέ νέο υλικό Black Sabbath.
Πλέον αναμένω το album όπως δεν αναμείνει οτιδήποτε ψυχαγωγικό στη ζωή μου.
Και δεν ακούω νότα πριν πάρω το cd στα χέρια μου και πατήσω το play.
Ελα, να πεφτουν τα hate xD
Anyway, τωρα μπορω να παω ησυχος στο παρτυ…
ΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΝΕΑΡΑ ΤΡΕΛΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ???[SIZE=“6”][/SIZE]
ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΡΙΟΛΑΣ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
[B]ΠΡΕΠΕΙ [/B]να έρθουν Ελλάδα, αλλιώς τζάμπα η χαρά
:papas:
Βλέπω τα περισσότερα ποστς εδώ μέσα και πραγματικά το απολαμβάνω, είναι φανερό ότι η πλειοψηφία των παιδιών εδώ μέσα είναι πιτσιρικάδες που μάλλον το 2005 ήταν πολύ μικροί για να είναι στη Μαλακάσα. Το γράφω αυτό επειδή πραγματικά είναι αυτό που έχει μείνει περισσότερο από καθετί άλλο και ευτυχώς δηλαδή, γιατί με αποτρέπει και λίγο απ’ το να κρατήσω μια στάση τύπου “ε ντάξει, τους έχω δει” κτλ. κτλ. Μάγκες τώρα είναι η δική σας ευκαιρία, οπότε από κάποιον που έχει δει ήδη Σάμπαθ ακούστε το εξής: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΜΠΑΘ LIVE.
έντιτ
Αποπάνε άραξε στα κυβικά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν κι από δω, το έχουν ήδη κάνει 4 φορές και σε μικρότερης κλίμακας περιοδείες.
Είμαι ήδη εκεί τότε
ενω κάτι άλλοι που ήμασταν εκεί…:roll:
εγω μπορώ να πω οτι ο δίσκος με καίει εξίσου…να μη πω τίποτα άλλο…
10 selling my soul μας φτάνουν??
μπορούν κατι παραπάνω?
θα βάλει φωτιά ο οζζυ στο στούντιο την ώρα των ηχογραφήσεων?
βασικα αισθανομαι ιδιαιτερα τυχερη εχοντας δει και heaven n’ hell και ozzy περυσι…εχοντας λοιπον ζησει αυτα απλα λεω πως ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟ ΑΠ’ΕΞΩ…
εμπειρια ζωης…
βασικα θα γαμουσε ιδιαιτερα αν ερχοντουσαν μαζι με black label society οπως το 2005 αλλα ας μην ειμαστε πλεονεκτες…
@Κριμσονάκο
Τί σημασία έχει… εγώ το έχω πει, κανονικά θα έπρεπε όλοι να είμαστε σαμπαθόσκυλα με όλη τη σημασία της λέξης, δηλαδή:
Οι Σάμπαθ αποφάσισαν να επανενωθούν; Ζήτω
Οι Σάμπαθ αποφάσισαν να το διαλύσουν; Ζήτω
Οι Σάμπαθ αποφάσισαν να περιοδεύσουν με τραγουδιστή τον Όζζυ; Ζήτω
Οι Σάμπαθ αποφάσισαν να περιοδεύσουν χωρίς τραγουδιστή και να παίζουν τα κομμάτια instrumental με τον κόσμο να τραγουδάει από κάτω; Ζήτω
Οι Σάμπαθ αποφάσισαν να πάρουν για τραγουδιστή το Γιώργο Ταμπάκη; Ζήτω
Οι Σάμπαθ αποφάσιαν να βγάλουν δίσκο ο οποίος θα αποτελείται από κλανιές και ρεψίματα του Όζζυ; Ζήτω
Κτλ. κτλ.
Ποιος δεν είναι να του δαγκώσω το καναρίνι και να κατουρήσω στον νεροχύτη του.??