Πάντως,στο μυαλό τουλάχιστον,δεν υπάρχει κάποιο άλλο reunion που να περίμενα με τόση ανυπομονησία,καθώς εδώ μιλάμε για αυθεντική σύνθεση.
Δηλαδή καλά όλα τα άλλα,όμως κακά τα ψέμματα η μουσική που ακούμε έχει πλέον μία ιστορία και πολλοί σημαντικοί μουσικοί δεν βρίσκονται εν ζωή για να παίξουν σε μία αυθεντική σύνθεση με το συγκρότημά τους είτε υπάρχουν άλλα θέματα.
Και επειδή το καλοκαίρι του 2005 ήμουν μόνο 12/13 χρονών…
[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ[/B][/SIZE]
[/SPOILER]
Μη βιάζεσαι, γιατί η απάντηση μπορεί να σε υποχρεώσει να μαζέψεις πολύ “υγρό”… Γιατί δε συμπεριλαμβάνω σ’ αυτή την κατηγορία πολλούς που σε Σάμπαθ θέματα “τοποθετούνται” όπως το κάνουν με κάθε άλλη μπάντα, του στυλ “συμφωνώ με την τάδε κίνηση”, “διαφωνώ με την δείνα κίνηση”, “όχι να μην το κάνουν αυτό” κτλ. κτλ.
Θα το ξαναπώ: τους Σάμπαθ δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με τα “συνηθισμένα” κριτήρια.
Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, αυτό ισχύει όσο για κανέναν άλλον για τον Τόνι.
Όπως είχε πει ένας παλιός φίλος, “δικό του είναι το μέταλ, άμα θέλει το καταργεί κιόλας ξέρω γω”.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ’ το να βλέπεις βίντεο από μια συναυλία στην οποία ήσουν εκεί και ξέρεις τί χαμός είχε γίνει, αλλά στο βίντεο να μην ακούς καθόλου τον κόσμο και εν τέλει να νομίζεις ότι βλέπεις πρόβα ξέρω γω.
έντιτ
Πασχαλάκο φαντάζομαι ότι σου έλυσα την απορία, no?
ναι ρε συ, άλλα ήταν η εικόνα που βλέπαμε και απλά δεν ειχε μικρόφωνο για τον κόσμο…
είχαμε δηλαδη αυτό που έφτανε πίσω.δεν φταίνε σε κάτι…αντί να λέτε πάλι καλά…
Συμπληρώνοντας να πω ότι όταν με ρωτάνε για το ποιά είναι η καλύτερη συναυλία που έχω πάει διαλέγω από τις υπόλοιπες, η [B]εμπειρία[/B] αυτή δεν μπορεί να χωρέσει στην λέξη “συναυλία”.
@Κριμσονάκο
Μπα, εγώ δε λέω πάλι καλά, δηλαδή ΟΚ, μπορεί όντως να μην μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο (αν και αμφιβάλλω), αλλά αν είναι έτσι στην τελική γάμα το και μη μαγνητοσκοπήσεις τίποτα αν στο τέλος είναι να χαθεί ακριβώς αυτό το live συναίσθημα. Δηλαδή σ’ αυτό το βίντεο απλά βλέπουμε τους Σάμπαθ να παίζουν, ΟΚ, τί να το κάνω, το θέμα ήταν να πιάσεις την ατμόσφαιρα.
σε ρυ GRACCHUS… ενα κουμπί πάτησαν και κράτησαν την πληροφορία…δεν εκαναν παράγωγη για κάτι άλλο…
κράτησαν την εικόνα που έβλεπε ο κόσμος και τον ηχο που έφτανε στην κονσόλα