OK.O,τι καλυτερο μου εχει συμβει τον τελευταιο καιρο!Πως θα περασουν οι μηνες μεχρι να ερθει το καλοκαιρι?Θεωρω δεδομενο οτι θα ερθουν παντως,οποτε ελπιζω να ζησω παρομοια πραγματα με αυτα που ζησατε οσοι εχατε παει τοτε.Και μην ξεχνιομαστε και καινουριος δισκος,κατι που εχει περασει στα ψιλα απο τους πιο πολλους.
κ εγω δεν ειχα παει το 2005 κ ελπιζω να μου δωθει η δευτερη ευκαιρια να τους δω φετος…
ποιο τραγουδι πιστευετε οτι θα παιξουν απο dio era? πιστευω σιγουρα ενα μερος του heaven & hell…
Δεν νομίζω να παίξουν κομμάτια από Dio era.
Ναι, κι εγώ τα έλεγα με τον Wino…
edit: Παίδες μην αγχώνεστε, ΔΕΝ έχει τραγούδια εποχής Dio. To μόνο σίγουρο είναι αυτό.
To πολυ πολυ να παιξουν ενα μερος καποιου ριφφ σαν εισαγωγη για καποιο αλλο τραγουδι…
Θα εκτεθει “κοσμος” αμα παιχτουν κομματια εκεινης της εποχης…
μπορει να εννοει τον ηθοποιο
οχι νταξει αρκετοι απαντανε αμα ειναι online στο fb πχ και τους μιλησεις
:lol::lol::lol::lol:
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“6”][B][CENTER]? Black Sabbath ?
11.11.11[/B][/SIZE][/FONT]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=lDw75VpdsPo[/I][/CENTER]
[SPOILER]Αύριο τα υπόλοιπα…[/SPOILER]
Μ’αρεσει παντως η λογικη του γνησιου μεταλλα/ροκα που κραζει ο,τι υπαρχει ως ξεπουλημενο και τελειωμενο εκτος αν προκειται για τα διαφορα ιερα τερατα του χωρου.
Το περίμενα από νωρίς αυτό το post απο κάποιον
Και δεν έχεις και άδικο. Αν πχ κάναν κάτι τέτοιο οι Maiden;;; Τουλάχιστον 35 σελίδες κράξιμο.
Αλλά γαμώ το κεφάλι μου είναι οι Sabbath. Είναι ο λόγος που γράφουμε εδώ μέσα. Είναι ο λόγος που πηγαίνουμε σε συναυλίες. Είναι ο λόγος που βγαίνεις έξω και πας σε μεταλάδικο.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΓΑΜΩ!
Ναι μαζι σου, κατανοητο κι εννοειται οτι θα παω χοροπηδωντας να τους δω(ξανα) αλλα οκ, τετοια λυσσα κιε καημο απο ολους δεν το περιμενα. Το ειπα κυριως γιατι μερικοι ελιτιστες παντα βγαινουν και κραζουν το ενα και το αλλο κι εδω βλεπω τουμπεκι ολοι.
Νομίζω ότι είναι η μοναδική μπάντα για την οποία κανένας δεν θα πει τίποτα. Και στη τελική γιατί να πει; Τουλάχιστον βγάζουν και δίσκο. Τιμιότατο.
Και δεν νομίζω να γίνεται για φράγγα. Μόνο από τις πωλήσεις δίσκων πρέpει να τσεπώνουν χοντρά!
η κουβεντα περι τραγουδιων απο Dio era πως ξεκινησε?γιατι να παιξουν κατι απο εκει,δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο.
κατα τ’αλλα,κωλοδαχτυλο μεγαλο σε ολους οσους τους ειχατε δει το 2005 κι εγω τους ειχα χασει γιατι ημουν μαλακας και μου τα πρηζατε τοσο καιρο.Ξερετε ποιοι ειστε.ΝΑ.
Στον κώλο σου
ποσο θα γελαω οταν θα ανακοινωθει η περιοδεια και η Ελλαδα δε θα ειναι μεσα χαχαχ ΝΑΑΑ ΝΑΑΑ
Που πάλι δε θα τους έχεις δει;
Χτύπα λίγο το κεφάλι σου στον τοίχο να συνέλθεις μωρή μπουγάτσα, δεν ξέρεις τί λες. :lol:
Ολλανδια μενω πια καλαμακι μου,ολα διπλα μου ειναι,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
Θα διαλυθούν την προηγούμενη πριν τους δεις εσύ.