? Black Sabbath?

να πας να γαμηθεις :!:

:D:D:D

Τους έχω δει, πάμε παρακάτω…

οκ λοιπον αφου ηρεμησα και ηπια δυο μπυρες(μαυρες)ας πω και εγω την αποψη μου με ψυχραιμια.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Εγώ το άλμπουμ φοβάμαι λίγο, για το live δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα είναι όσο πορωτικό και τις προηγούμενες φορές!
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ! 8)

συγκίνηση…

Τα έχω πεί και σε άλλο thread, οι δάσκαλοι επιστρέφουν ρε!!!

αν ο Iommi εχει riff σαν και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=n2vxQApPg40&ob=av3e εγω δεν φοβαμαι τιποτα!

για μένα αυτή τη στιγμή αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το τι εννοούν με το “Worldwide tour to follow”… η περιοδεία θα ακολουθήσει το άλμπουμ ή το λαιβ στο Download? δηλαδή θα ξεκινήσει το καλοκαίρι ή μετά το φθινόπωρο του 2012?

Υ.Γ. δε νομίζω να μπορέσω να αντισταθώ στο να πάρω εισητήρια για το Download, αφού θα έχει και Μετάλικα με Black album… εννοείται αν προλάβω πριν εξαφανιστούν…

Υ.Γ2 μόλις θυμήθηκα ότι η αφορμή για να γραφτώ σε αυτό το φόρουμ ήταν τη μέρα που ανακοινώθηκε το λαιβ τους στη Μαλακάσα για να μοιραστώ την κ@υλα μου!!

Nταξ, δεν είναι και κάτι φοβερό, ε;;;;

[SPOILER]Ποιοι είναι αυτοί οι Βlack Sabbat;;;[/SPOILER]

και εγώ για να πω ευχαριστώ στον [B]desertsky72[/B] Που είχε ποσταρει το βίντεο όλου του Live του 05…

black sabbath…ανεβάζει τις μετοχές του rocking.gr

πολύ ωραίο κομμάτι το συγκεκριμένο.

Βρε ας βγάλουν και παιδικά τραγούδια, πολυνησιακά φολκλόρ, ρεμπετοpop ή ότι άλλο γουστάρουν.
Το μόνο που θέλω είναι να ξαναζήσω την μέχρι λιποθυμίας αγωνία και προσμονή πριν σκάσουν οι πρώτες νότες του N.I.B. στον αέρα της Μαλακάσσας…

Kάπου στην αυλή του έχει ένα παμπάλαιο πηγάδι με ριφς. Πετάει τον κουβά μέσα, όποτε θέλει και τραβάει κάμποσα. Όσα δεν του κάνουν τα πετάει. Το πηγάδι να ναι καλά, δεν στερευει ποτέ…

Μέσω fb στο chat μιλούσαμε, δεν είναι και τόσο αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο…

Μαλακάσας; Μαλακάσας;; Μαλακάσας;;;

Γιατί; ΓΙΑΤΙ; [SIZE=“2”]ΓΙΑΤΙ;;;;;[/SIZE]

Τους ειχα δει στο μακρινο 1997 στο σπιτι τους:D(Birmingham NEC)…
Δεν μπορω να πω οτι τους ειχα ευχαριστηθει τοσο…(ιεροσυλος το ξερω)…
Το 2005 ομως ηταν το κατι αλλο…Και σκεφτειτε την ιδια ημερα ειχαμε δει , Zakk/Slash/και τον master :slight_smile:
Το σπασιμο της φωνης του Ozzy στο τελος ήταν απο τις πιο συγκινητικες στιγμες που εχω δει σε συναυλιες:wink:

Αυτό ακριβώς. Δηλαδή το 2005 εγώ δεν ήξερα καν τι είναι οι Black Sabbath .
Oύτε το Paranoid δεν ήξερα . #-o

Κατα τ’άλλα ζούμε μεγάλες στιγμές…

Πιστεύω ότι αν έρθουν (που το θεωρώ βέβαιο) θα έχει αρκετά παραπάνω κόσμο από το 2005. Όλη η νέα γενιά όπως πχ ο Illuvatar που δεν είχαν την ευκαιρία να τους δούνε τότε για διάφορους λόγους τώρα θα είναι εκεί!!!

Γιατί what? :dunno:

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ακριβώς κουόταρες το δικό μου ποστ αλλά πραγματικά δεν το χω :lol: