ανακοινωσαν στις 11-11-11 το reunion + δισκο… σατανικο… :roll:
αληθεια μαλλον ειμαι ο μοναδικος σε αυτο το φορουμ που με νοιαζει πιο πολυ αν βρω κατι για πρωινο στην κουζινα παρα αν θα επανενωθουν οι Sabbath…
ανακοινωσαν στις 11-11-11 το reunion + δισκο… σατανικο… :roll:
αληθεια μαλλον ειμαι ο μοναδικος σε αυτο το φορουμ που με νοιαζει πιο πολυ αν βρω κατι για πρωινο στην κουζινα παρα αν θα επανενωθουν οι Sabbath…
Ξύλο στον κύριο παρακαλώ πάρα πολύ,τα θηρία του φόρουμ να ενημερωθούν.
νταξει δεν τους μισω κιολας, το Sabbath Bloody Sabbath ειναι δισκαρα, και μερικα ακομα σκορπια κομματια απο δω κ απο κει, αλλα ποτε δεν τους γουσταρα τρελα, μαλλον απο το HEAVY METAL προτιμω το METAL (Judas Priest) απο το HEAVY (Sabbath)
i’m glad you came out of the closet…
Γιατί στη Μαλακάσα;;;
Κακως, θα πρεπε να εχεις εκστασιαστει και να ποσταρεις παντου γι’αυτο ζωντας για τη μερα που θα δεις τον οζζυ [-X
[SPOILER]not.[/SPOILER]
τραβα στην κουζινα να πλυνεις κανα πιατο εσυ μωρη
Τα χω πλυνει, εχω δει και σαμπαθ, ολα κομπλε.
Εγώ έχω πάθει ποιότητα και δεν γουστάρω Σάμπαθ με Ozzy,τρε μπανάλ και οπορτουνιστικό και ρεφορμιστικό και γκεμπελιστικό επίσης.
[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ[/B][/SIZE][/SPOILER]
με ρωτουσε ενα παιδι προσφατα πως ηταν η συναυλια το 2005… Τι να του πεις του μαμακα ?
Πλακα πλακα, απο τοτε, εχουν ερθει οι Black Sabbath με τον κοντο (2 φορες), και ο Οζζυ μονος του…
Αντε και του χρονου. ΑΛΛΑ ΟΧΙ στο χωραφι. Οπουδηποτε αλλου εκτος χωραφιου.
Εντάξει πάντως πέρα απ’ την πλάκα (το λέω γιατί έγραψα πιο πίσω κάποια πράγματα που μπορεί να μην έγινε εντελώς αντιληπτό ότι ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου), δεν είναι και υποχρεωτικό να είναι κάποιος πορωμένος με Σάμπαθ ή να πετάει τη σκούφια του που επανενώθηκαν… Απλά όταν έχει σκάσει αυτό το νέο που σίγουρα είναι κάτι σαν είδηση της χρονιάς και γενικότερα μια εξέλιξη ιστορική για το μέταλ, που δικαιολογημένα έχει προκαλέσει γενικό ενθουσιασμό κτλ., δεν έχει και πολύ νόημα να έρχεται κάποιος εδώ και να γράφει “α εγώ δεν τρελαίνομαι για Σάμπαθ” ή “πώς κάνετε έτσι”, δηλαδή ΟΚ παιδιά κατανοητό αλλά μπορεί να μη μας πολυνοιάζει κιόλας ας πούμε.
Λίγο πολύ η δικιά μου άποψη επι του reunion. Τους είδα μια με Dio, σεβασμός και αγάπη αλλά ως εδώ:wink:
Χμ, οταν γινεται ΤΟ κραξιμο ομως για ενα σκαζμο αλλα συγκροτηματα και τα διαβαζουμε και τα τρωμε στη μαπα, ε δεν πειραζει να ακουστει και κατι αλλο τωρα για σαμπαθ περαν του ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΟΘΥΤΑΝΑ ΟΛΑ. Ιστορικη εξελιξη για το μεταλ ενα ριγιουνιον σαμπαθ εν ετει 2012, το βρισκω λιγο αστειο αλλα οκ, κατσε να δουμε πρωτα τι θα βγαλουνε.
dargaard-79 μιλησε σοφα
Εκ παραδρομής εν SABBATH αδερφέ :lol:
Βασικα αν ο δισκος ειναι μαπα (που ομως θα ειναι καλυτερος απο το τελευταιο του Οzzy) πολυ απλα θα περασει στα ψιλα και αν παιχτει κανα τραγουδι θα ειναι το ευχαριστο διαλλειμμα για κατουρημα-μπυρα στο λαιβ…αν ομως ειναι δισκαρος τοτε θα εχουμε κοσμογονια
Ναι ΟΚ το ξανάπες αυτό για το κράξιμο σε άλλα συγκροτήματα, και δεν μπορώ να πω, είναι λογικοφανές αλλά κάποιοι το είπαμε ξεκάθαρα ότι αλλιώς αντιμετωπίζουμε τους Σάμπαθ και αλλιώς όλους τους άλλους, δηλαδή αν έχουμε αυτό το δικαίωμα δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα σ’ αυτή την οπτική μμμμμ;
Ε, αφού εκεί έπαιξαν το '05…
Μάλλον έχουμε Communication Breakdown
εννοει ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ,δηλαδη εννοει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ.τοσο απλα.
Κομμιουνικεησον μπρεηκνταουν οντως.
Συγνωμη αν ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα δεν ηξερα που να το ποσταρω αλλα μηπως ξερει καποιος ποσο θα κυμαινονται τα εισιτηρια για το download festival?εχει παει κανεις τα προηγουμενα χρονια?