18/11 θα κυκλοφορήσουν νομίζω όπότε λίγο υπομονη!
A, αυτό εννούσα;;;
ναι.
Βασικα για το οτι δεν κραζουμε τους Sabbath για το reunion και κραζουμε αλλα groups υπαρχουν αρκετοι λογοι
- Οι Σαμπαθ ειναι αρκετα χρονια αποντες απο το χωρο και το tour-album με τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΝΤΟ στη φωνη για μενα ειναι αλλη φαση…με Οζζυ εχουν να κανουν δισκο απο το '78…
- Τα υπολοιπα μεγαλα γκρουπς, εχουν δωσει αρκετες φορες δικαιωμα για κραξιμο πχ οι Μεταλλικα με τη “Λουλου” η με τις μαλακιες που λεει ο Ουλριχ, οι Judas Priest με την παπαρια “Nostradamus” η οι Maiden που αρνουνται να ξεθαψουν παλιες τραγουδαρες και παιζουν τα ιδια στα λαιβς τους…οι Σαμπαθ εχουν κρατησει μια σχετικη αποσταση απο τα μιντια εκτος του Οζζυ ο οποιος ομως παντα ετσι ηταν, και της ηλιθιας γυναικας του που του εχει καταστρεψει το ιματζ του “Prince Of Darkness”…
[SPOILER]
[B][SIZE=“5”]3) ΕΙΝΑΙ ΟΙ[/SIZE] [SIZE=“7”]BLACK SABBATH[/SIZE] [SIZE=“5”]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ[/SIZE][/B][/SPOILER]
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αυτό το reunion θα προχωρήσει την μουσική μπροστά,ότι θα δώσει κάτι καινούριο κτλ.
Αν και το ότι βγάζουν νέο δίσκο και δεν βγαίνουν απλά μαζί πάλι για να παίξουν είναι στα πολύ θετικά για μένα,και μπράβο τους.
Αλλά από την άλλη μιλάμε για μία αυθεντική σύνθεση ενός κλασσικού συγκροτήματος,που πολλοί από μας δεν τους έχουμε δει ποτέ-και ούτε το φανταζόμασταν πριν κάμποσο καιρό-και τώρα έχουμε ελπίδες!
Και ξαναλέω,άλλο πράγμα reunion 2-3 άτομα και οι υπόλοιποι να έχουν πεθάνει κτλ και άλλο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ line-up,δηλαδή όλοι μαζί.
Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο συγκρότημα που να το περίμενα για επανένωση με τόση ανυπομονησία για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Και οι Floyd να έπαιζαν μαζί,που λέει ο λόγος,αυτό το πράγμα δεν θα ήταν,καθώς πολύ απλά ένας έχει πεθάνει.(λέμε καμιά μαλακία τώρα ε)
Αλλά το να τους δω και τους 4 μαζί είναι απίστευτο για μένα,συγχωρέστε με,βρίστε με,σταυρώστε σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με(είμαι και βαρύς)
Το παραδέχομαι,είμαι τεντυμπόης:(
οχι σχετικα με αυτο το νεο δεν επιτρεπονται φιλολογικες συζητησεις και μπλα μπλα…ΜΟΝΟ ΣΑΜΠΑΘ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! και τελος…αστοδιαλο
ακομα θυμαμαι αυτες τις στιγμες της προσμονης να βγουν οι υπερτατοι στη σκηνη και μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα…
ε ναι αυτο θελω να το ξαναζησω! χεστηκα αν ειναι αρπαχτη αν ειναι τονα ταλλο ξεωγω
ΣΑΜΠΑΘ-ΡΕ-ΜΟΥ-ΝΙΑ! και οχι δεν ειμαι απολυτος. ναι ειστε υποχρεωμενοι να υιοθετησετε ολοι αυτοι τη σταση…γιατι ειναι ο iommi, και ο geezer. και ο ward. και ο ozzy! αυτα
Λοιπόν βλέποντας ποστς σαν το αποπάνω βρίσκομαι σε δίλημμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο σωστό να φανώ διαλλακτικός, να συζητήσω διαφορετικές απόψεις κτλ., ή απλά να πω “ε μα έτσι είναι τί το κουράζουμε”.
Διαλεξε την 2η επιλογη για το καλο ολων μας…
Ήδη μαζεύω φράγκα για το Download…
Μα για το θεο, τι να κατσεις να συζητησεις. Αν καταφερες να νιωσεις το ΑΥΤΟ κατα τη διαρκεια του ομωνυμου ‘‘ψαλμου’’ τοτε στο Ιερον Προσκυνημα εις την Μαλακασαν, ε δεν μπορεις να κατσεις να διαπραγματευτεις αν κανουν καλα, ασχημα, αν ειναι απατεωνες, αν θελουν να ταρπαξουν, αν απλα θελουν να φερουν την καταστροφη του κοσμου…απλα θα κατσεις να περιμενεις να Τους ξαναδεις.
Προσωπικα πλεον ειμαι αρκετα διαλλακτικος οσο αφορα τα μουσικα θεματα, αλλα εδω οχι, κυριες και κυριοι. Εμενα να ακουτε εγω εχω το δικιο και αυτοι που πιστευουν τα ιδια με μενα:D
Γενικοτερα ο,τι εχει να κανει με Iommi/Butler,για παραδειγμα το devil you know ηταν στη καλυτερη μετριο κι ομως δεν ανοιξε ρουθουνι,ολα καλα κλπ.Και καλα κανουμε,δεν υπαρχει κατι πιο larger than life στο μεταλ,αμασ’αυτη τη μουσικη δεν αποθεωσουμε και λιγο τυφλα Sabbath τοτε ποιους.
Μα ρε σεις υπαρχει πιο γαματο σημειο σε τραγουδι οσο το τελειωμα του “Sabbath Bloody Sabbath” με τα αρρωστα ουρλιαχτα του Madman?
[B]LIVING JUST FOR DYING, DYING JUST FOR YOU!!![/B]
ΟΚ, εγω κατάλαβα ότι εννοούσε την τότε συναυλία, ενώ αναφέρονταν σε αυτή που θα (fingers crossed) με το νέο tour.
Αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καταλληλότερος χώρος για τέτοιου μεγέθους συναυλία.
End of case για να μην με μπανάρουν για σπάμμερ
Eν αρχή ην το φως, μετά ευτυχώς ήρθαν οι Sabbath και σκοτείνιασε η πλάση, κατάπως της άξιζε…
Επιλογή δυο δαγκωτό, με συνοπτικές διαδικασίες.
Εξάλλου τα αξιώματα (Black Sabbath) είναι αυταπόδεικτα, τα θεωρήματα (λοιπά συγκροτήματα) χρειάζονται απόδειξη…
Εντάξει, ακόμα και όσοι δεν καίγονται και τόσο για το reunion αυτό, δεν νομίζω ότι δεν αναγνωρίζουν τη βαρύτητα και τη συνεισφορά του συγκεκριμένου συγκροτήματος στο ιδίωμα. Προφανώς έχουν περάσει σε άλλα μουσικά μονοπάτια τα παιδιά, δεν είναι κακό αυτό, σιγά τώρα. Οι ρίζες όμως παραμένουν.
Πάντως είναι μια χρυσή ευκαιρία και για τους νεότερους να ζήσουν όσα ζήσαμε και μεις το 2005, γιατί θεωρώ σίγουρο ότι θα περάσουν απ τα μέρη μας.
Monster, μπράβο για το βίντεο, μας τα θύμησες πάλι από πρώτο χέρι.
Into the void γατούλες
Αν ένα συγκρότημα έχει το αλάθητο, είναι οι Sabbath. ΤΕΛΟΣ.
Μπραβο στο παιδι που το τραβηξε, διοτι δεν ειναι δικο μου…εγω απλα το ξεθαψα:wink: ειναι πολυ ωραιο βιντεο παντως:!:
Όταν έρθουν με το καλό, θα πάω μόνο και μόνο επειδή τo χρωστώ στον εαυτό μου. Τους αγαπάω, τους σέβομαι, αλλά σκατά στα μούτρα τους.
έτσι, εσύ και η sofi με σωα τας φρένας ακόμα
δηλαδή οκ το limit up της χαράς πάει αντιστρόφως ανάλογα με το πόσο χρονών είσαι, αν τους έχεις ήδη δει και στα πόσα reunion είναι η μπάντα… και αυτά ισχύουν και για τους αγαπημένους Sabbath…