Πεστα γαμώ την τρέλα
Εγω προσωπικα προτιμω την αληθινη ζωη απο τν virtual εμπειρια.Δν λεω για εμπειρια κ αλλους σκοπους καλα τα DVDs αλλα μετα Την Συναυλια του ΟΖΖΥ τον σεπτεμβρη του 10.Δν μετανιωσα,ετσι δν προεξοφλω και τωρα κατι!8)
Εδώ είναι όλη η ουσία…
καλη ξενερα.χαιρομαι που δε βιαστηκα να παρω τικετο
…πάρα πολύ καλή ιδέα:):!:
Dear Sabbath Fans,
This is Bill. I just wanted to humbly thank you all. Your support from across the world has given me further strength and hope for a positive resolve. I have been moved and overwhelmed by the thousands of messages. I love you all.
Rock forever,
Bill
Προφανώς μετά τη χυλόπιτα ΝΑ που έφαγε απ τους υπόλοιπους το γυρίζει… “positive resolve” λέει… Ε ρε νούμεραααα!
Γεμισαμε κοσμο που πεφτει απο τα συννεφα παλι. Πριν 2 χρονια ηταν στα δικαστηρια, τωρα ξαφνικα θα επανενωνοταν λογω της αγαπης τους για το αγνο ανοθευτο χεβι μεταλ.
Εντυπωσιακος ως συνηθως ο σχολιασμος μεσω φεησμπουκ στην πρωτη σελιδα του site. Δινουν καποιο βραβειο στον πιο καθυστερημενο ποστακια και γραφουν ετσι τα παιδια?
απλα ξεφτιλα!το μονο που με ενδιαφερει ειναι που δεν τους ειδα live 1 φορα!ουτε νεος δισκος με ενδιαφερει ουτε τιποτα!παντως ας μην ειμαστε εκπληκτοι γενικα επειδη ολα σχεδον τα reunion για τα λεφτα γινονται κυριως…
Παρ’ ότι είναι προφανές ότι μιλάμε για reunion που γίνεται για τα λεφτά (αν και ο καρκίνος του Iommi αλλάζει λίγο τα δεδομένα), αυτό το ξεκατίνιασμα μέσω fb είναι ξεφτίλα…
Προσωπικά τους είδα και στα 2 προηγούμενα renunion ('99 και '05) και οι δύο ήτανε με Ward. Τώρα θα τους δω με όποιον πάρουνε για αντικαταστάτη του αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι το ίδιο.
Μια χαζη απορια:wink: Γιατι λενε See you at Download και οχι see you at Europe?
Μεχρι το Download εχουν πριν 10 συναυλιες…Ετσι μου ηρθε και το λεω:wink:
Η εξηγηση μου είναι η εξής:
Το να παίξουν στο Download, δίπλα στο σπίτι του Iommi είναι σχετικά εύκολο παρά τα όποια προβλήματα υγείας έχει αυτή τη στιγμή. Το να βγει όμως σε μία εξουθενωτική παγκόσμια περιοδεία νομίζω δεν είναι εφικτό.
Κοινώς ο κόσμος το 'χει τούμπανο ότι η περιοδεία δεν θα γίνει και 'μεις κρυφό καμάρι!
Συμφωνω με Astaldo !! Καπως ετσι το φανταζομαι και εγω. Και λογικα ακομα δεν ειναισ ε θεση να ακυρωσουμ τις υπολοιπες εμφανισεις γιατι ποτε δεν ξερεις…
αν γινει τελικα η περιοδεια(εστω και του χρονου) προφανως δε θα ειναι το ιδιο χωρις Ward οποιος και να ειναι ο αντικαταστατης!
παντως αυτο που λεει ο Ασταλδος ειναι η πιο λογικη εξηγηση. απλα δεν μπορω να καταλαβω τι τους εμποδιζει να βγαλουν ανακοινωση ακυρωσης της φετινης περιοδειας…
Εεεε λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποια συμφωνία. Με κάποιους πρέπει να τους αντικαταστήσουν σε όλα αυτά τα festival που ήτανε να πάνε. Και μέχρι να γίνει αυτό απλά κρατούν μία στάση “δε λέμε τίποτα”.
Mια ακόμα πιο χαζή απορία:
"We are still in the UK with Tony…
- Tony, Ozzy and Geezer"
Ο Tony είναι ακόμα με τον εαυτό του ή μήπως τα γράφει κανένας (ή καμία) εκτός συγκροτήματος τα μηνύματα χωρίς να προσέχει και πολύ;
Προφανώς περιμένουν να δουν την εξέλιξη της υγείας του Iommi.
Όσο για την υπόλοιπη κατάσταση, πραγματικά κρίμα. Τα έλεγα εγώ στον Floydized προ καιρού για το reunion αλλά με έκραζε, νάτα τώρα!
οπως και να χει,εγω τους ειχα δει το 05.και φετος ειπα να τους δω και μια τελευταια φορα.ετσι για ιστορικους λογους.ετσι να κλεισει το κεφαλαιο sabbath.και με 45e ενταξη καλη φαση.τωρα κατσει φυγει ο ward εγω θα παω να τους δω.
δηλαδη για να το κανουμε 50αρακια.ο Ward δε συμετεχει στο δισκο-περιοδεια,για τι δεν του δινουν τα λευτα που ζηταει.η δεν του τα διασφαλιζουν με καποιο συμβολαιο.η του δινου πιο λιγα.δε ξερω εγω νομιζω αυτα τα θεματα τα κανονιζουν και τα λυνουν,πριν ανακοινωσουν reunions και συναυλιες.ετσι ειναι το σωστο.
παντως αν κατσεις να ξεψυρρισεις την ολη ιστορια υπαρχουν ανακριβειες.
edit: εγω παντως εχω βαλει την playlist με τα “Ozzy Years” σημερα. αφου με κ@υλwσ@ν χθες οι Phase Reverse που επαιξαν NIB και War Pigs!