Εκτός του ότι η προσέλευση σε πιθανή συναυλία των τιτάνιων Soundganden στην Ελλάδα θα ήταν κατά τη γνώμη μου μικρή, ο Cameron έχει υποχρεώσεις με την άλλη του μπάντα τους Pearl Jam από τέλη Ιουνίου μέχρι μέσα Ιουλίου μιας και κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία. Μακάρι να ερχόντουσαν Ελλάδα, είτε οι μεν, είτε οι δε…
Ο Cameron έχει την καλύτερη δουλειά στη μουσική βιομηχανία, είναι drummer των Pearl Jam και των Soundgarden :lol:. Wow :lol:!
εχω βρει αυτο το λινκ δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα και το ιδιο site λεει οτι εχουν εγκυρη πηγη οτι η Sharon απελυσε τον Ward! ΑΝ ισχυει μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα!
θα παιξει λεει ο Tommy Clufetos.του ozzy o ντραμερ.τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ρε πουστη να πουμε.anyway.εμεις παντος θα φωναζουμε Bill Ward.στο λαιβ.αμα γινει.δυστυχος καταντησαν να ειναι μαριονετες της Σαρον.
Και η Sharon να τον απέλυσε, δεν έχει νόημα να φάει αυτή τις κατάρες. Αν 3+1 μορφές της rock μουσικής “κατορθώνουν” να είναι “μαριονέτες” μιας γριάς, αυτοί είναι οι αξιολυπητοι και όχι κακία η Sharon
πεστα και εσυ …
οι δημιουργοί του σύμπαντος και των πάντων και πούτσες μπλε…
αμα τόσα χρόνια ρίχνουν τον ward και στα τελευταία τους δεν λειτουργούν σωστά απο μια 60αρα, βράσε ρυζι.
*μια απορία πάντως.ο ward δεν ειχε ρωτήσει τι θα πάρει πριν συμφωνήσει σε reunion?
η γυναικά του και αυτού δεν είναι μάνατζερ?
to Terry (my godfather) , Ozzy (my friend when i was little) and Tony (towering hero) i hope that you will listen to your fans. they want all of you together. as YOU are black sabbath so is my Dad. i hope you guys can work it out.
πάλι σαν να πιέζει καταστάσεις είναι(ή εγω ειμαι πολύ κυνικός)
Ρε μπας και είναι εμπορικό τρικ τελικά??? Για να πουν στο τέλος ‘‘επιστρέφει ο Μπιλ γιατί βάζουμε πάνω απ όλα τη μουσική και να είμαστε όλοι μαζί μπλα μπλα δε μας νοιάζουν τα λεφτά μπλα μπλα οπότε συγκινηθείτε κι αγοράστε πιο πολλά εισιτήρια!!’’??
Όλα τα χουμε δει, μην σας φανεί παράξενο…