με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια εχω ξενερωσει πολυ αγρια!
ο Ward θα ειναι μεγαλη απουσια αν γινει το live(που και παλι δεν το κοβω λογω του πουστη του καρκινου). ποιος Clufetos ρε παιδια?! δε πα να φερουν και τον Ian Paice! Ward δεν ειναι κανενας
με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια εχω ξενερωσει πολυ αγρια!
ο Ward θα ειναι μεγαλη απουσια αν γινει το live(που και παλι δεν το κοβω λογω του πουστη του καρκινου). ποιος Clufetos ρε παιδια?! δε πα να φερουν και τον Ian Paice! Ward δεν ειναι κανενας
και γω αναρωτιέμαι. λογικό είναι ο wards να θέλει καλύτερο συμβόλαιο και περισσότερα χρήματα από όλη αυτήν την υπόθεση, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για τους σάμπαθ να κάνουν έστω και ένα τελευταίο λάιβ μαζί; παρεμβάλλεται που παρεμβάλλεται και το πρόβλημα με τον γαμωκαρκίνο. επιδεινώνει την κατάσταση.
και το συμπέρασμα είναι πως παίζονται εμπορικά τρικ. με τέτοιο γεγονός δεν γίνεται να μην κάνουν τέτοια.
είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει κατα τη γνώμη μου.
πολυ ευκολα τοτε να πει στον αντρα της να κανει κατι τετοιο
Πολλα θες
εγω θελω να τα βρουν και να τους δουμε live
αφου πρωτα γινει καλα ο Iommi
Η “mrsSOsbourne” είναι αυτή που όλοι θα κατηγορήσουν εύκολα, για ότι δεν αρέσει.
Φυσικά και δεν είναι δικό της θέμα η αποχώρηση του Ward.
Οι υπόλοιποι, προφανώς, έχουν τα γένια και τα χτένια. Αλλά τους αγαπάμε και μας είναι δύσκολο να τους κατηγορήσουμε. Και βρίσκουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο.
Συνήθως έτσι πάει.
Φυσικά και σε καμία μπάντα (μικρή ή μεγάλη) δεν είναι όλα αγνά και αθώα, τα χρήματα παίζουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις και κάποιες φορές οι σχέσεις των μελών δεν είναι τόσο αρμονικές, όσο (θέλουν να) δείχνουν…
Αν υπάρξει τελικά τουρ και κρίνουν (μέσω των αντιδράσεων) ότι η επιστροφή του Ward θα τους οφελήσει (ή αντίστοιχα, η αποχώρηση του τους βλάψει), τότε και μόνο τότε είναι πιθανή.
Πιστεύω πως ο Ward θεωρούταν το εύκολο κομμάτι της συνεργασίας και τον άφησαν λίγο στην απ’ έξω. Έτσι κ αλλιώς οι “σταρ” είναι οι άλλοι.
μπορει να μην μανατζαρει τους Sabbath αλλα εχει τις ακρες να επηρεασει καταστασεις.
παντως εγω συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με αυτα που ειπε ο alejandro
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]χαχαχα! επος![/SPOILER]
εγώ ξέρω ότι δε θα έρθουν οι σάμπαθ, θα σκάσει κάνα όνομα που δε με ψήνει και θα χω δώσει 45 ευρώ τσάμπα. γαμώ το κερατό μου γαμώ:!:
θες να σου πουλησω και το δικο μου τικετο να εχεις δωσει 90? τζαμπα??!!
θα τους γαμησουμε τους ντιντιδες ρε ετσι και δεν μας δωσουν λεφτα πισω.
στα του τοπικ. μακαρι να τα ξαναβρουνε με Ward, αλλα το βασικο ειναι να γινει καλα ο Μεγαλος. κυριως να γινει καλα ο ανθρωπος. και θα ερθουν το 2013.
Aπο τις αγαπημενες μου μπαντες οι Black Sabbath αλλα δεν με ενδιεφερε να τους δω live τουλαχιστον φετος…κριμα που γινονται ολα αυτα με τον Ward …για μενα αν ενα reunion που αξιζει ειναι αυτο των Van Halen εβγαλαν εναν συμπαθητικο δισκο και σε λιγο βγαινουν σε περιοδεια…
Ένα πολύ ωραίο άρθρο για τον Bill Ward και το γιατί πρέπει να είναι στους Black Sabbath.
http://www.billward.com/2012/02/a-message-from-bill/
Dear Sabbath Fans,
I wanted to let you know where things are at, from my point of view, as of today, February 17, 2012.
As my statement of February 2, 2012 indicated, I have not declined to participate in the Sabbath album and tour. At the earliest opportunity, I am prepared to go to the U.K. and record, and later tour with the band.
Last week, we sent further communication to the attorney handling the negotiations to try to reach an agreement. At this time we are waiting to hear back. I remain hopeful for a ?signable? contract and a positive outcome.
I want to thank everyone who has voiced and posted their opinions, thoughts, support and love through all media, including the newly constructed sites. I applaud your worldwide reaction in support of the original band. And speaking for myself, your intent and truth will always be respected.
While believing in your freedom for expression, keep in mind that Tony, Ozzy and Geezer are still my lifetime friends, and I cannot support comments with an objectifying or derogatory theme toward them or their various representatives.
Many thanks to all of you. You are truly phenomenal.
Stay safe, stay strong.
?Bill Ward
για να δουμε που θα οδηγησει η σαπουνοπερα
κανουν υπολογισμούς να δουν τι συμφέρει…μόλις βγουν οι αριθμοί θα απαντήσουν
*ε ενταξει ρε ward.το καταλάβαμε…σταμάτα και εσυ
Μου κανει για εμπορικο τρικ η ολη φαση… Οπως και να εχει ξεφτιλα και αν δεν ειναι εμπορικο τρικ, ντροπη στους αλλους 3 που ειναι πιο διασημοι λογω της μετεπειτα καριερας τους, αν “εριξαν” στους ορους του συμβολαιου τον Ward. Γιατι αμα λεμε για reunion των Sabbath της Ozzy era εννοουμε αυτους τους [B][SIZE=“2”]4[/SIZE][/B], οχι τους 3 και εναν ντραμερ υπαλληλο… Γιατι περα απο την μουσικη και τους στιχους στους Black Sabbath μετραγε το δεσιμο και η χημεια μεταξυ αυτων των 4…
Κατι μου λεει οτι θα τα βρουν τελικα… Μαλακιες του marketing…
Είναι πολλά τα λεφτά για να μην τα βρουν
Και επρεπε να γινει ολο αυτο? Κριμα γιατι μιλαμε για τους Black Sabbath οχι τιποτα 20χρονα παιδακια που τους κανουν ο,τι θελουν οι manager…